2777
2789
عنوان

خواهرم به شوهرم گفت قربونت برم

| مشاهده متن کامل بحث + 16133 بازدید | 422 پست
آرع یه بار پیش میاد،ولی دو بار پشت سر هم واقعا ضایعس،خاک بر سرم

عیب نداره 😅

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

تو چن سالته

چند سالی بزرگترم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والله خواهرای من با شوهرم روبوسی میکنن و منم همچنین با شوهرای اونا ولی واقعا مث خواهر برادریم و علی الخصوص اون دوتا حکم پدرو واسم دارن هرچند فاصله سنی هامون ۶و ۱۰ساله ولی پدری کردن واسم و همچنان پشتوانمن ...شوهر منم حکم داداش کوچیکه خواهرامو داره ...خواهرت خیلی خره که به شوهر خواهرش چشم داره ...اون دیگه داداششه ..از اون خجالت نمیکشه از تو هم نمیکشه؟؟ خر غلطی میخواد بکنه ، بکنه ولی نه دیگه عشوه و لاس با شوهر خواهر ...اون خواهرت نیست دشمنته ...فقط عنوان تاپیکتو خوندم و ادامه ندادم بقیشو بخونم  حالم با همین چندخط بهم خورد ازش ..خیلی مواظب این مارصفت باش

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
خیلی خوشگله خواهرت؟یا خوش اندامه؟

در یه حد هستیم اندام من خیلی بهتره 

واسه همین جدیدا می‌ره باشگاه 😅

والله خواهرای من با شوهرم روبوسی میکنن و منم همچنین با شوهرای اونا ولی واقعا مث خواهر برادریم و علی ...

آره واقعا سخته برام 

منظورم ینی از این عملی های پلنگاس

نه طبیعی و زیبا 

خواهرتو نمیدونم ولی اینی که گفتی طرفای عادیه خواهرزنا با دامادشون روبوسی هم میکنن مثل برادر میشه برا ...

ماهم همینجوری ایم ...قبلترش نوشتم ..شوهرخواهرام حکم داداشم نه ، حکم پدرمو دارن ازبس پدرانه پشتمن

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
از خواهرم چطور فرار کنم

عزیزم سعی کن ارتباطت رو باهاش کمتر کنی و نزار تنهایی دور و بر همسرت قرار بگیره مرد هرچقدر هم خوب باشه یواش یواش حرفها و رفتارهی بعضیا روش تاثیر میزاره.اگه امکانش هست باهاش صحبت کن نه تنها برای خودت بلکه اقوام بهش بفهمون وقتی اینجوری رفتار کنی بقیه به چشم بد بهت نگاه میکنن(میدونم گفتن اینها راحت نیست و)ولی دوستانه بهش بگو.و تا جایی که میشه کمتر خونه پدرت برو و سعی کن اونم خونتون کمتر بیاد.چون فبلا هم متاهل بوده چون مشکلی نداره احتمال خطا رفتن زیاده.پس کاملا مواظب زندگیت باش.درسته دوست نوشته بود بعضیا روبوسی هم میکنن.بله زیاد هستن ولی بازم به طرفین بستگی داره همونها هم که مثل خواهر و برادر هستن اگه یک نفرشون کم کم احساس دیگه بهش دست بده و حسی بهش از طرف مقابل بهش دست بده خطرناک میشه و احتمال خطا هست.بعد هم متاسفانه تو فضای مجازی داستانهای س..ک..س..با اق...و..ام رو میخونن و بخصوص بیشترین در رابطه با خواهرزن نوشته شده که اینها روی مغز خیلیها حتا افراد سن بالا تاثیرات بدی داره اولش باور نمیکنن ولی وقتی میبینن تعداد داستانها زیاده یواش یواش شستشوی مغزی میشن که اخرش یا خیانت هست یا دعوا.دعوا چرا؟چون طرف اینقدر شستشوی مغزی شده میره سمت مقابلش و اون طرف مقابل از زیرش در میره و وقتی دفعات رفتن زیاد شد و روبرو جواب نداد باعث دعوا و انتقام و تهمت میشه.اگه طرف مقابل هم همون بار اول تمایل نشون داد که دیگه فاتحه ی چند خانواده خونده هست.اینا که گفتم متاسفانه برای اشنا و اقوام زیاد شده.پس مواظبت بهتر از درمانه.انشالا زندگیتون پایدار و امیدوارم زودتر یک خواستگار هم برای ابجیت بیاد که مورد پسندش باشه و خانواده پدری و خودتون و همسرتون انشالا در ارامش باشن.امیییین

عزیزم کامنتمو با عجله نخون. متوجه حرفم نشدی بازم. میگم کسی کار خواهر استارتر که صداشو نازک کرده رو ت ...

خب کاری که تایید نشده چه الزامی داره حمایت کنی  ازش ؟چرا به دوماد خونواده ایراد میگیری اون موقع هم به ضمایر ...به نظرم کمتر به حاشیه ها شاخ و برگ بده اصل مطلبو بچسب با احترام 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
عزیزم سعی کن ارتباطت رو باهاش کمتر کنی و نزار تنهایی دور و بر همسرت قرار بگیره مرد هرچقدر هم خوب باش ...

مرسی از حرفات خیلی خوب توضیح دادی 

من همش در حال مراقبت از زندگیم هستم 

خیلی سخته این مدلی زندگی کردن 

همش با ترس و عدم امنیت 

شوهرت باید جوابشو بده یجوری ضایعش کنه 

مثلا وقتی اینجوری عشوه میاد بهش بگه خیلی جدی بهش بگه جانم ؟؟؟ با حالت تعجب و غرور و تعصب !!! یعنی ک خودتو جمع کن

یا مثلا بگه فلانی خیلی زود پسرخاله شدیا !!! رعایت سن و سال رو دلشته باش ک احتراما حفظ شه 

خلاصه یجوری جوابشو بده ک هم کوبنده باشه هم ضایه شه

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
مرسی از حرفات خیلی خوب توضیح دادی من همش در حال مراقبت از زندگیم هستم خیلی سخته این مدلی زندگی کردن ...

خواهش میکنم عزیز البته مراقب خواهرت هم باشید ادنم به مراقبتتون نیاز داره ولی دور از محیط خودتون.