2777
2789

سلام بر همگی

بعد از کیک زعفرانی که تو تاپیک های قبلم توضیح شو دادم امشب هم کیک بیدمشک داریم که بسیار طعم لذیذی داره و دستور پختشم دقیق تر و اصولی تره و همون طور که از عکس پیداست پفش بیشتره و اسفنجی شده

اوکی میریم سراغ دستور پخت:

5 عدد تخم مرغ 

یک چهارم لیوان خامه

سه‌چهارم لیوان عرق بیدمشک

100گرم کره

1 و نیم لیوان شکر

یک قاشق مرباخوری وانیل 

دو قاشق مربا خوری بکینگ پودر

گردو یا بادام هندی برای تزئین 

باید حدود یک ساعت قبل همه ی مواد رو در دمای محیط قرار بدیم تا سردی یخچال شون از بین بره

سپس زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا میکنیم

سفیده رو با همزن برقی هم میزنیم تا پف کنه بعد نیم لیوان از شکرمون رو بهش اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا حدی که اگر ظرف رو برگردونیم محتواش بیرون نریزه

بعد داخل فریزر قرار میدیم

حالا میایم سراغ ظرف حاوی زرده ها

به زرده ها وانیل، کره و باقیمانده ی شکر رو اضافه میکنیم و با همزن برقی انقدر میزنیم تا رنگش کرم مانند بشه

بعد داخل یه ظرف خامه مونو میریزیم و همش میزنیم و بیدمشک رو هم بهش اضافه میکنیم با قاشق هم میزنیم تا یکدست بشه

مخلوط خامه و بیدمشک مون رو به مخلوط زرده و شکر مون اضافه میکنیم و با همزن برقی خوب همش میزنیم

آرد رو به همراه بکینگ پودر در یک ظرف جداگانه الک میکنیم 

فر یا کیک پزمون رو روشن میکنیم و کف قالب مون رو کره میزنیم و بادام هندی ها رو توش میچینیم و میذاریم داغ بشه

سفیده رو از فریزر خارج میکنیم و به ظرف حاوی زرده و خامه و بیدمشک و... مون اضافه میکنیم و آرام و در یک جهت با دست هم میزنیم

سپس آرد مون رو که از قبل الک کرديم طی سه الی چهار مرحله دوباره از الک رد کرده و به مایه مون اضافه میکنیم و با دست و بدون همزن برقی قاتی میکنیم تا جایی که یکدست بشه و فرم پفی سفیده که از قبل زده بودیم از بین نره

منظورم اینه که این هم زدن می‌بایست به اندازه باشه

بعد مایه مونو داخل قالب میریزیم و میذاریم تو فر تا مث من از کیک پز استفاده میکنیم🌸

مدرس زبان آلمانی🇩🇪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام هلن جانم خوبی؟

من تعلیق بودم تازه رفع تلیق شدم

امااین مدت تاپیک هاتومیخوندم

ازحاج آقاچه خبر؟خوبن؟راستی چرااصن اینجوری شد؟چرابی احترامی کردبهت؟

آزادی،شخصیت زن را لو میده!                                     پول،شخصیت مرد!!

سلام هلن جانم خوبی؟من تعلیق بودم تازه رفع تلیق شدمامااین مدت تاپیک هاتومیخوندمازحاج آقاچه خبر؟خوبن؟ر ...

سلام عزیزم 

قربونت شما خوبی؟ 

حاج آقا عمل دوم شونم موفقیت آمیز بوده و حال عمومي شون خوبه اما فعلا تا یکی دو ماه باید استراحت کنن

بی احترامی نکرده بنده خدا

فقط انگار من گفتم بذارید بیام ملاقاتتون  احساس ناامنی کرد! منم فاصله گرفتم چون حس کردم عزت نفسم زیر سوال رفته 

و دگ کاریشون ندارم همین که حالشون خوب باشه برام کافیه دگ مسجد نمیرم🥀

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
@دوست_قدیمی_شما سلام خانم مهربونعزیزم این بار دستور پختم بسیار دقیقهو کیکم واقعا عالی شده

سلام جان دلم... وااااااااااای دلم خوااااااااست.

ممنون که دستور رو نوشتی عزیزم. بادام و اینها رو میشه نریخت توش؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
سلام عزیزم قربونت شما خوبی؟ حاج آقا عمل دوم شونم موفقیت آمیز بوده و حال عمومي شون خوبه اما فعلا تا ی ...

عزیزم مقدار آرد رو نگفتی فقط 

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
سلام عزیزم قربونت شما خوبی؟ حاج آقا عمل دوم شونم موفقیت آمیز بوده و حال عمومي شون خوبه اما فعلا تا ی ...

مرسی قربونت برم

همون نیاینی بی احترامی دیگه

خب سرزده میرفتی چراحالااجازه گرفتی

کسی هم شک نمیکردکه شماجای دختره حاج آقایی عزیزم

آزادی،شخصیت زن را لو میده!                                     پول،شخصیت مرد!!