2777
2789
عنوان

راز پوست شفااااف و صاف

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 44 پست

واقعا همه چی بستگی به نوع پوستتون داره.. 

بگو چجوری تا راهنماییت کنم

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره باید سینه تو سبک کنی. یهو شیر ندی میمونه تو سینه ات و خوب نیست وقتایی که گیج خوابه بزار بخوره

باشه ممنون که جواب دادی امروز ظهر که خوابیده بود بدون شیر خیلی عذاب وجدان داشتم با اینکه کلی خوراکی و غذا خورده بود

باشه ممنون که جواب دادی امروز ظهر که خوابیده بود بدون شیر خیلی عذاب وجدان داشتم با اینکه کلی خوراکی ...

نگران نباش عزیزم

عذاب وجدان نداره که تا حالا کیو دیدی تا بزرگسالی شیر بخوره 😅

ولی شیر پاستوریزه تو شیشه بده بخوره دیگه بهونه نمیگیره

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن
خواهش میکنم دیگه هم روزا بدوش بریز دور بعد قطع شیردهی کامل واگرنه کیست میشه سینه ات بزار کامل خشک بی ...

نه شیرم زیاد نیست الان از صبح که بهش ندادم هیچ حسی ندارم که سینه هام پر باشن

نگران نباش عزیزمعذاب وجدان نداره که تا حالا کیو دیدی تا بزرگسالی شیر بخوره 😅ولی شیر پاستوریزه تو شی ...

طفلی اصلا بهونه نگرفت 😢 فقط ظهر دیرتر از همیشه خوابید فکر کنم نگران منه که سینم درد می‌کنه یانه😢