2777
2789
می‌بخشید یه سوال کنار اومدن تا چه حد درسته ؟!

با نداشتنش کنار بیایی. یچیزی گفت باهاش دهن تو دهن نکنی بعدخودش پیشیمون میشه. وقتی میشینی مبینی خیلی خوب ها داره که اینا به چشمت نباید بیاد

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
تا حدی که ضرر نکنی

خب تا چ حد ضرر نکنیم ؟!

شاید از نظر من یه سری چیزا خط قرمز باشه ولی از نظر بقیه نه میخوام بدونم مشکل منم یا بقیه 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که دیگ فکر میکنم آخر زندگیمه دارم به خو.کشی فکر میکنم بقدری حالم بده و دارم عذاب میکشم

چرا خودکشی؟! کسایی که اذیتت میکنن به خودکشی فکر کنن چرا تو؟! تو دنیا اونقدر زیبایی هست که باشی و همشون رو باید ببینی.

با نداشتنش کنار بیایی. یچیزی گفت باهاش دهن تو دهن نکنی بعدخودش پیشیمون میشه. وقتی میشینی مبینی خیلی ...

مرسی جواب حرفمو گرفتم 🥲♥️

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

من که دیگ فکر میکنم آخر زندگیمه دارم به خو.کشی فکر میکنم بقدری حالم بده و دارم عذاب میکشم

منم ماه پیش اینجوری بودم ولی دوباره خوب شدم چون همیشه بعد سختی واقعا خوشیه من اینو زیاد دیدم

منم ماه پیش اینجوری بودم ولی دوباره خوب شدم چون همیشه بعد سختی واقعا خوشیه من اینو زیاد دیدم

یعنی میشه برای منم اینجوری بشه 

چرا خودکشی؟! کسایی که اذیتت میکنن به خودکشی فکر کنن چرا تو؟! تو دنیا اونقدر زیبایی هست که باشی و همش ...

چون از اولش برای من فقط سختی بوده زیبایی برای من نداشته ادم ها و چیزایی هم که میخواستم ازم گرفته

چون این زندگی ک نیس ک من نمیخام با اینکه میدونم هنوز سنم کمه و اول راهم ولی خب دوس ندارم این زندگی ر ...

نمی دونم چند سالته ولی خوب واقعا نیاز به تجدید نظر در شرایط هست

خیانت رو نمیتونم ولی دروغ و دست بزن رو فرصت میدم.

پس راه درستی رو انتخاب کردم 🥲💔

انشالله شما ب جایی نرسین که این کارو کنین من قبلا هم انجام دادم ولی خب بازم برگشتم دیدم فقط سختیه