2777
2789
عنوان

تولد شوهرم و ما قهریم

746 بازدید | 55 پست

شوهرم یه سفر کاری با همکارای‌ناباب داش ، قبل رفتن بهم هی تاکید میکرد تماس تصویری اصلا نمیزنی زنگم خودم‌میزنم، با اینکه قشنگ‌مشکوک‌بود ولی بخاطر غرورم نزدم! بعد اینکه اومدما عقدیم نخواست شبو بیاد پیش من! با اینکه‌میتونست و اصلا طبیعی نبود این رفتارش، 

خلاصه منم کلی گریه زاری کردم مامان بابام‌تا متوجه کار شدن بابام داشت سکته میکرد، مامانم زنگ‌زد با عصبانیت که من دختر شاد دادم بهت این چه وضعشه، اینم هی گنده حرف میزذ  که تو چرا زنگ زدی! بعد مامانم زنگ زد‌گف برگردین حرف بزنیم خانوادگی

اینا اومدن شوهر و‌مادرشوهرم هی در حال متهم کردن من شدن که تو شکاکی چه لزومی داره بخای براش تماس تصویری بزنی و خیلی حرفااااا شد.

با مامانم خیلی دهن به دهن شدن جوریکه دیگه بحث طلاقم‌کشیده شد وسط و تا مامانش دید اینطوریه پاشدن رفتن

از اون روز زنگی‌از طرف هیچ کدوم زده نشده و فردا تولد شوهرمه. کلی براش برنامه ریخته بودم و هیچی شد!

مامانم هی میگه اگه‌میخای برگردی ما یه حرکتی بزنیم ولی من میگم اینهمه بد حرف زدن باهات و تو هیچ کاری نکن

مامان من خیلی دل نازکه همش داره فکر میکنه

به نظرتون چیکار کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بندازش دور یعنی چی تصویری نزن مرتیکه خراب

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

تولدشع که تولدشه .. اصلاااااااا شما زنگ نزنید بزار خودش بیاد

من لعنتی خیلی دلم نازکه! همین کارارو‌کرده منم بدبین کرده بعد با مادرش پاشدن به من تهمت بدبینی و بی اعتمادی میزنن 

بندازش دور یعنی چی تصویری نزن مرتیکه خراب

حالا نمیدونی که خانوادگی چه تهمت هایی بهم میزنن ، میگن تو‌گذشتت چی بوده اینهمه بد بین شدی!!!خدا لعنتش کنه که همیشه منو تو‌شک انداخت تاپیکای قبلمو بخونی میبینی چقدر اذیت شدم درسته دست بزن نداشت، مواد نمیزد، ولی همین که اعتماد به عشقو‌بهم نداد منو کشت

حالا نمیدونی که خانوادگی چه تهمت هایی بهم میزنن ، میگن تو‌گذشتت چی بوده اینهمه بد بین شدی!!!خدا لعنت ...

اعصابت مهم تره یا حرفای مردم و اینا 

خودتو خلاص کن

معلومه که پسره میخاره

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....