2777
2789
عنوان

خواهرم به شوهرم گفت قربونت برم

| مشاهده متن کامل بحث + 94383 بازدید | 653 پست
من دختر عمو شوهرم خیلی دور شوهرم میچرخه مجرد هم هست بار ها توجه کردم با شوهر من با یه لحن خاصی صحبت ...

چقد ازینجور ادما بدم میاد😑منم دیدم قشنگ مشخص ادمی ک میخاد کرم بریزه لحن صداش رفتارش حرکاتش😑

درضمن اوناییم ک این حرفارو بت زدن یا ندیدن این چیزارو یا براشون عادیه یا خودشون ازون ادمان😑

وگرنه ادمی ک کرم داره نگا ب قیافه و موقعیت و اینا نمیکنه فقط حاظره برا چن لحظه کثافت کاری هرکاری بکنه با هر ادمی

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد ازینجور ادما بدم میاد😑منم دیدم قشنگ مشخص ادمی ک میخاد کرم بریزه لحن صداش رفتارش حرکاتش😑درضمن ا ...

البته گفتم ک اینجور ادما از حرکاتشون رفتارشون معلوم وگرنه هسن ادمای ک واقعا منظوری ندارن

...

به نظر من چون طلاق گرفته بهش حساس هستید 

و خواهرت خیلی آدم ساده آیه که میاد این چیزا رو میگه 

که کاش پسر دایی مال من بود و همین سادگی هاش کار دستش داده  شوهرت هم حالا مثلا خواسته خودش رو برای تو عزیز کنه 

گفته معذب شدم یاد سحر قریشی افتادم 

حرف خاصی نزده منتها شما چون بهش بدبین شدید تو ذهنتون میاد صداشو نازک کرده فلان کرده بسیار کرده 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 
خواهرتو نمیدونم ولی اینی که گفتی طرفای عادیه خواهرزنا با دامادشون روبوسی هم میکنن مثل برادر میشه برا ...

مگه هرچی عادی هست باید انجام داد 

یه روزی اگر عادی بشه با شوهرتون هم باشن هیچی نمی گید 

حدود باید رعایت بشه و الا دودش اول تو چشم خودمون می ره

اینو نمیدونم.ولی آدم هرچی باشه شوهرخواهررو به چشم بد نگاه نمیکنه.به شوهرت بگو زیاد باهاش حرف نزنه.خی ...

اتفاقا شوهر خواهر و برادرشوهر را بیشتر باید مراقب بود 

من دیدم و شنیدم مواردی که خیانت هایی صورت گرفته و خانواده ها از هم پاشیده 

انسان عاقل کاری نمی کنه که به تجربه در دیگران ثابت شده اشتباه هست و الا خودش درس عبرت می شه برای دیگران 

استارتر من یادمه یه بار توی نی‌نی‌سایت یکی نوشته بود مادرش اینجوریه. خیلی دلم براش سوخت. چه عذابی می ...

من بودم عزیزم

الانم با ناراحتی برا استارتر که مثل خودم بود داشتم این‌تاپیکو میخوندم

شاید بعضیا بگن حساسی دیوانه ای ایراد از مغز خودته ولی واقعا فقط من میدونم و خدای من البته من یه طرف این قضیه شوهرمه شوهرم مرد خوبیه چندسالیه که این مشکل پیش اومد مثل یه بلای اسمانی اومد تو زندگیم شوهرم در ارتباط با زنهای فامیلم مثلا کسایی که خیلی بهم نزدیکن مثل مادرم زتداداشم خواهر کوچک ۲۱ سالم یه حالتی به خودش میگیره که اول جذبشون میکنه (اینم بگم اصلا حرف نمیزنه و شیرین زبونی نمیکنه اتفاقا خیلی کم حرفه)ولی همین با همین کم حرفیش یه کاریزمای خاصی داره. بعد که جذبشون کرد من عملا یه چیزایی میبینم که بهم میریزم مثلا همه اینا که گفتم دوست دارن کنارش بشینن با یه حالت خاصی باهاش حرف بزنن از کنارش رد بشن و متقابلا شوهرمم همینطوری رد میشه اروم از کنارشون با یه حالت خاصی جواب حرفاشونو میده و من کاملا متوجه میشم من بیسیاستی کردم بعد هربار که برمیگشتیم خونه جنگو دعوا اونم میگفت بدبخت تو مریضی ولی واقعا چیزی بود که با چشمای خودم‌میدیدم نمیتونستم منکرش بشم الانم با همه قطع ارتباط کردم نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم با این قطع رابطه میکنم با یکی دیگه شروع میکنه باور میکنی الان که با فامیل خودم قطع کردم با دختر عموش اینطوری شده اصلا انگار یه مرضه البته دختر عموش فوقش سالی دوبار ببینیم اینکه با فمیل خودم قطع کروم اذیتم اونم فقط بخاطر بچم که تنهاس منم بیسیاست نمیدونم واقعا چیکار کنم 

