2777
2789
عنوان

هلن و کیک های ابداعی اش😍 عکس کیک بیدمشک📸

| مشاهده متن کامل بحث + 2089 بازدید | 161 پست
آره گلم اونا تزئیننهر طور راحتی

اگر فضولی نیست و دلت میخواد، میشه قضیه حاج آقا رو بگی؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
وای ببخشید 2ونیم لیوان آرد

ممنونم خوشگلم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی قربونت برمهمون نیاینی بی احترامی دیگهخب سرزده میرفتی چراحالااجازه گرفتیکسی هم شک نمیکردکه شماجا ...

😔🥀

نمیدونم که

یه دنیا بهش محبت میکنم دلش انگار از سنگه

ولی بازم میگم فقط خوب بشه برام کافیه

نمیخاد دگ منو 

حتی به عنوان دوست اجتماعی

حالا به هر دلیلی

زور که نیست

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
اگر فضولی نیست و دلت میخواد، میشه قضیه حاج آقا رو بگی؟

نه اختیار دارین

تو سایت گفتم چن بار

من عاشق روحانی مسجدمونم

ولی نیت بدی نداشتم اصن چون حدس میزدم متأهله

ولی این عشقمو نتونستم پنهان کنم چون شنیدم سخت بیمار هستن و جراحی شدن

خاستم جویای حال شون بشم و همدردی کنم مث هر عاشق‌ دگ ای

ولی درک نشدم از جانب شون💔😔

مدرس زبان آلمانی🇩🇪

به به عزیزم بازهم ی گوشه دیگه از هنرتو به اشتراک گذاشتی 🙏😘👏👏👏👏👌👌👌

حاج اقا باید از خداشم باشه همچین دختر خوشگل و هنرمندی نصیبش بشه 😍😍

عزیزم اومدم خصوصی بهت پیام بدم اشتباهی دستم خورد لغو دوستی زدم😐😐

سرانجام پیدا خواهیم کرد روزنه امید را❤

نه اختیار دارینتو سایت گفتم چن بارمن عاشق روحانی مسجدمونمولی نیت بدی نداشتم اصن چون حدس میزدم متأهله ...

الهی بگردم. ولی این حاج آقاها زود ازدواج میکنند معمولا. هم به خاطر دل خودت هم دل خانمِ حاج آقا بهتره فراموش کنی و پر و بال ندی...

الهی که یک همراه و همسر خوب برات پیدا بشه...

😔🥀نمیدونم کهیه دنیا بهش محبت میکنم دلش انگار از سنگهولی بازم میگم فقط خوب بشه برام کافیهنمیخاد دگ ...

البته موقعیتشم بایددرنظرگرفتا

بلاخره روحانی هست

حرف مردم براش بدمیشه،براخودش،براموقعیتی که داره

آزادی،شخصیت زن را لو میده!                                     پول،شخصیت مرد!!