مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻♀️ ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خط قرمز تو خودت معلوم می کنی اگر منطقی هست و از نظر عقلانی درسته بقیه باید عمل کنن اونی که نقض می کن ...
من خط قرمزم خیانت
دروغگویی
اعتیاد
دست ب زن هست
ولی میگن اوکیه بساز همه الان همینن بخاطر بچت آخه مگه چند سالمه که بخوام بسازم و بدبخت کنم خودمو ....
نمیدونم آنقدر بقیه گفتن نه اشتباه از شما توعه که باورم شده دارم اشتباه میکنم راهمو
مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻♀️ ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
صد درصد من خودم یه وقتایی اینقد شادم که می گم خدایا ایا ممکنه من یک دقیقه دیگه ناراحت شم با این همه خوشی و می بینم بله از جایی ناراحت می شم که حتی انتظار نداشتم بالعکس برای شادی
صد درصد من خودم یه وقتایی اینقد شادم که می گم خدایا ایا ممکنه من یک دقیقه دیگه ناراحت شم با این همه ...
انشالله برای منم همینطوری بشه که شما میگی 🥲
خیلی احساس دارم به اون شادی و خوشحالی بعد غم و حال بدیه الآنم ....
انشالله شما ب جایی نرسین که این کارو کنین من قبلا هم انجام دادم ولی خب بازم برگشتم دیدم فقط سختیه
وای وات د هل چرا هر چقدر هم سخت باشه بدون سخت تر هم می شه اونوقت نمی تونی بگی من صد بار خودکشی می کنم چون یک بار زنده ای و خودکشی جواب همه چیز نیست بلکه باید به احمق های که باعث ناراحتین باعث شی اونها به فکر این باشن
منم همینه روحیاتم ولی دیدی یوقتی یکاری رو میدونی درسته یقین داری ولی اونقدر بقیه میگن نه نه که به خودت شک میکنی 🥲
حرف بقیه هیچ وقت مهم نیست چون اگر بخوای با حرف بقیه پیش بری مثل اونها باید بشی هر احمقی ارزش اینو ند ...
یوقتا از تنهایی مجبوری حرف همونارو گوش کنی 🥲
و این یعنی عمق فاجعه 💔
انشالله برای منم همینطوری بشه که شما میگی 🥲خیلی احساس دارم به اون شادی و خوشحالی بعد غم و حال بدیه ...
من خودم خانواده ام مذهبی آن ولی خودم نه خوب ولی نماز واقعا معجزه اس دعا حتی به فارسیش حتی حرف زدن تو دل با خدا حس خوبی داره خیلی سعی کردم خانواده ام را به خاطر مذهبی بودن اذیت کنم ولی واقعا حق با اونا بود مذهبی با اونایی که سواستفاده و بدنام کردن دین هستن فرق داشت من هر چقدر هم مخالف باشم نماز را می خونم امتحان کن