2777
2789
عنوان

خیلی از اطرافیانم حسادت دیدم

142 بازدید | 26 پست

1-یبار از دانشگاه باهام تماس گرفتن گفتن میخوایم ازت تقدیر کنیم به عنوان رتبه سوم ،گفتن فلان روز بیا که جشن گرفتیم،من به دوستم که نفر چهارم هست گفتم بیا باهم بریم ،این برداشت زنگ زد دانشگاه که من فقط یکی دونمره از این خانم کمتر شدم و چرا از من تقدیر نمیکنید ....خلاصه اینقدر جیغ و داد کرد ،از دانشگاه بهم زنگ زدن گفتن خانم پشیمون شدیم ،فقط از نفر اول تقدیر میکنیم 😄

2-مورد دوم ،یه آقایی باهام تماس گرفت برای کار ،گفت شمارتونو از سایت( برای کارمه) برداشتم ،دیدم متراژش به من نمیخوره ،شماره دوستمو دادم گفتم با ایشون تماس بگیرین ،من متراژ پایین امضا نمیکنم و کار به بچه های پایه پایین تر برسه ( از دوستمم اول پرسیدم،بار دوم بود پیش میومد) 

بعد دوستم باهام تماس گرفت گفت یعنی چی که همه به تو زنگ میزنن !؟ چرا به من زنگ نمیزنن ؟؟ گفتم نمیدونم ،گفت فردا میرم اداره اونجا میگم که دوستم اصن امتیازت از من پایینتره و خونتون یه مقدار فاصله داره....تو دلم گفتم خواستم کمک کنم کباب شدم ،هیچی امروز زنگ زدم به یه نفر که اسممو چک‌کنه گفت اسمت نیست ... نمیدونم چیشده ،حتی نمیخوام با اطمینان بگم که اون اینکارو کرده ...

ولی من فک میکردم تشکر کنه به جای اینکه بهم بگه یعنی چی همه به تو زنگ‌میزنن !؟ 

خیلی تو زندگیم حسادت دیدم این دوتا آخریش هست .

عجیب بود منم حسادت دیدم سر موضوعات خیلی پایین تر از این

هروقت یادش میفتم میگم خدا کنه من حسود نباشم و با حسودیام کسیو اذیت نکنم انشالله خدا بهمون یه قلب سالم و سلیم بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توی دوستات تجدید نظر کن

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

منم خیلی دیدم

همشم از دوستای دانشگاه 

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️                     💕صلوات برای امام زمانم💕 🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین🌿               همسرخواهر مینا ماشین سنگین داشت 😁هرجورمیتونی‌بمون‌یارقدیمی💫 
عجیب بود منم حسادت دیدم سر موضوعات خیلی پایین تر از اینهروقت یادش میفتم میگم خدا کنه من حسود نباشم و ...

آره به خدا 

همش مامانم بهم میگه از سادگیت دست بردار ،همه چیزو به دوستات نگو ولی انگار تو ذاتمه ،خوشحالیامو بهشون بگم یا باهاشون تقسیم کنم 

حسادت تو همه آدما هست حتی من ولی خودمو کنترل میکنم به خدا 

راهکار من برا خودم قطع ارتباط بوده 

و اینکه تا جای ممکن بهشون نشون ندم

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

اگه میدونی دوستت حسوده باهاش کات کن راحت زندگیتو بکن دلتم براش نسوزه

تقریبا بهتون بگم که دوماه پیش ده تا از دوستامو با ذلایل موجه بلاک کردم این دوتا آخرین دوستامن