2777
2789
عنوان

دعوا شدید با شوهر و خواهر شوهرا

| مشاهده متن کامل بحث + 176042 بازدید | 948 پست
پول در میاره معتاد هست ولی کارتون خواب نیست کتو کار ساخت و سازه برعکس چیزی ک از معتادا فک میکنید اصل ...

میدونم عزیزم رفته رفته میشه چون بیشترش میکنه کشیدن رو بیعار میشن ....من گفتم پولدار نیس مگه شما خونه دارین یا شوهرت پولداره ...جواب اون کاربر رو گفتم 

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
پول در میاره معتاد هست ولی کارتون خواب نیست کتو کار ساخت و سازه برعکس چیزی ک از معتادا فک میکنید اصل ...

پول هم دربیاره خیلیشو هزینه موادش میکنه دیگه 

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😔😔😭چقدر ما زنها صبور و مظلومیم بخدا

خیلی.

ما  تمام بی احترامیا رو میبینیم و تحمل میکنم. اما همسر من به تمام اذیت و ازاری ک بمن رسوند منو از پا انداخت. مریض وسواسی گرفتم. برای خودم عیچ هدف و انگیزه ای ندارم.

تهش بهم میگه تو ی روانی هستی برو دکتر. اخه یکی بگه مرد ! من از اول انقدر افسرده بودم. انقدر گوشه گیر بودم. 

خیلی. ما تمام بی احترامیا رو میبینیم و تحمل میکنم. اما همسر من به تمام اذیت و ازاری ک بمن رسوند منو ...

عزیز دلمممم داره زررر میزنه . من سالها با خیانت های مکرر همسر سابق مواجه بودم . با پیر و جوون فرقی نمی‌کرد واسش . همیشه بهم میگفت تمام مشکلاتم بخاطر وجود توئه . تحقیرم میکرد . روحم رو کشت خداروشکر گیر یه هرزه عین خودش افتاد و جدا شدیم . یه عمل زیبایی کردم ولی هیچوقت آدم سابق نشدم دیگه اعتماد به نفسی ندارم . مامانم میگفت دوستش بهش گفته حیفه دخترت تنها بمونه هم جوونهه هم خوشگله توی دلم می‌خندیدم به حرف مامانم نمیدونه که من جسمم زندست 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

ادامه اش ک خونه بابامم دس تنها کاریم از دیتم بر نمیاد شوهره هم هی پیام میده ک برگرد بیام دنبالتون و ...

التماست میکنم برنگردی مثل من نشی 😭😭من بعد سه تا بچه جداشدم حیف بچه هام‌که تو‌زندگی ما بودن 😭😭😭تورو خدا برنگرد بزار هرچی‌میشه بشه 

فقط زاهدان داره یه بیمارستان هس فک کنمچون من خودم نرفتم شوهرم با داداشم رفتخواستی من شماره پزشک .مشا ...

ممنون میشم ازت اگه شماره بدی 

فقط عزیزم هزینش چقد شد؟و اینکه حتما باید حضوری رفت؟؟؟داداشت چندوقته پاکه؟؟برام توضیح بده خدا خیرت بده

عزیز دلمممم داره زررر میزنه . من سالها با خیانت های مکرر همسر سابق مواجه بودم . با پیر و جوون فرقی ن ...

اره همسر منم حتی نمازشم قضا میشه میگه بخاطر تو هست. هیچ وقت مقصر نیست. اینجا جاش نیست یگم اما منو ب خاطر ترشحات بدنم کنار گذاشت میگفت تو چرکی هستی. لباس زیرت پره عفونته. حالا من در تمام عمرم یک بار هم مشکل نداشتم بخاطر بدنم. 

میدونم عزیزم رفته رفته میشه چون بیشترش میکنه کشیدن رو بیعار میشن ....من گفتم پولدار نیس مگه شما خونه ...

اره عزیزم خونه داریم یه خونه پونصد متری خونه تو باغ بزرگ

انقد ک شکاکه دور حیاط سه متر دیوار کشیده

همه جا دوربین کذاشته

همه از لیرون میبینن میگن خوشبحالش چه خونه رندگی داره ولی

زندان درس کرده بود

دبگ

میشه برام صلوات بفرستی؟الهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجل فرجهم🤍
خدایا کم بدبختی دارم باس حرص شوهرای نی نی سایتیا رو هم بخورمای خدا چ میشد با زانو برم ت شیکم شوهر اس ...

سلام عزیزم بابت حرفات تواون تاپیک که زدی قفل بود خواستم بگم بی نهایت ازت ممنونم که به حرفام اهمیت دادی وارزش قائل شدی وازحرفاتون ممنونم که باشخصیت کامل بهم لطف کردین وپاسخ دادین واین ازمنش شماست تشکرفراوان🌹❤️