2777
2789
من خودم خانواده ام مذهبی آن ولی خودم نه خوب ولی نماز واقعا معجزه اس دعا حتی به فارسیش حتی حرف زدن تو ...

مرسی ازت 🥲♥️

تلنگر خوبی زدی بهم 

لطفاً منو‌سر سجادت دعا کن خیلی خیلی خیلی احتیاج دارم یه دعات 

برای پسرم دعا کن بهترین ها رقم بخوره براش پیش باباش 🥲💔

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یوقتا از تنهایی مجبوری حرف همونارو گوش کنی 🥲و این یعنی عمق فاجعه 💔

هی برا منم اینجوریه خیلی سخته کسی که می دونی ناحق می گه از روی مجبوری باهاش درد دل کنی به حرفش گوش کنی

هی برا منم اینجوریه خیلی سخته کسی که می دونی ناحق می گه از روی مجبوری باهاش درد دل کنی به حرفش گوش ک ...

اره میبینی چقدر بده ....

درکت میکنم ...

امیدوارم بهترین ها رقم بخوره برات 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

من بچه بودم پدرم از دست دادم الانم که بزرگ شدم دیگه واقعا کم آوردم

هیچ کس جای پدر رو پر نمی کنه من خودم وقتی با بابام دعوام می شد وقتی میزد می دونستم دلش نمی خواهد این کارا کنه ولی برای اینه که من بفهمم این کار اشتباهه ولی خوب ببخشید واقعا من هم با او ن دعوا می‌کردم بعد میرفتم گریه می کردم چرا دست روی بابام بلند کردم آیا این از روی انسانیت هست قشنگ از بابام می فهمیدم اون هم پشیمونه

مرسی ازت 🥲♥️تلنگر خوبی زدی بهم لطفاً منو‌سر سجادت دعا کن خیلی خیلی خیلی احتیاج دارم یه دعات برای پس ...

دوست نداشتم بگم ولی من تعداد بسیار بسیار زیاد نماز قضا دارم نمی دونم چرا هر وقت مشکل پیش می یومد یقه خدا و پیامبر و دین را گرفتم اونور قضیه کار خودمو ندیدم ولی من خودم یکی باید دعام کنه چون تازه دوباره شروع کردم بخونم نماز حتی اگه گناه کنم بازم نمی زارم کنار چون اونوقت دیگه هرگز راه برگشتی به پاکی نیست با صدتا گناه حتی اگه کار مثبتی انجام بده حتی اگه بقیه بگن نه تو گناهکاری هر چی خدا می بینه این خداس که تصمیم می گیره بنده اش نیکوکار بشه یا نه اون دیگه چشم گوش کامل بسته دلش سیاهه به خودم می گم حتی اگه گناه کردی بازم کار خوب کن تا بلکه دوباره خدا ببخشدت

من بچه بودم پدرم از دست دادم الانم که بزرگ شدم دیگه واقعا کم آوردم

پدرت رو از دست دادی، خدات رو که از دست ندادی.

اتفاقا به این فکر کن خدا تو رو بیشتر دوست داره که پدرت رو هم برده پیش خودش که تو فقط به خود خدا تکیه کنی. پدرت هم اگه بود، اونم به خدا تکیه میکرد‌.

شاید بگی شعار میدم ولی عین حقیقت و واقعیته. خدا از پدر مادر بهمون مهربونتره و همه ی قدرت و عزت هم دست اونه.