2777
2789
عنوان

کنکوریا منبع دوم واسه زیست چی میزنین

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 77 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو چه منابعی میزنی واسه هر درسمن واسه شیمی و فیزیک دهم و یازدهم فقط موج ازمون میزنم چون حس میکنم با ...

من فیزیک و موج ازمون میزنم و فیزیکو تراپی یحیوی

شیمی ای کیو 

زندگی پر از آدمای دروغگو است ک از دروغ متنفرن.🫧

آی کیو رو حتما بزن ولی به من آزمونها خیلی کمک کردن روز قبل از آزمون سوالای زیستاز و آرمان هم بزن کلا سوالات آزمون ها همیشه تو برنامه ات باشه خیلی سبز و مدارس برتر و ماز و قلمچی و زیستاز و آرمان این آزمونها سوالای زیستش همیشه جدیدن همیشه پر نکته ان به من که خیلی کمک کرد 

ببین مثلا اولویت بندی کن بکو اول قلمجی قبلی بعد زیستاز بعد ماز اگر فرصت شد بقیه ی ازمونا

اهان فهمیدم فقط این که مثلا ازمون کی بدم هفته ای یکی؟یا چند تا

یکیم مگه زیستاز مال همون ناز نیست؟فرق دارن؟

آی کیو رو حتما بزن ولی به من آزمونها خیلی کمک کردن روز قبل از آزمون سوالای زیستاز و آرمان هم بزن کلا ...

شما چی قبول شدین عزیزم؟

یعنی مثلا روز قبل قلمچی این ازمونارو میدادین؟

واسه. همه درسا میزدین یا فقط زیست؟

اهان فهمیدم فقط این که مثلا ازمون کی بدم هفته ای یکی؟یا چند تایکیم مگه زیستاز مال همون ناز نیست؟فرق ...

هرموقع منبع اول تموم شد من خودم اینجوری بودم ک منبع اولو میزنم بعد قلمجی بعد زیستاز اصلا به ازمونای دیک نمیرسید چون ساعت مطالعه ام زیاد نبود، ولی حساس نباش که حتما همه ازمووا بزنی یا دچار وسواس فکری بشی

بخدا تو نیستیمن هر وقت شروع میکنم مثل آدم درس بخونم یه اتفاقی میافته

پشت کنکوری؟

نه جدی یه برنامه درست بریز بشین بخون من از اول سال تا الان صد تا مدل برنامه عوض کردم الان تقریبا سه هفتس برنامه درستمو پیدا کردم نشستم دارم میخونم

بخونیم از شر این کنکور خلاص شیم من همش دارم به خودم میگم قدر این روزارو بدون و خوب بخون چون پارسال یه هفته مونده به کنکور گریه میکردم کاش یه هفته بیشتر وقت داشتم مینشستم درس میخوندم یعنی اینقد پشیمون بودم