2777
2789
عنوان

خدا با توست

138 بازدید | 14 پست

سلام عزیزم @چوبی_سابقم

اومدم یکم باهات حرف بزنم چون چند روزه دارم درد میکشم

از وقتی تاپیک خیانت شوهرتو خوندم خیلی ناراحت شدم فکر میکردم مثل بقیه تاپیک های خیانته و چند روز بعد یادم میره ولی یادم نرفت که هیچ، روز به روز حالم بدتر میشد جوری که تصمیم گرفتم دیگه نی نی سایت نیام. چند ماه نیومدم. بعضی وقتا یادت میفتادم ولی زود ازش میگذشتم اما چند وقت پیش یه چیزی تو گوگل سرچ کردم نی نی سایت اومد دوباره یاد تو افتادم و اومدم ببینم حالت خوبه یا نه متوجه شدم هنوز باهاش کنار نیومدی و به خاطر پسرت تصمیم گرفتی بمونی

بازم دوباره اون درد لعنتی اومد سراغم این دفعه شدیدتره

تنها چیزی که به ذهنم رسید بیام حسم رو برات بنویسم شاید یکم آروم شم

خیلی عجیبه من تا حالا خیانت ندیدم نه اینکه فکر کنی زندگی خوبی دارما نه هیچ کس حاضر نمیشه جای من باشه

ولی درد تو به من منتقل میشه الان که دارم اینو مینویسم هم بغض کردم هم قفسه سینم درد میکنه بعضی وقتا هم میزنه به معده ام

پیش خودم میگم اگه یک درصد از دردی که تو میکشی رو من دارم میکشم باید خیلی زود شاهد هزار درد و بلا باشی و خدایی نکرده اگه اتفاقی برات بیوفته پسرت چی میشه؟

کاش تاپیک  (برادرم بعد فوت زنش و ازدواج مجددش دیگه تو تفریحاتش دخترشو نمیبره)  حذف نمیشد تا برات میفرستادم که ببینی زن مرده یا بهتر بگم دق کرده و دختر کوچولوش یه مزاحم برای آقا و عشقش شده

نمیتونم تحمل کنم اونی که درد میکشه تویی نه اون دوتا بیشرف

من زیاد به زنه فکر نمیکنم از این جور زنا زیاده ولی کار شوهرت برام دردناکه و اینکه بدون هیچ تاوان و هزینه ای تو رو دوباره به دست آورد دردناکتره

اینم بگم تو هرگز به اون اعتماد نخواهی کرد مگر اینکه علیل بشه و بیفته گوشه خونه تا مطمعن شی دیگه خیانت نمیکنه

امروز دوباره رفتم تاپیک خیانت شوهرت رو خوندم دیدم ایام فاطمیه بوده الانم ایام فاطمیه اس یعنی تو این یکسال چی کشیدی تو

یه جا گفته بود (میدونم زنم منو میبخشه)مثل خنجر بود تو قلبم

دلم میخواد التماس کردناشو ببینی

مثلا ازش جدا شی و اون بره با اون زنه بعد یه مدت زنه بهش خیانت کنه و بیاد التماستو بکنه برگردی ولی فقط حسرت داشتنت به دلش بمونه

و تو هم یک مرد واقعی و جنتلمن وارد زندگیت شه و اون آدمو برای همیشه فراموش کنی و بگی ارزشش رو داشت

اینا تخیلات ذهن منه به این معنی نیست که تصمیمتو زیر سوال میبرم

باید برات خیلی سخت باشه همبستر شدن با یه آدم زناکار و اگه اشتباه نکنم گناهش نابخشودنیه و حکمش سنگساره

البته اینا رو بر اساس اعتقاداتت میگم چون من به اندازه تو معتقد نیستم

الان پر شده از مردایی که از اینجور خیانتا میکنن و همسراشون به هر دلیلی تصمیم میگیرن بمونن  البته این کاربر @ناشناس۱۴۰۲ که ظاهرا مثل شما معتقد هستن میگفتن شوهرش قبل رابطه با زنه صیغش کرده و زنه هم از شوهرش جدا شده بوده یه مدت بعدم اینو طلاق میده میره با اون زنه ازدواج میکنه

