2777
2789
عنوان

خواهرم به شوهرم گفت قربونت برم

| مشاهده متن کامل بحث + 90055 بازدید | 647 پست
شوهرت باید جوابشو بده یجوری ضایعش کنه مثلا وقتی اینجوری عشوه میاد بهش بگه خیلی جدی بهش بگه جانم ؟؟؟ ...

عزیزم درسته ولی اگه جوابشو بده همین جواب دادنا بیشتر به هم نزدیکشون میکنه.متوجه شدین تا الان بیشتر کسایی که تو مدرسه دانشگاه محیط کار با هم دعواشون میشه بعد از مدتی با هم دوست میشن اونم از نوع صمیمیش.پس بهتره که همون معمولی جوابشو بده یا وقتی اونشکلی میگه نشنیده بگیره.

شوهرت باید جوابشو بده یجوری ضایعش کنه مثلا وقتی اینجوری عشوه میاد بهش بگه خیلی جدی بهش بگه جانم ؟؟؟ ...

آره اینم عالیه ولی خواهرم رو میشناسم روش بیشتر باز میشه 

که بخواد شوخی کنه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره اینم عالیه ولی خواهرم رو میشناسم روش بیشتر باز میشه که بخواد شوخی کنه

شما بهتر میشناسیدش 

اما اگ خیلی بد و توهین امیز جوابشو بده دیگه اینکارو نمیکنه 

مثلا برگرده بگه تروخدا اینو جمعش کنین !!! با حالت جدی

یا مثلا وقتی چیزی گفت اصلا بهش محل نزاره جوری انگار ک اصلا انگار نیست 

البته هواست باشه ب شوهرت خیلی واضح نگی مشکل خواهرتو

اما یجوری حالیش کن ک سگ محلش کنه 

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
عزیزم شوهرت اگه آدم چشم پاک باشه هیچکس نمیتونه کاری بکنه اگه چشم پاک نباشه شهر دیگه هم بری همه جا از ...

هیچ آدمی خوب صد در صدی نیست 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

عزیزم درسته ولی اگه جوابشو بده همین جواب دادنا بیشتر به هم نزدیکشون میکنه.متوجه شدین تا الان بیشتر ک ...

بستگی ب شخیت ادما داره 

شاید بعضیا با توهین بیشتر جذب شن 

ادمای عادی اصولا از کسی ک بهشون حس تحقیر و توهین بده زده میشن 

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
بستگی ب شخیت ادما داره شاید بعضیا با توهین بیشتر جذب شن ادمای عادی اصولا از کسی ک بهشون حس تحقیر و ت ...

خواهر من عادی نیست مریضه

خواهر من عادی نیست مریضه

نمیدونم چی بگم 

قطعا شما بهتر میدونید قلقش رو 

میتونی وقتی میری خونه مادرت با همسرت نری خودت برو یه سر بزن 

ولی خواهرتون واقعا نیاز به درمان داره 

شایدم تو جو و محیط دوستای بدی قرار داره !! 

شاید واقعا بیماریه !!