من بودم عزیزمالانم با ناراحتی برا استارتر که مثل خودم بود داشتم این‌تاپیکو میخوندمشاید بعضیا بگن حسا ...

مشکل ازشوهرت نیست ازادمای دورشن اخه چطور مادرو خواهرو زنداداشت به خودشون اجازه میدن به شوهرت نزدیک حالاشوهرت هرجوریم باشه حتی مهره مارداشته باشه اینا خانوادتن نباید هیچجوره چنین فکری توذهنشون باشه

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        
مشکل ازشوهرت نیست ازادمای دورشن اخه چطور مادرو خواهرو زنداداشت به خودشون اجازه میدن به شوهرت نزدیک ح ...

مشکل از خواهر و مادرشم نیست ،مشکل از خودشه یه سر به تاپیکاش بزن این خانم حتی ایموجی 🌹🌹 این رو هم کرم ریختن میبینه ، عین جاری منه که تو خونه دعوا میندازه چرا خالت باهات صمیمی بود چرا اون یکی خالت بغلت کرد ،  این جور زنا انقدر گیر میدن انقدر همه چیو کوفت شوهر میکنند اخرش شوهره هم واقعا میره خیانت میکنه لااقل اش نخورده و دهن سوخته نشه 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

اولین بار با خالم که دوسال از خودم بزرگتر و متاهلو بچه داره شروع کرد بعد مادرم بعد زنداداشم اصلا انگار یه مریضیه جالب اینجاس تو محل کار زندگی فامیل رو سرش قسم میخورن اینقدر که محترمه ولی این بیماری.....  

من و بچم الان تنهای تنهاییم بخاطر این موضوع

باور نیکنید وقتی میریم خونه مادرم جلو شوهرم عمدا به هر بهانه ای باسنشو بالا میاره برا جلب توجه و یا جوری خم میشه که س ی ن ه هاش معلوم بشه که شوهرم ببینه اصلا یه وضعی!!!!!

من مقصر خودم بودم هر حرفی پیش شوهرم میزدم بعدم یه دوربین داشتیم تو عروسیا عکس یادگاری میگرفتم عکس همین زنا که گفتم با لباس آنچنانی و آرایش بود اونم کجا ذخیره شد تو کامپیوتر مخصوص شوهرم ابنم فک کنم موقع بیکاری مینشست قشنگ میدید همه رو

بعدم تو بارداری اسباب کشی کردم من استراحت مطلق بودم مادرمو شوهرم چندروز تنها کنار هم تو خونه کار کردن شوهرم رنگکاری مادرم هم تمیزی خلاصه همه چی دست به دست هم داد تا این شوهر از راه بدر شد خانمای فامیلمم که همه کمبود محبت از طرف شوهر داشتن جذبش میشن شوهرمم خوشگل و خوشتیپ  

مشکل ازشوهرت نیست ازادمای دورشن اخه چطور مادرو خواهرو زنداداشت به خودشون اجازه میدن به شوهرت نزدیک ح ...

مرسی از نظرت چون منو روشن میکنی نمیدونم شاید دلیلش نرمی و مهربانی بیش از حد منم باشه که به همه اجازه سواستفاده حالا به هر طریقی در زندگیم میدم 

امیدوارم استارتر ناراحت نشه تو تاپیکش...

ولی خب ابنا برا هممون تجربه اس که میتونبم استفاده کنیم