2777
2789
عنوان

کنکوریا منبع دوم واسه زیست چی میزنین

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 77 پست
شما چی قبول شدین عزیزم؟یعنی مثلا روز قبل قلمچی این ازمونارو میدادین؟واسه. همه درسا میزدین یا فقط زیس ...

منم دبیرستانی ام هنوز کنکور ندادم بله هفته دوم آزمون ها خیلی سبز و مدارس برتر رو میزنم اگه فرصت بشه گاج هم میزنم و روز چهارشنبه و پنجشنبه قبل آزمون همراه با مشابه پارسال قلمچی زیستاز و آرمان هم میزدم قلمچی و ماز هم آنلاین میدادم اولش یکم سخته چون حجم کار افزایش پیدا می‌کنه ولی خیلی زود نتیجه رو میبینی من بعد از آزمون دوم فقط برای زیست نزدیک ۹۰ زدم زیستمو بله ازمونای‌ جامع رو همه درساشو میزدم 

هرموقع منبع اول تموم شد من خودم اینجوری بودم ک منبع اولو میزنم بعد قلمجی بعد زیستاز اصلا به ازمونای ...

وای وای همین وسواس منو کشته فکر میکنم همه چیو باید کامل انجام بدم همه ی تستای هرکتابی که شروع کردم رو دونه دونه بزنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پشت کنکوری؟نه جدی یه برنامه درست بریز بشین بخون من از اول سال تا الان صد تا مدل برنامه عوض کردم الان ...

نه دوازدهمم

نمیدونم والا بلد نیستم هر کاری میکنم تایم مطالعه ام بالا نمیره

خیلی تست زنیم کنده

موفق باشی انشالله امسال قبولی

نه دوازدهممنمیدونم والا بلد نیستم هر کاری میکنم تایم مطالعه ام بالا نمیرهخیلی تست زنیم کندهموفق باشی ...

چرا کنده؟

اگه بلد نیستی یادگیری آن مشکله

دستت کنده بیشتر زمان دار بزن

من یه منبع ایکیو وقتی میخوام جمع بندی کنم فصل ازمون میزنم 

ترجیحا اگه برای زمان جمع بندی کتاب ازمون محور میخواین بگیرین موج ازمون که انتشارات نشرالگو هست نگیرین میگن اشتباه داره و دیر اپدیت میشه 

یا مهدی ❤️

منم دبیرستانی ام هنوز کنکور ندادم بله هفته دوم آزمون ها خیلی سبز و مدارس برتر رو میزنم اگه فرصت بشه ...

وای شرمنده بخدا ولی من متوجه نشدم کی چیکارا میکنی میشه یکم واضح تر توضیح بدی؟

خب یعنی مثلا ازمونای ماز و زیستاز رو مال پارسال رو میزنید؟مال امسال رو نمیزنید کلا؟

اخه ماز ازمونش یه روز قبل قلمچیه خب میشه مال همین امسالو زد دیگه

وای وای همین وسواس منو کشته فکر میکنم همه چیو باید کامل انجام بدم همه ی تستای هرکتابی که شروع کردم ر ...

نکن اینکارو ضرره اصلا فعلا به ازمون فک نکن اول برو کتاب بزن وقت شد کم ک ازمون بزن به اینده فک نکن کم کم همه چی درست میشه

هی خوشبحالتون 

منم می‌خوام مثل شما بخونم اما مدرسه کوفتی نمیزاره

این زندگی بدرد نمیخوره تموم زحمت هایی ک کشیدم و ب باد رفت😀💔تو کنکور میخونم و میخونم تا موفق شم 😎🤌ی روزی میرسه ک منم تاپیک میزنم نتیجه زحمتامو گرفتم🥲❤️