2777
2789
عنوان

شوهرم گفت این کاراتو ادامه بده تا بدتر خیانت کنم و زندگیتو نابود کن

| مشاهده متن کامل بحث + 2100 بازدید | 121 پست
خب جلسات دادگاه دارن همو میبینن من از خدامه این زن بره گم شه ولی نقشش پر رنگه تو‌ ذهنم

خب اونم یه روزی زنش بوده.

اگه می خواست که طلاق نمیداد و تورو بگیره

یه تاپیک خوب دارم بخونش مفیده براتون https://www.ninisite.com/discussion/topic/15007685/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%DA%AF%D9%85?page=1برا درمان افسردگیتون اینو بخونید. https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85?page=1 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب جلسات دادگاه دارن همو میبینن من از خدامه این زن بره گم شه ولی نقشش پر رنگه تو‌ ذهنم

ببین پس زنه هم خرابه هم دنبال پوله مطمعن باش شوهرت ازش متنفره و یک دلیل سردی مردا همین غرغرای بیجاست لطفا. دیگه از فکر اون زن بیا بیرون نزار بخاطرش زندگیت بپاشه

شوهرم خیانت کرده مهرو نفقه خودم و بچه هام گزاشتم اجرا حالا میگه بیا توافقی ماهیانه یه مبلغی بهت میدم ...

فکر کنم در یک صورت بعد از توافقی مهریه دیگه نمیتونی بگیری اینکه تو برگه های طلاق سه بار بنویسی مهریه رو بخشیدم  

البته بازم تحقیق کن با وکیل مشورت کن 

مردا یاد گرفتن میگن تا مهریه رو نبخشی طلاقت نمیدم تا موهات مثل دندونات سفید بشه  مهریه رو هم که قسط بندی میکنن با  نفقه و این چیزا  کلا ماهی  چهار پنج تومن  برات میزیزن 

اون جدا ؛ تو جدا  زندگی میکنی 

تا خودت کم بیاری بگیری بگی  طلاقم بده مهریه نخواستم .

بالاخره یه روزی عاشقش بوده همسرم بخاطرش جنگیده

من با دوتا بچه خیانت شوهرم فهمیدم مدرکم دارم باز انکار میکنه حالا روانی شدم روزی نیست نشینم جلوش جدوابادشو یکی نکنم اصلا زندگیم بدجور آشوبه درخواست مهرو نفقمو دادم 

😭😭😭واسه من که اینقدر حساسم این چیزا خیلی مهمه

خب اگه مهم بود ، چرا امتخانش کردی که بیفتی تو چاله ؟

میخواستی چیو به خودت ثابت کنی عزیزم ؟ خب الان ثابت شد ؟ 

ببین من الان سی و نه سالمه. حدود دوبرابر شما سنمه . 

قبح یه سری مسائل رو تو زندگیت نشکون .

اگه قبحش شکسته بشه ، فاتحه ی زندگی آدم خونده ست .

احترام بذارید به همدیگه . شکاک نباشید . باعث آزار هم نباشید .

تمرین کن از الان با خودت .

دیگه این موضوع رو به روی شوهرت نیار .

هرچی بیشتر هم بزنی ، بدتر میشه .

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

کار شما که خیلی بد بود، وقتی کسیو متهم به کاری میکنی یعنی داری بهش اجازه اون کار رو میدی!!

ولی در هر صورت حرف شوهرت هم به هیچ وجه توجیه نداره، یعنی چی خیانت میکنم!! با وقاحت این حرف و زد و شماهم راست راست نگاهش کردی؟!؟ خیانت هیچ رقمه توجیه نداره!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.