قبل تو خیانت شوهر این خانم رو دیدم و خیلی ناراحت شدم اما وقتی دیدم دوباره اجازه داده شوهر سابقش وارد زندگیش بشه دیگه براش ناراحت نشدم  و پیش خودم گفتم اگه قراره تو هم مثل این خانم رفتار کنی چه خوب کردی جدا نشدی

خلاصه سرتو درد نیارم فکر کنم تا روزی که نیای تاپیک بزنی که اون دو تا تقاص کارشونو پس دادن آروم نمیشم

راستی میگن بیماری ایدز زیاد شده حواست به خودت باشه کار از محکم کاری عیب نمیکنه

من ساعت روند زیاد میبینم میگن هر آرزویی بکنی برآورده میشه این چند روزه هر دفعه که ساعت روند دیدم یاد تو افتادم و از خدا خواستم به دلت آرامش بده و جواب اون دو نفر رو هر جور که خودش صلاح میدونه بده

سلام عزیزم من چوبی سابقم اون کاربریم دو ماه تعلیق خورده ممنونم ازت این همه وقت گذاشتی و تایپ کردی ...

نمیدونم در مقابل این همه محبت چی بگم 

اصلا کلمه ای پیدا نمی کنم...🥲✨️🌱

عزیز دلم الهی همیشه نور خدا تو زندگیت جاری باشه❤️‍

ممنون از دعای خیرت باور کن گاهی که یه انرژی خوبی بهم میرسه و حال درونیم خوب میشه با خودم میگم یعنی این دعای کیه که بهم رسیده مادرم دوست یا یه غریبه...🥺گاهی آدما ندیده و نشناخته و حتی با هم حرف هم نزده میتونن دوست های خوبی برای هم باشن 

تو یکی از اونایی❤️‍🥲🎄

اگه بخوام از حالم برات بگم باید بگم به اندازه ی سال پیش این موقع ها بی قرار نیستم... اون خنجری که پارسال خوردم درسته زخمش از رو  بسته شده اما دردش درونی شده و متاسفانه باید بگم هنوزم رنجم میده 😔

اونطور بی قرار و آشفته نیستم .... اما یادآوری گذشته ای که پر از دروغ و ریا بود داغونم کرده گذشته ای که من پر بودم از عشق و محبت از این که دیگه هیچ وقت اون آدم سابق نمیشم عذابم میده🥺 گاهی با خودم میگم یعنی چه درد و رنجی میتونه تقاص گناه اون زن تقاص رنجی که به من تحمیل کرد باشه؟؟هر چی فکر میکنم هیچ دردی که خدا بهش بده منو آروم نمیکنه فقط می خوام قیامت باهاش روبه رو بشم و اونجا حقمو ازش بگیرم

متاسفانه حتی با تقاص دادن شوهرم و اون زن هم آروم نمیشم...

عزیزم اوایل خیلی تصمیم داشتم جدا بشم اما هر چی فکر کردم 

و مشورت گرفتم باید به خاطر روحیه ی حساس پسرم ادامه میدادم 

تا ببینم سرنوشت چی برام رقم میزنه🥲💔

امروز یه چند تا جمله مفهومی ناب از شمس تبریزی خوندم یادِ خودم افتادم میگه که ؛

چون در دریا افتادی و شنا نمیدانی.

مُرده شو!

تا آب تو را بر سَر نهد...

یعنی تو شرایطی که هیچ راه حلی نمیتونی برای مشکلاتت یا بهتر کردن حالت و بهبود اوضاع پیدا کنی،بهترین راه حل چیه؟

اینه که آروم بگیری و رها کنی تا جریان زندگی خودش بهترین ها رو برات رقم بزنه

باید پارو نزد وا داد دل رو به دریا داد

خودش میبرتت هر جا دلش خواست

به هر جا برد بدون ساحل همون جاست...

سعی دارم آروم کنم خودمو ... تو این یک سال به اندازه ده سال بزرگ شدم فهمیدم هیچ وقت صرفاً همه ی آدما لایق عشق و محبت و دوست داشتن ما نیستن... گاهی باید دوزِ محبت و عشق رو پایین بیاریم ببینیم آیا طرف مقابل هم به اندازه ای که ما براش جون میدیم تب میکنه؟!یا فقط طبل تو خالیه...

میدونی مرز بین عشق و نفرت به اندازه ی یه مو ...

