2777
2789
عنوان

تولد شوهرم و ما قهریم

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اعصابت مهم تره یا حرفای مردم و اینا خودتو خلاص کنمعلومه که پسره میخاره

خیلی دلم پره، راستش از مادرشوهرم خیلی ناراحتم ، من اونهمه دوسش داشتم ولی اون پشت سر من به شوهرم مبگفته نههههه زن نباید گیر بده اصلا زن باید اعتماد کنه تو‌کاریت نباشه، اصلا بکی نبود بگه با کارایی که پسر تو‌میکنه کی اعتماد کامل میکنه بهش!!!!

بهونه گرفتن که تو شکاکی و مامانت بد حرف زد با ما!!!!

من ک تو زندگیت نیستم عزیزم ولی حواس تو جم کن دلتم دریا ان شاءالله ک چیزی نباشه و همه چی حل شده اگرم آدم بدی گمشه از زندگیت

خیلی دلم پره، راستش از مادرشوهرم خیلی ناراحتم ، من اونهمه دوسش داشتم ولی اون پشت سر من به شوهرم مبگف ...

بعد اگه تو چنین کاری و بکنی اون ع ن متحرک این گ و ه هارو میخوره؟

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

دیگه باید بمونی تاخودش تماس بگیره

هرچی باشه با حالت قهر از خونه شما رفتن بیرون،ولی من این کارو نمی‌پسندم که مادرتون بهش زنگ زده،شمام نباید در جا پدر مادرتو با خبر می‌کردی سر یه شک و گمان

خب چرا بهش بی اعتمادی چیزی ازش دیدی؟؟

تاپیکامو بخون، از روز اول خیلی رفیق باز بود همیشه اوتارو به نن ترجیح داد، باورت میشه طی دوسال عقد یبار نشد بگه دلم تنکته اصلا پامیشم بیام‌پیشت؟! با اینکه به قول‌خودش مثلا عاشقم بود!اخه عشق اینه که فقط بگی؟! پس عملت کو؟!

نه بابا.به درک که تولدشهغلط کرده بی احترامی کرده.اصلا محلش نده.سر خودتو به یه کاری بند کن که زیاد به ...

خیلی ناراحتم که کل تدارکام به باد رف .رستوران گرفته بودم زنک‌زدم‌گفتم‌نمیاییم خداروشکر نگ ضرر زیاد بدین

خیلی دلم پره، راستش از مادرشوهرم خیلی ناراحتم ، من اونهمه دوسش داشتم ولی اون پشت سر من به شوهرم مبگف ...

باور کن هیچ مردی ارزش اینو نداره که براش پا بذاری سر خانواده ت

تا بچه نداری سفت و سخت وایسا

خیلی از ماها یه روزی با شوهرمون عاشق و معشوق بودیم ولی باور کن بعد از سالیان سال زندگی درد مجبوری و بخاطر بچه هامون داریم زندگی میکنیم