2777
2789
عنوان

چرا اینجوری برخورد کرد نامزد سابقم

| مشاهده متن کامل بحث + 1336 بازدید | 94 پست
بعد از ۲۱ سال نتونستی عادی رفتار کنی؟عجیبه

شاید درست نباشه بگم چون هر دو متاهلیم ولی ی زمانی عاشق هم بودیم ایا میشد عادی رفتار کنیم جفتمون ؟

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

خب خودش گذاشتت تو لیست خودشم درآوردتت دیگه فکروخیال برای چی میکنیقدرت خودت هم که محک زدی دیدی چجوری ...

من خودمو کوچیک نکردم عزیزم اون ازمن ضایع تر بود رفتارش خیلی عصبی و دست پاچه جلسه یک ساعته رو ۲۰دقیقه ای تموم کرده

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تسبیح هم خوب بود ذکر بگم

من خودم تو یه محیطی بودم که آقایی که قبلا خواستگارم بود و خودشو میکشت بخاطرم و خیلی سمج بود مجبور میشدم همیشه یه کاغذ بردارم خط خطی کنم یا نقاشی بکشم یا شعر بنویسم واس خودم و تا وقتم تموم شه 

متوجهم تو چه وضعی بودین من خودم بودم از اول نمیرفتم تو همچین جلسه ایی اولا خاطرات قبل برام تداعی میشه دوما چون متاهلم دوست ندارم ذهنم مشوش شه سوما خودمو قانع میکردم که تو زمان خودش تصمیم درستی گرفتمو حسی که قبلا بوده دیگع الان کم رنگ شده یا نیست 

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداری رو همینجوری زدم دوست داشتم که انتقالم مثبت میبود و حامله میشدم که این اتفاق برام نیفتاد . برام دعا کنین منم به همین زودیا حس خوب مادر شدنو بچشم ~♡ 
من خودم تو یه محیطی بودم که آقایی که قبلا خواستگارم بود و خودشو میکشت بخاطرم و خیلی سمج بود مجبور می ...

حق با شماست ولی بدم نشد چون این آقا سرخود منو برده تو لیست با این رفتارم هر سو تفاهمی راجع به من داشته احتمالا برطرف شده 

من خودمو کوچیک نکردم عزیزم اون ازمن ضایع تر بود رفتارش خیلی عصبی و دست پاچه جلسه یک ساعته رو ۲۰دقیقه ...

در کل اگه همه چی تموم شده و هردو یا شما متاهل هستین بهتره دوری کنی از این کارها

گاهی یه تجربه از روی کنجکاوی کلی برای آدم دردسر میشه 

العانم باز همکارید ؟

نه همکار نبودیم تو محیط دانشگاه مسئول یه قسمت بودیم سه نفری دوخانم و ایشون  

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداری رو همینجوری زدم دوست داشتم که انتقالم مثبت میبود و حامله میشدم که این اتفاق برام نیفتاد . برام دعا کنین منم به همین زودیا حس خوب مادر شدنو بچشم ~♡ 
به سلامتیهمون بهتر که حذف کرد

ممنونم عزیزم خودمم عمدا اینجوری کردم که اگه خیالاتی توی سرشه باطلشون کنه چون من کاندید نشدم عمدا منو برده توی لیست که توی جلسات شرکت کنم و رودر رو بشم باهاش: