2777
2789
عنوان

چیکار کنم تحصیل کرده ها

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 61 پست
نگفتم الکی میگی گفتم استرس چی رو داری

استرس درس 

استرس اینکه امتحانم رو خوب نشم نمره ام خراب بشه البته از اول سال به خاطر استرس چتد تا نمره خراب گرفتم 

استرس اینکه معدلم کم شه نتونم تو کنکور موفق بشم

استرس و عذاب وجدان پدر مادرم رو دارم که اینجوری جواب زحماتشون رو میدم خدا لعنتم کنه بابت همه چی کاشکی همین الان نفسم قطع شه همه از شرم راحت شن 

استرس اینکه رشته انسانی آینده نداره و درس بخو نم به جایی نرسم 

پر از استرسم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا اینو بیخیال شیم خدایی الان با زمان شما یکی نیست پشت سر هم نهایی گذاشتن ۶۰ درصد تاثیر معدل سوالا ...

چرا فکر کردی میخوام زمان خودم با شما مقایسه کنم؟ 

شما خودت داری مقایسه میکنی هر دوره ای نسبت به سطح خودش مشکلات داشته 

به خدا الکی نمیگم شبا از شدت استرس نمیتونم بخوابم

منممم منممم فرقش اینه منم تجربیم تو انسانی 😭😭 دقیقا من صبح بیدار میشم میگم خوشبحال بقیه کل روزم استرسه

شرط دل دادن دل گرفتن است وگرنه یکی بی دل میشود و دیگری دودل❤

برو مشاور استرست نمیذاره درس بخونی این جوری اصلا برعکسم جواب میگیری چون هر چی بخونی یادت نمیمونه

پایه دهم گریه چیو میکنی دختر خوب این جوری که تا دوازدهم چیزی ازت نمیمونه

منممم منممم فرقش اینه منم تجربیم تو انسانی 😭😭 دقیقا من صبح بیدار میشم میگم خوشبحال بقیه کل روزم اس ...

تجیری خوشبحالت کاشکی منم میومدم تجربی حداقل آینده داره زحمتت بیهوده نیست اگه واقعا بخونی 

من هر کیو دیدم انسانی بوده از درس متنفر و انگیزه نداشته واقعا رشته سخته هست

آبجیمم انسانی دهم دهنشون سرویس کردن میگه اگه میرفتم تجربی اینقدر سخت نبود اصکل میخاد از طریق انسانی کنکور پرستاری بده 

استرس درس استرس اینکه امتحانم رو خوب نشم نمره ام خراب بشه البته از اول سال به خاطر استرس چتد تا نمره ...

یه نفس عمیق بکش 

برو تراپی چون حجم زیاد افکارت با حرفای من و امثال من درست نمیشه 

فقط این حقیقت هر کس زحمت بکشه به موفقیت میرسه ، هر کس شروع کنه ادامه بده میتونه تمام کنه، همه هم سن های شما در شرایط شما هستن و تنها نیستی 

تجیری خوشبحالت کاشکی منم میومدم تجربی حداقل آینده داره زحمتت بیهوده نیست اگه واقعا بخونی

اگه بدت میاد از رشتت عوض کن ببین خیلی سخته 

شرط دل دادن دل گرفتن است وگرنه یکی بی دل میشود و دیگری دودل❤
یه نفس عمیق بکش برو تراپی چون حجم زیاد افکارت با حرفای من و امثال من درست نمیشه فقط این حقیقت هر کس ...

همکلاسیام به خدا همشون تو کلاس میشینن باهم دیگه صحبت میکنن میگن می‌خندن اصلا خونسرد هیچ کدومشون مثل من نیستن همش باهم اینور اونور قرار میزارن سر امتحان هم تقلب میکنن