شاید باورش برات سخت باشه اوایل از شوهرم متنفر شدم اما الان مدت هاست نسبت به شوهرم و کاراش بی تفاوت شدم یعنی از مرز تنفر هم گذشتم و رسیدم به بی تفاوتی... حس میکنم اینجوری حالم بهتره 

تنفر داشت منو از پا مینداخت اما حالا دیگه انگار فرو رفتم تو

بی تفاوتی ‌... دیگه برام اهمیتی نداره کجاست چیکار میکنه 

حتی با کی ارتباط داره...

زیاد شد... ببخشید سرتم درد آوردم

عزیزم من یه معذرت خواهی بزرگ بهت بدهکارم 😔 

ببخش و حلالم کن هیچ دوست ندارم باعث ناراحتیِ کسی بشم 

در آخر دوباره از لطف و محبت بی کرانت به خودم ممنونم🧡🌿

دیگران خانه خرابانِ رَهِ حرص و هوس                               ما خرابیم هنوز از غمِ ویرانی خود 🥀                                                                                                                  ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم من چوبی سابقم اون کاربریم دو ماه تعلیق خورده ممنونم ازت این همه وقت گذاشتی و تایپ کردی .. ...

عزیزم این چه حرفیه تو به هیچ کس معذرت خواهی بدهکار نیستی
چند بار پیامتو خوندم و اشک ریختم😭
امیدوارم تو همین دنیا تقاص کاراشون رو پس بدن تا شاید کمی دلت خنک شه

چقدر قشنگ مینویسی کاملا با نوشته هات احساستو نشون میدی
زن عاشق و با احساس داشتن لیاقت میخواد

فقط اونجا که گفته بودی اون آدم سابق نمیشی یاد پستی که با ذوق نوشته بودی باشگاه ثبت نام کردم افتادم😭
خدا لعنتشون کنه

ممنون برای دعای خیرت
خیلی مراقب خودت باش و سعی کن اصلا پیگیر نباشی تا دوباره اذیت نشی همین بی تفاوتی خودش بزرگترین توهین به طرفه چون نشون میده دیگه عاشقش نیستی
یه جا تو نی نی سایت نوشته بود
وقتی یه زن بی‌تفاوت میشه میفهمید که از دستش دادید. دیگه نه خشمی، نه نفرتی و نه حتی عشقی وجود نداره. وقتی بی‌تفاوتی حاکم میشه دیگه بازگشتی نیست، حسرتی هم نیست. متضاد عشق نفرت نیست، بلکه بی‌تفاوتیه...

انشالله خدا بهت سلامتی و قدرت بده تا بتونی ادامه بدی و در کنار پسرت باشی چون عشق واقعی فقط اونه❤️
من خودم مادرم با اینکه مادری به خوبی تو نیستم ولی تنها آرزوم خوشبختی دخترمه

عزیزم این چه حرفیه تو به هیچ کس معذرت خواهی بدهکار نیستیچند بار پیامتو خوندم و اشک ریختم😭امیدوارم ت ...

عزیزِ مهربونم 🥺چقدر دوست داشتنی هستی آخه🧡

خدا حفظت کنه ممنونم از دعای خیرت و محبتی که بهم داری🥲

من مطمئنم که یه مادر خوب و مهربون و صد البته با درک و فهمی...

وقتی انقدر به من و زندگیم که هیچ شناختی هم ازم نداشتی فکر کردی و درکم کردی و اومدی بعد این همه مدت احوالمو پرسیدی ثابت میکنه که یه مادرِ تمام و کمالی🥲 

دخترت با وجود تو حتما خوشبخته 

الهی در آینده یه دخترِ نامدار و درخشان بشه که هر لحظه که بهش نگاه میکنی بهش افتخار کنی🧡💛💚🌱

دیگران خانه خرابانِ رَهِ حرص و هوس                               ما خرابیم هنوز از غمِ ویرانی خود 🥀                                                                                                                  ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️

عزیزِ مهربونم 🥺چقدر دوست داشتنی هستی آخه🧡خدا حفظت کنه ممنونم از دعای خیرت و محبتی که بهم داری🥲من ...

