2777
2789
عنوان

دعوا شدید با شوهر و خواهر شوهرا

| مشاهده متن کامل بحث + 149672 بازدید | 786 پست
کار خوبی میکنی برو رو مخ داداشت و مامانت هی براشون تعریف کن وقتی میکشه کلی حرفه‌ای زشت و تهمت میزنه ...

اخه نه تنهاجون خودش جون بچشم درخطره اونایی که موادمصرف میکنن اصلاتوحالخودشون نیستن چقدرازاین اتفاقاافتاده 

دقیقن بهم گفت اگه طلاق بگیری سرتو میبرمگفتم پس چرا منو بردی بیمارستان میذاشتی بمیرممن دیگ کوتاه نمیا ...

شوهرت باید بره کمپ ترک کنه اخلاقِ گهشم ترک کنه که بهت گیر نده اگر میدونی خودشو درست نمیکنه همینجا کادو تموم کن

اونم از خانواده لاشیش،دیدن تو حالت خوب نیست وقت گیراوردن برای دعوا کردن باهات

اونا دیدن شوهرِ عوضیت که پشتت نیست دور برداشتن.

حالا توی دعوا نقلو نبات نمیدن ولی دیگه اینا گندشو دراوردن

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم آمپولش چیه؟درموردش بهم میگی؟

فقط زاهدان داره یه بیمارستان هس فک کنم

چون من خودم نرفتم شوهرم با داداشم رفت

خواستی من شماره پزشک .مشاور .منشی اونجا رو دارم خواستی میتونم بهت بدم

اونقد اخلاقشون خوبه جواب تلفنت رو هر موقع از روز یا شب زنگ بزنی میدن بهت مشاوره هم میدن

عه من فک کردم وضعش خوبه آخه گفت پدرم گفته هر چی بخوای داری هر چی بخوای میخری رو این حساب فک کردم پول ...

نه پست های اولش گف 

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
اولین شب ک بچم پیشم بود خوابم نمیبر د از خوشحالی تا چشمامو بستم دیدم بچم بیدار شد با یه حالت گریه و ...

گریه ام گرفت قربون خودت وبچت برم به خدا داغون شدم با این پستت😭😭😭😭

احترام رو باید درخانه آموخت،درمدرسه تمرین کردودرجامعه کامل کرد😎

خب اینستاتو پاک کن گوشیتو هیچ رمزی نزار منکه شوهرم پارانوئید و شکاکم نیست ولی خودم بخاطر اینکه اعتم ...

دقیقا.

والا نه من نه شوهرم رمزنداربم.اخه این چه کاریه؟ 

اینهمه هم کتک خورد بچشو اسیب زد اخرسر هم برمیگرده خونش .

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉

اسی سلام من تک تک حرفاتو خوندم و کاملا درکت کردم ببین تو دختر پولداری نیستی که بگم برو یه خونه بگیر و جداشو پدرتم پشتت نیست و از یه طرف همسرت درست نشدنیه راچارت اینه که طلاق عجولانه نگیری و حق طلاق و حضانت رو بگیری حالا اگه شوهرت کاملا اختیاری حق و حقوقت رو بهت داد برگرد و یکم زندگی کن هرچند برات سخته ولی حسنش اینه که برای طلاقت راحت میشی 

حالا اگه حق و حقوق رو نداد باس از اعتیادش و خشونتاش مدرک دقیق داشته باشی یعنی فیلم و عکس  نه صوت . 

پولدار نیس عزیزم ادم معتاد مگه پولدار میتونه باشه دود میکنه میره هوا کار هم نمیکنه ...از پدرش ارث دا ...

پول در میاره 

معتاد هست ولی کارتون خواب نیست ک

تو کار ساخت و سازه 

برعکس چیزی ک از معتادا فک میکنید اصلا از ظاهر و تیپش مشخث هم نیست

میشه برام صلوات بفرستی؟الهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجل فرجهم🤍
اسی سلام من تک تک حرفاتو خوندم و کاملا درکت کردم ببین تو دختر پولداری نیستی که بگم برو یه خونه بگیر ...

برا طلاق میگه تو درخواست بده من طلاقت میدم

ینی اگه دادخوایت طلاق بدم شاید اذیت نکنه 

مهریه ام میگ نمیدم فقط مبگ یک میلیارد میدم اونم چون از قبل بهت قول داده بودم 

میشه برام صلوات بفرستی؟الهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجل فرجهم🤍