2777
2789
عنوان

مشکلات خجالت اوره نامزدی😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 80 پست
😐😂😂😂من درو گذاشتم رو هم نامردم پاشد کامل بستالان فهمیدم کار درستی کرد چون بابام هی اومده و رفته

من هم خونه بابا راحت بودم هم خونه پدرشوهرم

تازه من هر چند ماه یه بار میرفتم خونه شوهرم اینا ولی اونو مجبور میکردم هر هفته بیاد و میومد بنده خدا😂🥲

از شب تا ظهر باهم تو اتاق بودیم

و بعدش میرفتیم دوش و بعد میرفتیم بیرون از اتاق به خوش و بش کردن با بقیه😂

من توی عقد رابطه کامل نداشتم ولی همه میدونن به غیر رابطه کامل ریز ریز میشه یه کارایی کرد

محض اطلاع کاراگاهان سایت رابطه انال هم نداشتم و ندارم و نخواهم داشت

من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما خیلی بچه های خوبیم 40 روز صیغه محرمیت خوندن بینمون تا عقدمون نامزدم اصلا بوسمم نکرد دیگه الان عق ...

وا بچه خوب بودن ب این چیزا نیس شما هر دوتاتون مزاجتون سرده سعی کنید باهم صمیمی باشید

سری اول غروب بود ما رفتیم تو اتاق داشتیم حرف میزدیم مامانم خودش درو بست گفت راحت باشین صداتون بیرون ...

😂😂😂😂😂 حالا بابای من خیلی رومخه یه سری کاراش یهو میاد میگه دارم اشغالارو میبرم اشغالای اتاقمو خودجوش برمیداره ! نمیگه شاید اینا یه کوفتی انداختن توش ! بخدا چندبار شده کم مونده بود اصله کاریو برداره( نوه هاشو)😂 خدا رحم کرد بهمون ..🗿🙏😂 اصن یکارایی نیکنه ما کوفتمون شه

😐😂😂😂من درو گذاشتم رو هم نامردم پاشد کامل بستالان فهمیدم کار درستی کرد چون بابام هی اومده و رفته

ماتازه درو هم قفل میکردیم راحت😂

و برا همه هم طبیعی بود

من هم خونه بابا راحت بودم هم خونه پدرشوهرمتازه من هر چند ماه یه بار میرفتم خونه شوهرم اینا ولی اونو ...

بدبختیه واقعا من که کلا راحت نیستم خوته اونا به جز اتاق نامزدم همه جا دوربینه

بدبختیه واقعا من که کلا راحت نیستم خوته اونا به جز اتاق نامزدم همه جا دوربینه

خوب منم اتاق نامزدم بودم دیگه

شمام برین اونجا تو اتاق نامزدت راحتین دیگه

وا بچه خوب بودن ب این چیزا نیس شما هر دوتاتون مزاجتون سرده سعی کنید باهم صمیمی باشید

نه همسرم خیلییی گرمه اتفاقا 

اما میگفت آشنایی این دوران که باعث وابستگی یا چیزی نشه که اگ به مشکل خوردیم راحت تمومش کنیم

از یک هفته  به عقد که خیالش راحت شدت بود دیگه شروع شد رابطه کامل هم خودم نمیزارم 

ماتازه درو هم قفل میکردیم راحت😂و برا همه هم طبیعی بود

خیلی به فرهنگ خانواده و چجوری عادتشون بدی مونده..من دوستم عادت داشت مجردم بود درو ببنده الان براشون عادیع .. من ولی همیشه میخابیدم در اتاقم تا ته باید باز میموند نترسم الان عادت ندارن ! بعد بابای من سر خواهرم ک بزرگتره نمیزاشت شوهرش بمونه نیگف من دختر مجرد دارم (من)  چشموگوشش باز میشه 😬😂حالا من از خواهرم بیشتر بلد بودما