2777
2789
عنوان

امروز هفت ملیون دادیم گوشت خدا لعنت کنه باعث بانیش رو

| مشاهده متن کامل بحث + 5120 بازدید | 192 پست
شما بلایی که سر خودت میاریو چند سال دیگه متوجه میشیبدن به پروتیین نیاز داره برای عضله سازی نه این حج ...

البته اینو بگم شما رو از خیلی سال پیش دیدم.همیشه همینقدر مغرور بی ادب و خودشیفته بودی.حتی یه بار غلط املایی نگارشی زیاد داشتی گفتی من‌خارج زندگی میکنم و کلی افاضات فرمودی.خیلی حالت بده

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
شما بلایی که سر خودت میاریو چند سال دیگه متوجه میشیبدن به پروتیین نیاز داره برای عضله سازی نه این حج ...

من با شما هم صحبت نکردم.خودتو انداختی وسط با این همه حرصو حال بد.دفعه اخرت باشه منو ریپلای کردی.حالم واقعا بد میشه افرادی مثل شما حتی تو اعلاناتم اسمشون بیاد.زیاد دیدم با بچه ها همین مدل صحبت کردی

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته اینو بگم شما رو از خیلی سال پیش دیدم.همیشه همینقدر مغرور بی ادب و خودشیفته بودی.حتی یه بار غلط ...

من برای خودت گفتم 

بدن ما اول به پروتیین نیاز داره بعدشم فیبر

کار خوبی کردی قندو حذف کردی اما بهتره پروتیین رو بیاری تو رژیمت

این پیجو دنبال کن اطلاعات خوبی بهت میدهniloofarpcosupport

خدا نگهدار

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
ب خدامن اوایل بارداری اینقدکم خون شده بودم ک روزی سه چهارتاقرص باامپول میزدم ودکترمیگفت گوشت قرمزوجگ ...

یک کیلو گوشت برای یه وعده زیاده

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

چن کیلو خریدی 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

والا بخدا من مجردم سنیم ندارم اما فکر و ذکرم برای کار و زندگی و آینده اندازه یه مرد ۴۰ ساله

طفلک پارتنرم نه پشتوانه داره نه چیزی که دستش به جایی بند باشه خودش داره شاگردی میکنه برای یه حقوق بخور نمیر💔💔

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓
از گوشت متنفرم 🙂

اینکه شما از یه خوراکی متنفر باشی عادیه

اینکه با وجود کار و زحمت بیستو چار ساعته توانایی خریدشو نداشته باشی غیر عادیه

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