2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه بگی دقیقا چیکار می‌کنیچیا تزریق کردی

خط خنده و زیر چشممو چند سال پیش تزریق کردم...................پارسالم دو جلسه جالپرو رفتم...................حالا امسالم باید برم دیگه مثل سگم میترسم از تزریق  

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
روتین چیا مثلا

ژل شستشو تونر ضد آفتاب و.........

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
ولش کن. بهش فکر نکن. دختر عمم به من گفت شکسته شدی. 36سالمه. دیگه خب داریم پیر میشیم

من ۳۳ سالمه عقدم هنوز عروسی نگرفتم ینی پیرم🥲

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭
به یه متخصّص پوست که کارش با دستگاه های جوان سازی و تزریق مزوژل خوب باشه مراجعه کن.من آر اف سوزنی رو ...

یا خدا اینا چین دیگه واقعا جوون میکنن؟ شما زدی اگه اره عکس بزار

در حال ساختن نسخه بهتری از خودم هستم.
شما کدوم امتحان کردی که دقیقا جواب دادهبرا دور چشم اگزوزم خوبه؟چی خوبه دور چشمم خیلی شل شده

من از تجربیات بقیه استفاده می کنم.اینایی که گفتم جزو بهترین اعمال جوانسازی هستن.

دختر آنا تومیریس هستم ♥️ ملکه ای که کوروش خونخوار رو با افتخار سر برید.

واقعا میشه ؟؟ منم‌صورتم داره طروات خودسو از دست می ده .بعد اینه این مقدار نووصور خیلی مشخص نمیشه گه ...

آره من تو پیج خیلی از دکترا دیدم

هر قسمت صورت رو خییییلی کم تزریق میکنن

درحدی ک یکی رو دیدم تزریق کل صورتش ۱/۷ سی سی بود

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !