2777
2789
عنوان

برای اولین بار به مهمونم بی حرمتی کردم🐒

| مشاهده متن کامل بحث + 168509 بازدید | 496 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی ازجاری هام ازاین مذهبی های افراطیه که همه میگن وای جاش توبهشت ولی انقدر پست میخواست که منواذیت ک ...

خب بعدش چی شد؟ یه حا خوندم نوشتی بعد ۸سال

دلم میخاد شوهرمو ترک کنم

واسه چی مگه نمیگی بلاک کردین

پس چطوری با آدمای چند نقاب رفتار کنیم عین خودشون که قشنگ بسوزند.. (آخه شبیه همین حرکت‌ها منم دیدم.. متاسفانه به شوهرم گفتم عادی باش ..ببینیم مرضش چیه..)

نه عزیزم مگه میشه به شوهرت بگی خونه مادرت نیاد؟درواقع اون مزاحمه...انقد خودتو دست بالا بگیر و پیشش ک ...

آخ گفتی..طرف ما... موقع شیردهی..جلوی مردا واضح شیر میداد..حتی سر سفره شیر میداد..سینه ی مادره به دهنش وصل بود..این بدون اینکه آروم جدا کنه.. مثل همه جانوران با وضع شیر دهی بلند میشد..بره سراغ چیزی.. بچه ش همچنان آویزون بود... من واقعا نمیدونستم چطوری برخورد کنم..شوهرم فقط جاشو عوض می‌کرد.. الان فکر میکنم یعنی از اول که فامیل شدیم..واقعا مرض داشته ما ساده بودیم😳

نه عزیزم مگه میشه به شوهرت بگی خونه مادرت نیاد؟درواقع اون مزاحمه...انقد خودتو دست بالا بگیر و پیشش ک ...

میشه مثال بزنی چطوری پیشش کلاس بیام.. و خودمو بگیرم..

باور کن بلد نیستم..مادرم هیچی یاد نداده..تو فامیلای شوهرم که فیس فیس بودن..قطع ارتباط کردیم..

اون عروس خیلی بلده منو  تو خلوت بی محل کنه..

ولی موقع هم نشینی من و شوهرم میشه می پره وسط..

فقط یه بار حواسم بود..حتی شوهرم حالتش شوکه شد..

اومده بجا اینکه بشینه کنار شوهر خودش.. نشسته روبرو شوهر من...منم رومو چرخوندم سمت تلویزیون..حرف مشترک در مورد فیلم زدم با شوهرم..طرف ضایع شد..

دیگه بجز ین چیکارا میتونم بکنم..یعنی میگی بین خودمون که زنانه هم نشستیم.. سنگین و سرد رفتار کنم باهاش...؟

سلام خوبید ببینید این بانک رو که بهتون معرفی میکنم بلو بانک هست . راحت از تو خونه میتونی حساب باز کنی اپلیکیشن بلو رو نصب کنید احراز هویت انجام میدید راهنماییت میکنه کارت هم میاد به آدرست و باهاش تراکنش داشته باشی وام آنلاین بدون ضامن میده . یه بانک عالی با کلی امکانات و وام و ... من خودم چند ساله دارم استفاده میکنم . من شش تا دعوت موفق داشتم اگه بشه ده تا بلوکارت مشکی میگیرم  ممنون میشم با این کد معرف حساب باز کنید MKIIYQ

ممنونم 🥰🥰🥰🙏🙏🙏

مثلا چیکارا میکرد؟

توجمع بلند به بچه اش گفت یه بوس ازلبات بده به مامانی اوممم ملچ وملوچ. باچشماش برادرموخورد طوری بود مه زن برادرم اصلا حساس نیست گفت چرااینجورنگاه میکنه به شوهرم منم متوجه شدم ولی چیزی نگفته بودم.وچندتادیگه 

گاهی انسانم آرزوست
چیکار کردی که بلاک شد..چطور حاریت از خانواده شوهرت متنفر شد..؟

خونواده شوهرم ازاقوامش هستن فرهنگاشون مثل هم ولی جاریم اداواصول زیاددرمیاره کلا ادم حسودی هستش چشم دیدن هیچکس ونداره شوهرم خودش رفتاراشودیدکه چقدر ادم پستی هست ومیخواداذیتم کنه بلاکش کرد

گاهی انسانم آرزوست
خب بعدش چی شد؟ یه حا خوندم نوشتی بعد ۸سالدلم میخاد شوهرمو ترک کنم واسه چی مگه نمیگی بلاک کردینپس چطو ...

بلاکش کرده به من پیام میده به من زنگ میزنه مادرشوهرمومیندازع وسط بچه هاشویادمیده به شوهرم بچسبن پسرش اصلامحبتی به شوهرم نداره میره بالاپیش مامانش ومیاد بعدمیگه عمومنوبغل کن عموببرم مغازه خیلی چیزای دیگه هستن یامادرشوهرم بهش زنگ میزنیم زودگوشی ومیده به بچه های اون بیاین بااوناصحبت کنید

گاهی انسانم آرزوست
آخ گفتی..طرف ما... موقع شیردهی..جلوی مردا واضح شیر میداد..حتی سر سفره شیر میداد..سینه ی مادره به دهن ...

واسه منم جاریم میشینه لنگاشوبازمیکنه جلوشوهرم یامثلا شوهرم درازکشیده خونه پدرش اون میاد بالاسرشوهرم میشینه بدجورمیشینه یا درازمیکشه توپذیرایی وقتی همه نشستن باسن اشومیده سمت جمع حتی یه چادرنمیندازه روخودش این رفتارا خیلی زشت وقبیح هستن براما شوهرم پزشک نمازمیخوندتواتاق تنهابعدرفت تواتاق دروبست فکرکن منم عصبی شدم بعد به شوهرم گفتم چش بوده که دروبست گفت بهم گفته کیست دارم وسونونشونم داده بهم گفته به زنت نگو

گاهی انسانم آرزوست
واسه منم جاریم میشینه لنگاشوبازمیکنه جلوشوهرم یامثلا شوهرم درازکشیده خونه پدرش اون میاد بالاسرشوهرم ...

اع دقیقا ابن مدل وضع خوابیدن رو سوژه ما هم انجام میده..مثلا جلوی پدرشوهرش..یا واسه پوشیدن لباس مناسب جلوی نامحرم طوری دیر میجنبه که نامحرم از راه برسه..که ببینه این سرش باز بوده یا تاپ تنش بوده..

توجمع بلند به بچه اش گفت یه بوس ازلبات بده به مامانی اوممم ملچ وملوچ. باچشماش برادرموخورد طوری بود م ...

دقیقا ازین ادای بغل بچه هم‌نشون میده

وقتی زیر ۳سالشون بود..لباشون بوس میکرد

شیردهی هم اصلا رعایت نمیکرد..

نمیدونم من چرا اینقدر ندید گرفتم..

یعنی اگر زودتر حساس میشدم مگه فرقی میکرد!؟

شخصیت منفی ش که عوض نمیشد..فقط حال من بدتر میشد..

ولی نمیدونم چرا الان نگرانم..که همچین نقابی رو تا کی میخام تحمل کنم..!؟

بنظرتون کارم زشت بود یا اصلا درحدی نبود ک بفهمه منظورم اینه از ما بکش بیرون

والا کاری نکردی بیشتر از اینا حقش بود یکی بود اومده بود خونم میدونستم یکم اهل کرم ریختنه  تا شوهرم اومد مانتوشو در آورد رژ جیغ زد من اومدم دم در پیش شوهرم باهاش سلام کنم دیدم پشت من واستاده به شوهرم داره لبخند میزنه از اونجایی که من بشدت از آدمای بی حیا و کرم بریز بدم میادخیلی زود بهم میریزم  سریع فحش خیلی خیلی بد دادم گورشو گم کرد 

خدایا مادرمو تو اوج جوونیش و جوونیم گرفتی تو رو قسم به قرآنت مادرشدنمو تو اوج جوونیم ازم نگیر😢میشه برا مادرمو مادرشدنم یه صلوات بفرستی😔😔❤❤

بنظرم خیلیم صبوری کردی و دیر و خیلی ملایم برخورد کردی من اگه زن هرز ببینم سریع جرررر کاااات

من نه به وسیله احتیاج دارم نه به جان پناه...من میدانم چه هستم...من در یک عالم خصمانه تنها هستم.