2777
2789

اخه  چندوقت نمیبرتم اینم بگم بحثای شدیدی داشتیم خانوادشم دخالت کردن زنداداشش روضه داشت ب من محل نداد مهمونی میرن من نیستم حالم داره ازاین زندگی ک تحت کنترل خانوادش بهم میخوره شماباشین چکارمیکنیدخیلی وقت جواب تلفن وزنگ نمیده بی محلی کامل ومتوجه شدم خانوادش گفتن اونقدر بی محلش کن ک بشه همون ک میخوایبم چکارکنم بایه ادم بیشعورودهن لق بی مسئولیت... وابسته ب خانواده

عین اینو داشتم تو زندگیم................................جدا شدم راحت شدم نمیتونستم یکعمر با همچین خونواده ایی بمونم

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جالب اینجاست خودشوخانوادش میگن من مشکل دارم

اره از قدیم گفتن کافر همه را به کیش خود پندارد

منکه هرچی زور زدم نشدم الان تو فکر طلاقم

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
باید وقت انتخاب دقت میگردی و بیشتر همو میشناختنین چون بی مسولیت بچه ننه و بزاره کسی دخالت کنه بزرگت ...

من ک باهاش زندگی نکردم ک بدونم بچه ننه وبی مسیولیت