2777
2789
عنوان

کنکور تجربی

65 بازدید | 14 پست

سلام دوستان وقت بخیر میخوام از بهمن شروع کنم برا کنکور بخونم پایه ام ضعیفه دیگه الان باید واسه امتحانات دی بخونم همچنین میرم مدرسه نمیرسم بنظرتون شانس قبولی از رشته تاپ هست ؟ از چی شروع کنم برا خوندن چیا رو حذف کنم تو رو خدا کمکم کنید؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نزار بهمن ازالان بخون امتحانای الانت مهم نیس فقط درحداینکه قبول بشی یه تایم بزار برا امتحانات ی تایم ...

آخه بهمن کلا مدرسه نمیرم به هر سختی شده باش کلا میمونم خونه 

عزیرم بخدا نمیرسم من مدرسه میرم امتحانات میان ترم دارم آخه مشکلم یکی نیست اونارم بلد نیستم در اون حد

خب ببین شروع از الان هم نیازمند حداقل روزی ۱۳ ساعته شما با اینکه در طول روز وقت نداری ولی بازم باید زودتر شروع کنی و از شب هم استفاده کنی بازم هرطور خودت توانایی داری ولی بهمن ماه واقعا ریسکیه

برای موفقیت یه کنکوری خسته ولی امیدوار ، یه صلوات می فرستین؟!🤍🥰

فیزیک میشه حرکت حذف کرد ریاضیم امار واحتمال وهندسه ولی بنظرم بشین بخون اصن حذف نکن فقط ازالان بخون

نه فیزیک یازدهم فقط حذف میکنم چون اصلا بلد نیستم چیزی ازش تو نهایی امسال ۱۰ گرفته بودم از فیزیک یازدهم

خب ببین شروع از الان هم نیازمند حداقل روزی ۱۳ ساعته شما با اینکه در طول روز وقت نداری ولی بازم باید ...

از بهمن شروع کنم با چند ساعت مطالعه مفید بتونم برسم ؟

از بهمن شروع کنم با چند ساعت مطالعه مفید بتونم برسم ؟

نمیدونم باید ببینی خودت دقیقا تا کی میخونی بخونی

برای موفقیت یه کنکوری خسته ولی امیدوار ، یه صلوات می فرستین؟!🤍🥰

میدونم خودمم با چند ساعت مطالعه روزی چند ساعت کنکور بخونم چند ساعت نهایی؟

بستگی ب کیفیت مطالعت داره ولی خب از ۸ ساعت شروع کنی تا۱۲ ساعت برسونی نهاییم پارت پارت هرشب اخرشب یا ظهرا ۱/۳۰یا۲ساعت