سلامدوستان برای مهمون میخوام پیش غذا درست کنم تا به حال حمص درست نکردم و نخوردم گفتم بپرسم چه طعمی میده ؟باید همون لحظه که پخته شد سرو بشه یا سر میشه از تو یخچال در بیاری بخوری یا باید گرم بشه میشه راهنمایی بفرمایید
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
طعمش بیشتر میل به طعم نخود میزنه یا میل به مزه ارده داره؟
این دقیقا یکی از همون تفاوت هایی هست که درست می کنن
ترکیبی هست. من وقتی به نخود تمایل بیشتر داره دوست دارم اما اونی که به مزده ارده تمایل داره خوردنش راحت تره و فکر می کنم پر طرفدار تر هم هست. من اینو دوست ندارم
راستش من دوست نداشتم به شخصه اگه برا مهمونیه سعی کنید یه غذایی که سیر کمتری داره طبخ کنید چون شاید سیر به ذائقه بعضیا خوش نیاد❤️
از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم. آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم. اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن. به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