2777
2789
عنوان

نشستم جلو در حموم اشک میریزم

| مشاهده متن کامل بحث + 4870 بازدید | 192 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهان از یک ماه قبل تصمیم میگیری خودت بکشی برو بچه جون کسی که افسرده هس یک ماه نقشه نمیریزه افسردس کا ...

افسردگی همینه.بیشتر از سن ۱۷ سالگی شروع میشه.افکار خودکشی آدم داره.برای خودکشی برنامه ریزی میکنه.کم کم سن که بالا بره افکار خودکشی کم میشه و ازبین میره.یعنی دور و برت همچین چیزی ندیدی؟ اگه کسی اینجوری شد باهاش بد رفتار نکن چون حالش بدتر میشه.قدرت ذهن خیلی زیاده.اینقدر که میگن آدم میتونه یه چیزی اختراع کنه.گاهی ممکنه از این قدرت خوب استفاده نکنی و دچار مشکلات روحی و روانی بشی.

آهان از یک ماه قبل تصمیم میگیری خودت بکشی برو بچه جون کسی که افسرده هس یک ماه نقشه نمیریزه افسردس کا ...

باشه بابا تو راست میگی سرکارخانم پرفسور😂😂

ایشالا نون دلت رو بخوری.. :)!

واسه این غصه میخورم یه مادری و وای ب حال بچه ت.. وای💔 

همه شم تقصیر خودت نیس میفهمم اشکالی نداره:).

تو منو نمیفهمی

ولی من تورو میفهمم

اینه تفاوت ما..

تلخ ولی عمیق..

قرار نیس همه رو یه روزه جمع کنی... الان یه قسمت کوچیک رو جمع و جور کن مثلا دو متر جا رو... بعد استراحت کن دو متر دیگه از اتاقو جمع کن 

یا اگه خیلی بهم ریختس و لباسا وسطه اول لباسا رو همه رو بریر تو یه ملحفه و بزار یه گوشه.. بعد ظرفا رو جمع کن... بعد اسباب بازی و... بعد یه جارو الکی بزن تا فقط یکم جلوی چشمت خلوت بشه... بعد کم کم سر فرصت لباسا رو دسته بندی کن و ترتمیز کن

سرترالین خیلی بده معده منو به هم میریزه حالت تهوع شدید بهم دست میده

وای من معده م داغون خدایی هست🤦🏻‍♀️ بااین بدتر نشم یه وقت..

همه مدارک پزشکیمو ببرم برا روانپزشک؟

وضع جسمیم از اینی ک هست بدتر شه واقعاً نمیتونم دیگه

تلخ ولی عمیق..
وای من معده م داغون خدایی هست🤦🏻‍♀️ بااین بدتر نشم یه وقت..همه مدارک پزشکیمو ببرم برا روانپزشک؟وضع ...

من قبلا هم دکتر داده بود رفلاکس شدید حالت تهوع شدید میشدم انگار مریم منقبض میشد و جمع میشد دکتر گفتم گفت شردع کن امپرازول برای معدت بخور اما انقدر اذیت شدم کلا قرص نخوردم بعد تا چند وقته پیش گفتم بزار برم فقط اسنترا سرترالین بگیرم روزی یه دونه بخورم شاید اذیتم نکرد اخه سری پیش دکتر این قرص رو با دوتا قرص دیگه بهم داده بود خلاصه چشمت روز بد نبینه یه دونه سر شب انداختم تا فردا شبش و پس فردا صبحش تهوع داشتم معدم یه جوری میشد بازم متاسقاته دیگه نخوردمش ،خودمم نیاز دارم نمیدونم چی بندازیم عوارض نده 😔

خدای مهربون عاشقتم ❤️

نه عزیزم اولترا لیکوپن قرصشه مارکش ویتابیوتکسه محصولاتش تخت لیسانس انگلستانه

آهان فهمیدم دست گلت درد نکنه 

آخه من قرص منیزیم شرکت اولترا هستش واسه همین دچار اشتباه شدم معذرت 

برو پیش روانپزشک.برات تجویز کنه.با دوز پایین باید شروع بشه کم کم زیاد بشه.

ممنون

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
نه تو خوبی و مادرت

فعلاً اونی ک ادعای خوبی و علامه دهر بودن داره تویی نه من!

چیه بدت اومد گفتم مادر خوبی نیستی و بی درکی، و دلم برا بچه ت سوخت؟ اگه واقعاً مادر خوبی بودی نمیسوختی اینجوری ک!

آره دیگه درونت قلقلک خورده بهش برخورده؛ دیوار از مادر بیچاره من کوتاه تر گیر نیاورده تا حد خودت میکشی پایین😂 اینم اشکال نداره سعی میکنم بفهممت..

واقعاً خوشحالم مادری مث تو ندارم. ک اگه داشتم الان ب مراتب اوضاعم خیلی بدتر بود. پس باید روزی هزاربار خداروشکر کنم صادقانه میگم: مرسی ک منو متوجه این قضیه کردی خانوم:)✨

تلخ ولی عمیق..