2777
2789
عنوان

کنکوریا منبع دوم واسه زیست چی میزنین

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 77 پست
خیلی بی دقتم یه عالمه میخونم آخرش هیچی یادم نیستنه بلدم که باشم بازم کندم

یادگیری آن مشکل داره احتمالا روشتو درست کن تست بیشتر بزن اگه واقعا مشکل منبعه

منبع رو عوض کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای شرمنده بخدا ولی من متوجه نشدم کی چیکارا میکنی میشه یکم واضح تر توضیح بدی؟خب یعنی مثلا ازمونای ما ...

نه خواهش میکنم ببین قلمچی دو هفته فرجه آزمون می‌زاره هفته اول که مجبوری همش آموزش ببینی و تستای آموزشی بزنی هفته دوم دیگه تست آموزشی تمومه و سنجشی میزنی و آزمون میدی 

من همراه با تست سنجشی آزمون هم میدم آزمون مدارس برتر و خیلی سبز و اگر وقت باشه گاج همون سال رو میزنم همه کاملا میزارنش اگر نزاشتن بله چاره ای نیست سال پیش رو میزنم بعد ماز پنجشنبه ها آزمون میگیره قلمچی جمعه و خب میرسم روز چهارشنبه که پس فرداش میزی آزمون قلمچی رو میدی مشابه پارسال رو که زدی زیستاز هم بزن پنجشنبه قبل آزمون هم ماز رو که زدی آرمان هم بزن 

من یه منبع ایکیو وقتی میخوام جمع بندی کنم فصل ازمون میزنم ترجیحا اگه برای زمان جمع بندی کتاب ازمون م ...

نه واسه زیست موج ازمون نمیزنم ولی واسه بقیه درسا به نظرم خوبه

فصل ازمون کتاب خوبیه!

نکن اینکارو ضرره اصلا فعلا به ازمون فک نکن اول برو کتاب بزن وقت شد کم ک ازمون بزن به اینده فک نکن کم ...

اخه یه کتابو تموم میکنم بعدش که میخوام برم سراغ منبع دوم اینقد تنوع ازمونا و کتابا زیاده که سردرگم میشم از چی شروع کنم چطوری شروع کنم

نرو مدرسه هنش وقت تلف کنیه

یازدهم هستم اگر دوازدهم بودم حتما نمی‌رفتم 

این زندگی بدرد نمیخوره تموم زحمت هایی ک کشیدم و ب باد رفت😀💔تو کنکور میخونم و میخونم تا موفق شم 😎🤌ی روزی میرسه ک منم تاپیک میزنم نتیجه زحمتامو گرفتم🥲❤️
ممنون عزیزمممممم لطف کردی ❤️شما ازموتای تشریحی ناز رو میدین یا قلمچی

هر چی دم دسته به نظرم کار کن ولی خود نهایی ها رو جدی بگیر بدونی کجا بیشتر دست می‌زارم

ماز بهتره چالشی تر

سعی کن واسه گرامر زبان و آرایه و... تست بزنی

💥منابع خوب برای عمومی ها:

⚡️ادبیات: ۱- قرابت معنایی: هفت خوان خیلی سبز یا نشرالگو به عنوان تست های روتین

۲- آرایه ادبی: هفت خوان یا الگو

۳- دستور زبان: درسنامه خیلی سبز یا گاج و حل تمرین های دستور میکروگاج یا هفت خوان

۴- جامع برای نهایی: فورمول بیست و... که در حال حاضر لازم نیست

⚡️عربی: کتاب درسی چندین بار خوانده شه. + حل تست از کتابی مثل خیلی سبز دوازدهم

فورمول بیست و... هم خوبه که در حال حاضر لازم نیست.

⚡️زبان: کتاب درسی خوانده شه + کتاب ۵۰۴ + تست لغات و گرامر از خیلی سبز دوازدهم 

⚡️دینی: 

کتاب درسی خوانده شه + برای درک بهتر کتاب بهمن آبادی هم توصیه میشه.

کتاب های نمونه سوالی انچنان اجبار نیست زده شه چون چیز خاصی نیست، اما در صورتی که نگرفتید هم نمونه سوالات نهایی هارو نگاه کنید تا دستتون بیاد