2777
2789
عنوان

نشستم جلو در حموم اشک میریزم

| مشاهده متن کامل بحث + 4871 بازدید | 192 پست
نمیدونم معده قلب همه چیب علاوه اونا یه مشت داروگیاهی هم میریزن تو حلقم بلکه فرجی بشه😂😂😂😂😂👩🏻‍� ...

به جای این همه قرص.یه دونه قرص خوب بخور که حالت خوب بشه.معدت رو داغون نکنی.برو پیش روانپزشک.دکتر برات سرترالین بنویسه بگیر بخور ان شاء الله خوب میشی.الان پاشو برو یه دوش بگیر چون هرچی بدنت کثیف باشه افسردگیت بدتر میشه.اگه میتونی یه غسل هم بکن برای شفای بیماریت.حالت خوب میشه.

باید بری روانپزشک نه روانشناس ،اینا با هم فرق داره 

من دخترم را بردم ،البته به زور و دارو خورد و الان حالش خیلی بهتره

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودمم نمیدونم چم شدوارد یه فازی شدم از یه جایی ب بعد تو زندگیم ک خودمم نفهمیدم چی شدم چی بودهمه چ ...

خب برین دکتر اعصاب و روان خوب

شما افسرده شدین منم نمیتونستم نفس بکشم غذا نمیتونستم بخورم زانوهام نا نداشت راه بره در عرض ۱ماه خوب شدم الحمدالله

من وسواس فکری داشتم که نکنه ایدز بگیرم بعدها خوب شدم 

شما هم خوب میشین انشاالله حتما وسواس فکری دارین شما احتمالا درسته؟خوب میشین به مرور

فقط باید پراپرانول بخورین و اشتها آور و ویتامین بعدش دوباره آدم عادی قبل میشین انشاالله

دکترت و عوض کن ولی دکتر خوب و باتجربه و سرشناس برو 

۱۳ تازیانه من ۳تا قرص میخوردم

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

به جای این همه قرص.یه دونه قرص خوب بخور که حالت خوب بشه.معدت رو داغون نکنی.برو پیش روانپزشک.دکتر برا ...

اونموقع ک حالم زیاد بد نبود یه اس سیتالوپرام داد. ک اتفاقاً قرص سبکی هم هست ولی خدا شاهده عوارضش انقد شدید بود افتاده بودم ب غلط کردن..

بدجور از دارو ترسیدم بعد اون قرص.

سرترالینم ممکنه اینجوری باشه ینی؟

تلخ ولی عمیق..
باید بری روانپزشک نه روانشناس ،اینا با هم فرق داره من دخترم را بردم ،البته به زور و دارو خورد و الان ...

میشه بپرسم دخترتون چن وقته دارو مصرف میکنه؟

داروهاش عوارضش خیلی زیاده؟

تلخ ولی عمیق..
اونموقع ک حالم زیاد بد نبود یه اس سیتالوپرام داد. ک اتفاقاً قرص سبکی هم هست ولی خدا شاهده عوارضش انق ...

اس سیتالوپرام رو دیگه نخور شاید بهت نمیسازه.ولی سرترالین خیلی قرص خوبیه.اصلا اذیتت نمیکنه.فقط برو دکتر بهت بده از دوز پایین باید شروع کنی بعد دوهفته دوزش رو ببری بالا.این قرص رو بخور حتما خوب میشی.

اونموقع ک حالم زیاد بد نبود یه اس سیتالوپرام داد. ک اتفاقاً قرص سبکی هم هست ولی خدا شاهده عوارضش انق ...

دختر ۱۳ساله من داره سرترالین میخوره حالش خیلی بهتره البته بعد دو سه هفته یا یکماه نتیجه میگیری ،باید صبور باشی

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
میشه بپرسم دخترتون چن وقته دارو مصرف میکنه؟داروهاش عوارضش خیلی زیاده؟

دو ماهه هیچ عوارضی نداشت البته حتما زیر نظر دکتر دارو مصرف کن ،سر خود نباشه .

دکتر از دوز کم شروع میکنه تا بدنت عادت کنه

نهیه دوره کوتاه داروهای سبک مصرف میکردم ولی عوارضش انقد زیاد بود ک دیگه سمتش نرفتم ترسیدم

عزیزم حتما دکترت خوب نبوده. منم افسردگی دارم قبل دکتر رفتن حالم خوب نبود حتی حوصله حموم رفتن نداشتم بوی عرقم همه جارو میگرفت مجبوری میرفتم فقط زیر بغلمامو صابون میزدم دیگه سرمو خیس نمیکردم خواهرزادم میومد کارای خونمو میکرد تا اینکه رفتم دکتر. داروهاش خیلی خوبه . از این ور با اون ور شدم کلا دنیام و طرز فکرم عوض شده.

حتما یه دکتر خوب برو و تحت نظرش باش میبینی که کلا وضعیتت تغییر میکنه

نه سرترالین خوبه من میخوردم خوب شدم الحمدالله عرض۱ماه

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

اصلا اینجا دنبال اسم دارو نباش چون هر کی هر قرصی که مصرف کرده بر حسب شرایطش تجویز شده. دختر گلم در اولین فرصت برو پیش یه دکتر خوب. بهت قول میدم حالت بهتر میشه. منو ببین الان خیلی بهترم عیب نداره دارو هم میخورم. خداروشکر خدا دردشو داده داروشو هم داده

باشه حتماً.. اینم امتحان میکنمروانشناس خوب پیدا کنم میرمدوهفته ست دارم میگردم 🤦🏻‍♀️💔

دنبال روانشناس نباش. همش حرف میزنن کلی هم پول میگیرن. یه دکتر خوب اعصاب و روان پیدا کن مطمئنم مثل من خوب میشی

دنبال روانشناس نباش. همش حرف میزنن کلی هم پول میگیرن. یه دکتر خوب اعصاب و روان پیدا کن مطمئنم مثل من ...

چی بگم

آدم بتونه از مکمل هردو استفاده کنه قطعا خیلی موثر تره. بدبختی من اینه همه ش تنها باید بدبختی هامو رو دوشم بکشم منبعدم تنهایی پول جمع کنم تنهایی دکتر اعصاب برم تنهایی رواندرمانی برم تنهایی همه چیو مخفی کنم راست و ریست کنم تنهایی هم سعی کنم خوب شم..

از اینورم امتحانای ترم و کنکور و نهایی و... چقدر کم میارم چقد ناامیدم خدا میدونه:)))).

تلخ ولی عمیق..