سلام بر همگی
بعد از کیک زعفرانی که تو تاپیک های قبلم توضیح شو دادم امشب هم کیک بیدمشک داریم که بسیار طعم لذیذی داره و دستور پختشم دقیق تر و اصولی تره و همون طور که از عکس پیداست پفش بیشتره و اسفنجی شده
اوکی میریم سراغ دستور پخت:
5 عدد تخم مرغ
یک چهارم لیوان خامه
سهچهارم لیوان عرق بیدمشک
100گرم کره
1 و نیم لیوان شکر
یک قاشق مرباخوری وانیل
دو قاشق مربا خوری بکینگ پودر
گردو یا بادام هندی برای تزئین
باید حدود یک ساعت قبل همه ی مواد رو در دمای محیط قرار بدیم تا سردی یخچال شون از بین بره
سپس زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا میکنیم
سفیده رو با همزن برقی هم میزنیم تا پف کنه بعد نیم لیوان از شکرمون رو بهش اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا حدی که اگر ظرف رو برگردونیم محتواش بیرون نریزه
بعد داخل فریزر قرار میدیم
حالا میایم سراغ ظرف حاوی زرده ها
به زرده ها وانیل، کره و باقیمانده ی شکر رو اضافه میکنیم و با همزن برقی انقدر میزنیم تا رنگش کرم مانند بشه
بعد داخل یه ظرف خامه مونو میریزیم و همش میزنیم و بیدمشک رو هم بهش اضافه میکنیم با قاشق هم میزنیم تا یکدست بشه
مخلوط خامه و بیدمشک مون رو به مخلوط زرده و شکر مون اضافه میکنیم و با همزن برقی خوب همش میزنیم
آرد رو به همراه بکینگ پودر در یک ظرف جداگانه الک میکنیم
فر یا کیک پزمون رو روشن میکنیم و کف قالب مون رو کره میزنیم و بادام هندی ها رو توش میچینیم و میذاریم داغ بشه
سفیده رو از فریزر خارج میکنیم و به ظرف حاوی زرده و خامه و بیدمشک و... مون اضافه میکنیم و آرام و در یک جهت با دست هم میزنیم
سپس آرد مون رو که از قبل الک کرديم طی سه الی چهار مرحله دوباره از الک رد کرده و به مایه مون اضافه میکنیم و با دست و بدون همزن برقی قاتی میکنیم تا جایی که یکدست بشه و فرم پفی سفیده که از قبل زده بودیم از بین نره
منظورم اینه که این هم زدن میبایست به اندازه باشه
بعد مایه مونو داخل قالب میریزیم و میذاریم تو فر تا مث من از کیک پز استفاده میکنیم🌸