2777
2789
عنوان

دعوا شدید با شوهر و خواهر شوهرا

| مشاهده متن کامل بحث + 175863 بازدید | 948 پست
همه دیگه فهمیدن همه میدونن همه بهش گفتن طلاق بچتو لگیر ولی این میگه دخالت نکنیین خودم میدونم چیکار ک ...

با بابات بدون عصبانیت و منطقی صحبت کنید یا یکی ک ایشون قبول داره بگید صحبت کنه باهاشون اعتیاد ،بدبینی،دست بزن اینهمه کمه خانوادشم جا تشکر کمک در کتکاری شما اونوقت پدرتون ب چ قیمتی می خواد زندگی و ازدواج شما رو حفظ کنه جون شما!!!!

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

کاش حداقل پدره اونجا نبود این وضعیتارو نمیدید من نمیسوختماسی همچین زنگ زد به باباش گفتم الان میاد او ...

دقیقا خودمم از همین میسوزم

میشه برام صلوات بفرستی؟الهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجل فرجهم🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با بابات بدون عصبانیت و منطقی صحبت کنید یا یکی ک ایشون قبول داره بگید صحبت کنه باهاشون اعتیاد ،بدبین ...

اصلا نمیشه باهاش اروم صحبت کرد با روان ادم بازی میکنه 

هر کیم هر چی بگه حرف خودشو میزنه 

طلاق بگیری راحت شی از این همه تنش و استرس فقط قووووووی باش اینا همش میگذره تو ظاهر خودتو عصبی نشون ب ...

خیلی دعا کنید برام ک بتونم جدا شم راحت شم

اصلا نمیشه باهاش اروم صحبت کرد با روان ادم بازی میکنه هر کیم هر چی بگه حرف خودشو میزنه

چاره چیه خب اگه برگردی اطمینانی هس این نیمه جونت سالم بمونه ،قبلشم میگین راضی ب خودکشی بودم  ک ،خب برگرد نشد نمیندازتت بیرون ک بمون تا بابات خسته شه قبول کنه

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

خیلی دعا کنید برام ک بتونم جدا شم راحت شم

ولی این اقا اگرم طلاق بده بچه رو میگیره ازت ک زهرش و بریزه ها باید ی سند از اعتیاد و کتک زدنت میداشتی دادگاه شاید تازه با وکیل حضانت میداد بهت

نباید به حرف پدرت گوش میدادی میرفتی پزشک قانونی نامه اش رو میگرفتی به پدرت میگفتی بخاطر حرف تو شکایت ...

احسنت

میتونستی باتوجه به اعتیاد شوهرت و ضرب و شتم حتی حضانت رو هم ازش بگیری .نباید حرف پدرت رو گوش میکردی

واقعا چقد گناه داره اسیاصلا گیریم مقصر دخترش بوده،احساس پدرانه چجوری گذاشته کتک خوردن بچشو ببینه بی ...

دقیقن بهم گفت اگه طلاق بگیری سرتو میبرم

گفتم پس چرا منو بردی بیمارستان میذاشتی بمیرم

من دیگ کوتاه نمیام حتی اگ بمیرم

اسی زندگیت یه جورایی شبیه مامانمه من اون زمان۶سالم بودش حالا خوبه شوهرت با بچش خوب رفتار میکنه ولی ...

🥺🥺😢🫂عزبزم خدا بهت رحم کرد

مادرت چیکار کرد؟جدا شد ؟الان زندگیتون خوبه؟!

زخم زبون زدن خیلی راحته !!راست میگی همدردی کن!اشما درک نمیکنی !این خانوم خودش میدونسته خانواده اش چه ...

اره بابا بخاطر بچه هم هزار بار باهم دعوا کرده بود و بلای حونم میشد

شوهر منم اینجوریه ،منتها از نظر جنس مخالف نه ،تمام هست و نیستش مادرش و خانوادشه هروز باید گوشیمو بگر ...

وای چرا حالم بهم میخوره وقتی مردی خانواده نوپای خودش و ک باید پناهشون باشه قربانی ننه باباش میکنه!!!اخه یکی نیس بگه مادرتم ی روز دختر مردم بوده ک پدرت اورده خونش خوشت میاد هر روز زهرش کنه ک تو زندگی من و زهر میکنی!!!اگه مردی و غیرت داری اول زنت ک ب امید تو امده و پناهشی بعد بقیه،حالا نبینه باز کتکت بزنه

اوووو همیچین گفتی بابام بابام هی بابا بیا بیا بیا من فکر کردم الان بابات میرسه خون به پا میکنه تو خو ...

بابام اگ نمیومد نمیتونستم حتی از اون خونه بیرون برم

🥺🥺😢🫂عزبزم خدا بهت رحم کردمادرت چیکار کرد؟جدا شد ؟الان زندگیتون خوبه؟!

۱۷ساله جداشدن الانم من ومامانم پیش مادربزرگم زندگی میکنیم   خداروشکر زندگی خوبی داریم 

همه زندگیمی عشقم عاشقتم مامانم

با تمام حرف‌هایی که ازت شنیدم تو این پست و پست‌های قبلیت می‌دونم شما دوباره برمی‌گردید،اگه برگشتی ت ...

همه این کارایی ک گفتی و انجام دادم 

من چند سال اول زندگیمون نه واتساپ داشتم نه اینستا 

ولی بازم گیر میداد پیرینتمو میگرفت چیزیم پیدا نمیکرد میگفت با مامانت چرا بیس دیقه حرف زدی؟چی گفتین بهم

واقعا فکر برگشتن باعث میشه وحشت کنم

سلام فقط تو نیستی که تحت فشاری

تو نیستی که طلاق میخای 

و بچه داری

و خانوادت حامی نیستن

اینجا پراز زنهای کتک خورده و چصم انتظارن 

که یا بمیرنیا جدا شن یا هم در صورت غیر ممکنها شوهره بمیره 

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...