2777
2789
عنوان

ژل اودری کسی تا حالا زده

93 بازدید | 17 پست

باعث نکروز اینا نمیشه که .پک ده سی سی اومده امروز دوستم گفت پول ندارم اینو برا لبم بزنم منم گفتم سایت از بچه ها میپرسم شاید بدونن .خودم سال گذشته نورامیس زدم

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

خب اینا خوب نیست ممکنه یکی بگه زدم هیچی نشده، قرار نیست که حتما واکنش بدی بده ولی از نظر من درست نیست انجامش، حتی یه درصد هم اگه بد بشه درست کردنش صد برابر هزینه و زجر داره، تازه اگه درست بشه 

امضا ندارم اثر انگشت زدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه نزنه یا چیز خوب یا کلا نزنه اگر ارزون بزنه باید چند برابر پول آنزیم بده تازه اگر لبش سالم بمونه و ...

منظور از نکروز چیه یعنی خدای نکرده همون لحظه که میزنن نکروز میشه یا بعد یه مدتی یک ماه اینا .یعنی واکنش سریع بدن هست یا بعداً 

خب اینا خوب نیست ممکنه یکی بگه زدم هیچی نشده، قرار نیست که حتما واکنش بدی بده ولی از نظر من درست نیس ...

همینم دکتر پوست رفته گفته سی سی 1700 فکرشون بکن 

ژل های ارزون رووفیل ، وولیفل کره ، نورامیس، اینووسنساینا معتبرن در صورتی که اصل بااشن و تاریخ انقضاش ...

الان همین اودری رو دکترش گفته 1700 کلن فکر تجارت هستن 

منظور از نکروز چیه یعنی خدای نکرده همون لحظه که میزنن نکروز میشه یا بعد یه مدتی یک ماه اینا .یعنی وا ...

نه نکروز همون موقعه اتفاق نمی افتاه دو سه روز بعده 

نکروز بافت مردگی عه سلول های پوست لب خون نمیرسه بهشون و سلول ها میمیرن و بافت لب سیاه میشه و درمانش خیلی هزینه برداره تازه هر دکتری درمانشو قبول نمیکنه باید التماس این دکتر اون دکتر کنی که گند یه دکتر دیگه رو درست کنن

الان همین اودری رو دکترش گفته 1700 کلن فکر تجارت هستن

معلمومه اونا فکر پولن سلامتی مهم نیست براشون وقتی مردم ما به بلاگرا پول های هنگفت میدن برای تبلیغات و ویزت پزشک ۱۰۰ تومنه چه انگیزه کاری باید داشته باشن؟ 

نه نکروز همون موقعه اتفاق نمی افتاه دو سه روز بعده نکروز بافت مردگی عه سلول های پوست لب خون نمیرسه ب ...

منظورم اینه یک ماه یا یک سال بعد که نمیشه درسته من به چونم دنبی زده بودم 😐یوقت نکروز نشه چند ماه گذشته 

نه عزیزم بعد از چند ماه نمیشه که

مرسی من خیلی ترسو هستم من خودم برالب نورامیس زدم 

چونه دنبی 

نورامیس که میگن ماندگاریش خیلی عالیه تا دوساال دیدم مونده بود رو لب یکی ، دنبی ام یکی از همکلاسی هام ...

شما خیلی اطلاعات داری عزیزم انگار همه چیزو می‌دونی .اره من نورامیس خیلی راضی بودم