2777
2789
عنوان

جلو مادرشوهرم به شوهرم فش دادم

472 بازدید | 39 پست

دعوا داشتبم بعد اونا اومدن خونمون ببینن چخبره

شوهرم داشت بهم چیز میگفت منم دیدم مادرش اینا اومدن چند تا فش بهش دادم اونم اشاره کرد چیزی نگو و به خانوادش گفت چیزی نیس برید

خلاصه از اون روز ننه اش واسع من قیافه میگیره نکبت 

جای اینکه پسر عنش آدم کنه واس من قیافه میاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لحن صحبت شما خيلي بده مگه  آدم جلوي ديگران دعوا ميكنه كه خودشو دشمن شاد كنه. سياست نداري مناسفانه 

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜

تجربه من اینو میگه که جلوی مادرشوهرت به هیچ وجه اصلا  باشوهرت بد رفتاری نکن بعدا ی جوری میکوبونه تورو ک  حد نداره

و تازه رفتارای پسرشون  رو هم نمیبنن!

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

پیش خانوادش حرفی نزن سکوت کن بعدا جرش بده،حالا چه فحشی دادی؟ جوری زیر پوستی میگفتی شامل مادرشم بشه حداقل تو که میگفتی 🤣🤣🤭

مبیناهستم،هرچقدر  نام کاربری میزدم قبول نمیکرد شانسی شد...

سلام هرگزجلومادرشوهرت به شوهرت فوش نده یک دواینکه دخترخب میدونی که هر مادری روبچه اش حساسه پس اونوول نمیکنه که تروبچسبه حالااگرم یهوی شنیده که دیگه هیچی بیخیال شو میتونم بپرسم چندسالته