2777
2789
عنوان

نشستم جلو در حموم اشک میریزم

| مشاهده متن کامل بحث + 4651 بازدید | 192 پست
چی بگمآدم بتونه از مکمل هردو استفاده کنه قطعا خیلی موثر تره. بدبختی من اینه همه ش تنها باید بدبختی ه ...

الهی دورت بگردم مامانت مگه باهات نیست؟ 

مامان من به رحمت خدا رفته ولی از خواهرم کمک میگیرم یادمه اوایل نمیدونستم افسردگی دارم با خواهرم خیلی دکتر میرفتیم هیچ کدوم تشخیص نمیدادن بالاخره دکتر فعلیم گفت افسردگی دارم. یادمه حالم اونقدر بد بود تو پارک نزدیک مطب دراز میکشیدم. 

از مامانت کمک بگیر و دکتر خوب پیدا کن و حتما داروهاشو مصرف کن مطمئنم مثل من خوب میشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سرترالین رو بخور حالت اینقدر خوب میشه که میای به بقیه هم مشاوره میدی.

سرخود هم میشه خورد؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
ناراحتی برو بیرون چرا اومدی هی بحث نمیکنم بات ولت کردم هی داری میگیبعدشم کی گفته من الان میخوام خودم ...

آهان از یک ماه قبل تصمیم میگیری خودت بکشی برو بچه جون کسی که افسرده هس یک ماه نقشه نمیریزه افسردس کارش دست خودش نیست یهو خودش می‌کشه تو کمبود محبت داری میخوای اینجور جلب توجه کنی همین

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چقدر ب حماقتت اصرار داریلازم نیست همه جا نظر بدیگاهی حرف نزدن رو هم یاد بگیر

فک کنم ننه بابات یادشون رفته ادبت کنن یکم یاد بگیر ی بچه ۱۸ ساله همتون مچل خودش گرده

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اولترا لیکوپن عصاره گوجه س گوجه لیکوپن داره که برای ساخت دوپامین خیلی ضروریه مارک این قرص شرکت ویتاب ...

بله فهمیدم از شرکت اولترا این و پیدا نکردم 

و گرنه منیزیم ویتامین سی اینا اش خلی خوبه 

اون یکی قرص  رو تا چند وقت استفاده کنیم و کیا

بله فهمیدم از شرکت اولترا این و پیدا نکردم و گرنه منیزیم ویتامین سی اینا اش خلی خوبه اون یکی قرص رو ...

شرکت اولترا نه ویتابیوتکس هر روز بعد صبحانه یا روز درمیون کلا مواقعی که خیلی ناراحتین اگر باردار یا شیرده هستید نباید بخورین من از اسنپ میخرم همیشه داره

شرکت اولترا نه ویتابیوتکس هر روز بعد صبحانه یا روز درمیون کلا مواقعی که خیلی ناراحتین اگر باردار یا ...

ممنون مگه لیکوپن برای شرکت اولترا نیست اون پیدا نکردم

برای اون یکی رو میدونم چون جوشانش و بخاطر سرفه ام استفاده میکنم

ممنون مگه لیکوپن برای شرکت اولترا نیست اون پیدا نکردمبرای اون یکی رو میدونم چون جوشانش و بخاطر سرفه ...

نه عزیزم اولترا لیکوپن قرصشه مارکش ویتابیوتکسه محصولاتش تخت لیسانس انگلستانه

نه بعضی روزا بزور بیدارم میکنن میرم سرکلاسابعدش کلااا خوابم و انقد میخوابم ک دلم میخواد بالا بیارمبع ...

ای بابا ایشالا هر چه زودتر خوب بشی ،پاشو نخواب برات سمه تا خودت نخوای کسی نمیتوته کمکت کنه 🌺🌺🌺🌺🌺

خدای مهربون عاشقتم ❤️

به جای این همه قرص.یه دونه قرص خوب بخور که حالت خوب بشه.معدت رو داغون نکنی.برو پیش روانپزشک.دکتر برا ...

سرترالین خیلی بده معده منو به هم میریزه حالت تهوع شدید بهم دست میده 

خدای مهربون عاشقتم ❤️

الهی دورت بگردم مامانت مگه باهات نیست؟ مامان من به رحمت خدا رفته ولی از خواهرم کمک میگیرم یادمه اوای ...

نه متأسفانه مامانم مخالف دارو و تراپی و همه اینچیزاست :) زیاد اعتقاد نداره کلاً..

منتظر کمک هیشکی نیستم دیگه واقعاً از همه بریده م. من همه رو نجات دادم تو شرایط بد ولی هیچکس هیچ وقت واسه من نبود همچین کاری کنه

تنهایی زورمو میزنم خوب شدم ، شدم

نشدم هیچ.. . 

تلخ ولی عمیق..