2777
2789
عنوان

نشستم جلو در حموم اشک میریزم

| مشاهده متن کامل بحث + 4863 بازدید | 192 پست
عزیییزم😔به این فکر کن که همه ما یه سری مشکلات داریم که تحملش برامون طاقت فرساست اما چاره چیه...

میدونم

بخدا میدونم همه درد دارن و من تنها نیستم

ولی کم آوردم بریدم دلم واسه مامانم میسوزه ک یا باید جور سگاخلاقی و شلختگی های منو بکشه یا شب و روز تو بیمارستانا و درمانگاه ها کنارم ذره ذره از نفساش کم شه عذاب بکشه.

کاش خدا فقط بخاطر مامانم یه نگاهی بم بندازه کمکم کنه.. ولی نیس هرچقدر صداش میزنم نیس

تلخ ولی عمیق..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیزی که نازاحتت کرده رو کاغذ بنویس خودتو خالی کن...

بقول سهراب تا شقایق هست زندگی باید کرد

میدونی چیه ..ذره بین دستت گرفتی رو اتفاقای منفی استپ زدی...

تو گذشته ای ...گذشته ای که به هیچدردی نمیخوره جز اینکه روح وروانتو نابود کرده....هروقت خواستی به ناراحتیات فکرکنی فقط از خودت یسوال بپرس ارزششو داره ناراحت باشم؟؟

اگه از کسی ناراحتی اینو بدون هیچ آدمی طبق میل ما رفتار نمیکنه🤗چون هرچقدر بزرگ تر بشی میبینی که آدما از اون چه که فکرشو‌میکنی بدیاشون فراتر میره..پس باید رو خودت کار کنی

بابا تو که هنوز ۱۸ سالت نشده!هدف نداری؟؟ نمیخوای موفق شی؟؟؟ میخوای تو ۲۵ سالگی خودتو کجا ؟ چجوری ببینی؟؟

تلاش کن حال بدتو بذاری کنار ..الان باخودت میگی بازم حرفای تکراری !اصلا باخودت ممکنه بگی  من حالم بده اینا چرا متوجه نمیشنن نمیتونم حتی از جام بلند شم!!! 

خودت بشین با خودت فکرکن این حال بدتو میخوای تا کجا به دوش بکشی؟؟ باخودت بگو لیاقتم این حال بده؟؟

باور کن اگه خودتو با ارزش بدونی رو‌هر اتفاق بدی فوکوس نمیکنی ...رو‌هر حرفی رو هر اتفاق تلخی ذره بین نمیگیری ،هر روزم اون ذره بینو نزدیک‌نمیکنی به اون اتفاق ...پس بیا بجای پر رنگ کردنش سعی کن کمرنگش کن ...

بالاخره از یجایی باید شروع کنب ..خودتو بسپار به خدا اون حواسش بهت هست😉

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
منم اصلا اوضاع ام میزون نیست .با سه تا بچه .حالم از خودم بهم میخوره . همش تو گوشی ام جرات پا شدن و ک ...

من برعکس شما از کار زیاد خسته ام

دلم میخواد برا خودم باشم.

من مالک تمام دنیای موازی ام...talvan3🤍

چه جالب من برای سرفه ام جوشانش و میدن نمیدونستم قرص هم داره اولترا بهترین شرکت هست گفتین لیکوپن

اولترا لیکوپن عصاره گوجه س گوجه لیکوپن داره که برای ساخت دوپامین خیلی ضروریه مارک این قرص شرکت ویتابیوتکسه استیل سیستئین جداس 

سنش کمه 18 سالشهتف تو این دنیا منم همین حدودا بودم افسردگی گرفتم تازه خوب شدم یکم

خب بخاطر چی افسردگی گرفته خود به خود که نمیشه که شما نمیدونی چی شده

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

آخی💔😔

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

میدونمبخدا میدونم همه درد دارن و من تنها نیستمولی کم آوردم بریدم دلم واسه مامانم میسوزه ک یا باید جو ...

عزیزم 🥺🫂هنوز سنی نداری کلی راه داری تا زندگیتو بسازی 

جوری زندگی نکن که وقتی سی سالت شد با خودت بگی کاش روزها و سال های خوب جوونیمو بهتر میگذروندم و از فرصتام درست استفاده میکردم 

به خاطر مادرت هم شده سعی خودتو بکن که خوب شی 

آروم آروم شروع کن ....

دیگران خانه خرابانِ رَهِ حرص و هوس                               ما خرابیم هنوز از غمِ ویرانی خود 🥀                                                                                                                  ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️

یعنی تو طول روز کاری نمیکنی فقط دراز کشیدی موبایل دستته؟؟؟

نه بعضی روزا بزور بیدارم میکنن میرم سرکلاسا

بعدش کلااا خوابم و انقد میخوابم ک دلم میخواد بالا بیارم

بعدش یه سری ب گوشی میزنم و دوباره خواب.

این وسط مسطاهم یه سر درمونگاه گردی و بیمارستان گردی دارم زود زود:)).

تلخ ولی عمیق..