قربونت برم من آخه خوبی از خودته😘
منم امیدوارم پسر گلت حال دلش خوب باشه و آینده درخشانی در انتظارش باشه😍

چقدر قوی هستی تو دختر الان دیدم نوشته بودی ۵ سال خیانت میکرده دوباره قلبم درد گرفت
تو رو خدا نزار بهت دست بزنه بگو برو همون جایی که تو این ۵ سال بودی
این آدم نه خدا رو باور داره نه انسانیت رو انگار خود شیطان

هیچ وقت نگرد دنبال ایراد تو خودت ندیده میگم زیبا و دوست داشتنی هستی و پر از احساس
تو آینه با عشق به خودت نگاه کن و قربون صدقه خودت برو به زنی که توی آینه میبینی افتخار کن چون پاکه ،خیانت نکرده ،وفاداره و از هم مهمتر یه مادر دلسوزه

دل شکستن تاوان داره بدم تاوان داره
بلاخره نوبت دلشکستن اونا هم میرسه، باید برسه
وگرنه به عدالت خدا شک میکنم

راستی تولدت هزاران بار مبارک باشه💝 امیدوارم هر آرزویی که با دل شکسته ات کردی به حقیقت بپیونده

عزیزم🥲قربون قلب مهربونت ممنونم💚💛🧡🎄🍃

میدونی چیه خیلی سعی میکنه از دلم در بیاره 

شاید یه جورایی هنوز امیدوارِ یا نمیدونه که واسه من در باطن همه چی تموم شده و دیگه باورش ندارم...هیچ وقت هم دیگه به روش نیاوردم یا تو سرش نزدم 😔اما خوب حقیقت هیچوقت عوض نمیشه 🥺من باید کنار بیام....

دلتنگ خودم و خودش خیلی میشم اما وقتی یادم میاد همه ی اون سال ها بهم دروغ گفته 

دلتنگی رو فراموش میکنم🥺😔

الحمدولله که صورت قشنگی دارم🥲نه اونطور زیبایی افسانه ای که فکرشو کنی نه.... اما به خاطر سلامتیم و این که خودم حس خوبی به خودم دارم شاکر خدا هستم ...

ممنونم از تبریک تولد و آرزوی قشنگت عزیزم 🥲

الهی همیشه در کمال صحت و سلامتی کنار 

گل دختر و خانواده ات باشی 🙂

هر چی آرزویِ خوبه مالِ تو🥰❤️‍🧡💛💚💙🤍🌱

عزیزم🥲قربون قلب مهربونت ممنونم💚💛🧡🎄🍃میدونی چیه خیلی سعی میکنه از دلم در بیاره شاید یه جورایی هن ...

فدای تو نازنین❤️

معلومه که خوشگلی😍 و خدا رو شکر که سلامتی
متاسفانه بیشتر زنایی که بهشون خیانت میشه همه چی تمومن

امیدوارم قدر موندنتو بدونه و کاری نکنه که برای همیشه از دستت بده

عزیزم🥲قربون قلب مهربونت ممنونم💚💛🧡🎄🍃میدونی چیه خیلی سعی میکنه از دلم در بیاره شاید یه جورایی هن ...

عزیزم امیدوارم حرفی نزده باشم که ناراحتت کرده باشه یا با یادآوری اون روزها حالتو بد کرده باشم
تو با وجود اینکه از من کوچکتری ولی خیلی فهمیده و عاقلی و البته صبور
همین هم باعث شده تصمیم عجولانه ای نگیری و آهسته پیش بری

امیدوارم خدا به دلت آرامش بده تا این روزها رو راحت تر بگذرونی

صورت ماهت رو از دور میبوسم
مواظب خودت و گل پسرت باش
خدا پشت و پناهتون🙏🏻⚘️❤️

عزیزم امیدوارم حرفی نزده باشم که ناراحتت کرده باشه یا با یادآوری اون روزها حالتو بد کرده باشمتو با و ...

این حرفا چیه عزیزم من جز خوبی ازت چیزی ندیدم ❤️‍

خیلی خوشحالم کردی از این که بعد این همه مدت به یادم بودی و احوالم رو پرسیدی🥲

ممنونم از دعای خیرت 

الهی انرژی مثبت این دعاها اول برگرده به خودت مهربونم🥰

انشاالله همیشه در کنار دخترت و خانواده خوشبخت و عاقبت به خیر باشی و همیشه حضور خدارو تو زندگیت حس کنی🙏