2777
2789
عنوان

برای اولین بار به مهمونم بی حرمتی کردم🐒

| مشاهده متن کامل بحث + 168512 بازدید | 496 پست
کاملا درست حس کردیزن داداش خودم همش برای شوهر خواهرم که وضع مالیش خوبه همش عشوه و..میومدهمش بهش میگف ...

زن داداش من فعلا فرصت نکرده ازین زبون بریزه..چیکارکنم جلوشو بگیرم..

جلوی روی خودم ساده نشون میده..

صداشو ضبط کردم باخودش عادت داره حرف بزنه..

داشت شماره تلفن شوهرمو با عشوه تکرار می‌کرد.. 

شوهرم فهمید..گفت دیگه رو نده بهش..بلد نیستم چیکار کنم بچززززونمش..

به شوهرم گفتم بیا توی جمع فقط همدیگرو تحویل بگیرم..

سوالی پرسید اصلا فکر کنیم حضور نداره..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره بخداراضی نبودم برم خونه مادرم...چون سریع میومد ارایش و لباس باز و....چایی میکرد پشتشو طوری تنظیم ...

منم همین مشکلو داشتم و دارم..

حتی وقتی خواستگار داشتم.آرایش می‌کرد میومد.. مادرای خواستگارا فکر میکردن سوژه اونه از بس با عشوه نگاه میکردد.

خدا رو شکر موقع قضیه خواستگاری شوهرم..تو خواستگاری نبود..

ولی الان رو چکارکنم..اشتباه کردم بدیهای ساده ی شوهرمو تعریف کردم..حالا چطوری بفهمونم زندگی ما نفوذ ناپذیره..

بنظرت چطوری خونه مادرم بریم وقتی مهمونی شام دادن

یعنی شوهرم بگم نیاد..طرف حسرت به دل بمونه..که سوژه ش رو تغییر بده والااا🤦🏻‍♀️

شماره اش رو تو گوشی همسرت بلاگ کن

نه فعلا که ازین غلط ها نکرده..

ولی اون سیم کارت همسرم توی گوشی ساده هست..

وگرنه از طریق ایتا میتونست..با کاربری فیک..میتونست

پیام بده..خدایی من و شوهرم اصلا گوشی همو چک نکردیم

حتی من با نامحرم فامیل حرف بزنم.. بهش میگم..

اونم حس کنه هر زنی نظر بدی داشته باشه

میاد میگه حواست باشه..

باور نمیکنی  عروس مون چقدر چند تا رو و نقاب داره

هیچ کدوم خواهرام بهش شک نکردن..

نمیتونم به اونا خم بگم چون از چاپلوسی 

فقط طرف اونو میگیرن..

حالا عروس مون رفتاراش جلوی من

عادی تر شده عشوه ظاهری نمیاد

که توی حرفای من و شوهرم شرکت کنه

ولی اینکه تو فکرش چی میگذره.. خدا میدونه

بنظرت چرا کلیک کرده شماره شوهرمو 

داره با عشوه میخونه..و میخنده..

من میخام مثل خودش ۲ رو رفتار کنم..

نمیدونم چطوری بچزونمش..جوری که

نفهمه از کجا سوخته..

شوهرش بنده خدا از عالم بی خبرهیادمه چن سال پیش بهم میگف شوهرم نفسش پاکهفک کنم شوهرش از نظر جنسی براش ...

نه بابا اینطور زنها  تو رخت خواب هم واسه شوهرشون

هیچی بلد نیستن فقط بلدن روی زندگی دیگران نقشه بریزن

بیشتر کمبود توجه دارن..تشنه توجه و جلب نامحرم هستن..

خدایا زندگی ما رو محافظت کن خدای توجه نگاه و دل من و همسرم رو فقط در پناه خودت برای همدیگه نگهدار..

چی بگم خیلی اذیتم میکنه طوری شده که بعدازهشت سال میگم شوهرموترک کنم ازبس اذیت میشم وبچه هاشومینذازه ...

عزیزم بعد هشت سال فکر نمیکنی دیگه باید اونو بچه هاشو نرک کنی نه شوهرتو؟خیلی رک تو روش بگو از رفتارت خوشم نمیادش دیگه هیچوقت نبینمت اینورا چون دفعه ی بعد طور دیگه ای برخورد میکنم باهات

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

وقتی خود مردی که سر به زیره..بیاد به خانمش بگه چی..برای ما هم‌پیش اومده..در لحظه ای کهیه زن نفهم شال ...

اگه از خانواده خودته و نمیتونی حذفش کنی ، یکبار شوهرت تو جمعی که اون خانم هست حرف بزنه و بگه یکی از همکارام همون نسبتی که اون خانم داره با شما رو مثال بزنه که آره به همکارم چراغ سبز نشون داد همکارام رفت آبروشوو تو فامیل و شوهرش و کل خانوادش برد ، بعد همسرت بگه من اگر جای اون همکارم بود یه کاری میکردم آبرو که هیچ نتونه تو اون شهر زندگی کنه کلی همکارم دعوا کردم که چنین زنهایی رو باید از جامعه پاک کرد وزن و بچه هامون بتونن سالم زندگی کنن ،اونم قشنگ منظورم میگیره و گورشو گم میکنه 

عزیزم بعد هشت سال فکر نمیکنی دیگه باید اونو بچه هاشو نرک کنی نه شوهرتو؟خیلی رک تو روش بگو از رفتارت ...

ازاقوام شوهرهستن من غریبم مادرشوهرم ازش حساب میبره بعد توساختمون مادرشوهرم زندگی میکنن ادم بشدت حسود وروانی هستش بخدامن قبل ازاینکه عروس این خونواده بشم بشدت ازش مینالیدن الان طرفشومیگیرن

گاهی انسانم آرزوست
ازاقوام شوهرهستن من غریبم مادرشوهرم ازش حساب میبره بعد توساختمون مادرشوهرم زندگی میکنن ادم بشدت حسود ...

عزیزم خودت باید بفکر زندگی خودت باشی دیگران که نمیان بهت زور بگن بچه شو نگه دار یا باهاش همکلام شو.خودت از طرف خودت باهاش برخورد کن خودشو جمع کنه

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

خواهرم تو زندگیش هیچ اختیاری ندارهچون همسرم فوق العاده مستبده

متاسفانه اون زنه هم اینو خوب میدونه.میتونه یواشکی شمارشو از گوشی همسرش بلاک کنه

شوهرش خیلی مغروره و اصلا پا نمیده

خداروشکر ان شاءالله خدای بزرگ خودش کمک خواهرت کنه🌹

نه عزیزم توهم نیس...من خودم دیدم یکی از فامیلامون که جداشده مستاجر مادرم اینا بود مادرمم وقتی ما اون ...

کار خوبی کردی دمت گرم 

از همچین زناییی خیلی زیاد دیدم خجالت هم نمیکشن زن های هرزه بد بخت 

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