2777
2789
عنوان

برای اولین بار به مهمونم بی حرمتی کردم🐒

| مشاهده متن کامل بحث + 164251 بازدید | 493 پست

منم حرمت مهمان رو نگه میدارم

ولی اگه شاخکام تکون بخورن، بفهمم که طرفم منظور داره، روی خبیثم رو نشون میدم😁

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همین مشکلو داشتم و دارم..حتی وقتی خواستگار داشتم.آرایش می‌کرد میومد.. مادرای خواستگارا فکر میکرد ...

نه عزیزم مگه میشه به شوهرت بگی خونه مادرت نیاد؟درواقع اون مزاحمه...انقد خودتو دست بالا بگیر و پیشش کلاس بیا که خودشو جمع کنه...اصلااز بدی وخوبی شوهرت هیچ نگو....من یه سال شب یلدا سفره بازکردیم خوراکی ها داخلش گذاشته بودیم دورهم بخوریم دیدم اومدنشست روبروی شوهرم و هی یقه شو بازمیکرد چاکش دیده شه ومثلا حواسم نیس منم یه بالش گذاشتم کنارپاش تکیه دادم وجلوش نشستم چپکی لم دادم که دیده نشه د دلم خنک شد 

خلاصه مجبوری فقط در حد چند جمله و پذیرایی چای و میوه ...بااین وجود شوهرم ب پدرشوهرم یه جمله عادی گفت ...

ن عزیزم ابنجور آدما منظورو نمیفهمن همین ک شوهرت باهات همکاری کرده خوبه گلم

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 

یکی از فامیل های شوهرمم همینجوری بود من که عقد بودم همش میومده خونه مادر شوهرم فکر میکرده شوهرمم میاد ولی شوهرم سرکارش بدبخت میخوابید وقتی عروسی کردم یه ماه گذشت اومد دو شب موند خواست شب سومم بمونه بیرونش کرد شوهرم 

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز  1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من 

من به عمرم همچین موردی ندیدمبه نظر بیشتر توهم خانماستیکی پوشش ازاد باشه یا کلا اجتماعی باشه فکر میکن ...

شما حس ششم زنو دست کم نگیر!

خیلی خوش شانس بودین براتون اتفاق نیوفتاده 

من شوهرم کاملا معمولیه اما دختر عمش بعد ازدواج براش دلبری میکرد که دعوا به پا کردم تا فهمیدم عمش دلش میخواست دخترش زن شوهرم باشه قبل ازدواجمون😐

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)
خلاصه مجبوری فقط در حد چند جمله و پذیرایی چای و میوه ...بااین وجود شوهرم ب پدرشوهرم یه جمله عادی گفت ...

نه نگرفته،گرفته بودم به روی خودش نمیاره 

بلاخره میرسیم به اونجایی که صائب میگه آرامش است عاقبت اضطراب ها...🌱
عزیزم شما یه تاپیک لازم شدی بنظرم همین متنت وتاپیک بزن ببین دلیلش چی میتونه باشه دوستان نی نی سایتی ...

فعلا مسافرتم نمیتونم تایپک پر بازدید رو مدیریت کنم،برکشتم به پیشنهادت فکر میکنم😂😂😂😂

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
واقعا؟میگم زشت نباشه هیچکس چشمش دنبال شوهر من نیست😂😂😂😂😂

نه عزیزم از دوراه خارج نیست یا شوهر خانواده دوست وشیرپاک خورده وحلالزادس که این کارهارونمیکنه چشمش به جز شما دنبالزن دیکه ای نیست .چون میدونیکه ۵۰درصد این مسائل تقصیرشوهره که خودشم ابرو میندازه بالا.یا اینکه شوهرت خیلی حرفه ایوبدون اینکه شما بفهمین حال وحولشو میکنه