2777
2789
عنوان

چیکار کنم تحصیل کرده ها

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 61 پست
آبجیمم انسانی دهم دهنشون سرویس کردن میگه اگه میرفتم تجربی اینقدر سخت نبود اصکل میخاد از طریق انسانی ...

هر رشته ای سختیه خودشو داره 

ولی بیاد دوازدهم چی میگه !‌

بنظرم از همه بدتر انسانیه با ۱۱ تا تخصصی آخرشم میگن واسه تنبلاست

اما نهان برای تو پر میزند دلم...! M💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوازدهمم ولی عادی نشده تحت فشار روانیم

انسانی سختی خودشو داره گلم ولی به هدفت فکر کن ببین چقدر قشنگیه وقتی که بعد کلی سختی تلاش  استرس اعصاب خوردی به چیزی که میخوای می‌رسی خیلی قشنگه درسته سخته ولی کم نیار ادامه بده 

برو یه سرچ کن ببین ماتریکس چیه؟

مدرسه و دانشگاه هم ماتریکس اند

هدف از خلقت چیز دیگه ایه

خودت رو نابود میکنی اینطوری حالا درس نخونی اتفاق 

خاصی نمیوفته برو دنبال استعدادت

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.

سخت نگیر زیاد

منم دهم که بودم

از هر چیزی که مربوط میشد به سال ۴۰۱( سال کنکورم) اضطراب داشتم

وقتی وقتش رسید دیدم اونقدرام که فکر میکردم وحشتناک نیست

البته که سال بعدشم کنکور دادم و رفتم دانشگاه

ولی بازم اون غولی که تو ذهنم ساخته بودم نبود کنکور

لطفا پستامو لایک نکنید🌸
انسانی سختی خودشو داره گلم ولی به هدفت فکر کن ببین چقدر قشنگیه وقتی که بعد کلی سختی تلاش استرس اعصا ...

خب هدف ندارم انسانی آینده نداره مثلا چیکاره میتونم بشم 

از معلمی متنفرم 

همکلاسیام به خدا همشون تو کلاس میشینن باهم دیگه صحبت میکنن میگن می‌خندن اصلا خونسرد هیچ کدومشون مثل ...

برای همین میگم اونا نمیخونن حداقل شادن

شما هم نمیخونی شاد هم نیستی فقط داری زندگی رو زهر میکنی 

حالا کدومتون جلوترین

برای همین میگم اونا نمیخونن حداقل شادنشما هم نمیخونی شاد هم نیستی فقط داری زندگی رو زهر میکنی حالا ک ...

اونا جلوترن

حداقل دلشون خوشه که خوشحالن شادن می‌خندن 

من همین زورم میاد فقط خودم رو عذاب میدم آخرم نمره نمیگیرم 

دختر خوب ما یه فامیل داشتیم دخوره مثل شما بود از اول دبیرستان تا پیش دانشگاهی کلا چهار سال این هر سال دوساله خوند . اصلا سخت نگرفت الانم استاد دانشگاه

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
هر رشته ای سختیه خودشو داره ولی بیاد دوازدهم چی میگه !‌بنظرم از همه بدتر انسانیه با ۱۱ تا تخصصی آخرش ...

آره خب 

منم دهم چوب کردن تو .. اینقدر که سخت بود 

زر میزنن بابا اهمیت نده مگه اینایی که معلمن انسانی نخوندن یا اینایی که وکیل شدن مگه انسانی نخوندن  عزیزم دهن مردم نمیشه بست به همه چی دخالت میکنن و نظر میدن 

باورت میشه دیشب خودزنی کردم:/ نمره پارسالم ۱۹/۹۰ شد امسال نمیدونم چمه خیلی سخته من مدرسمم اول سال خوب نبود عوض کردم کلی افت کردم از ی شهر دیگه اومدم بدون دوستام عادت نداشتم الان یکم خودمو کشیدم بالا ولی هنوزم یکم عقبم

شرط دل دادن دل گرفتن است وگرنه یکی بی دل میشود و دیگری دودل❤
دختر خوب ما یه فامیل داشتیم دخوره مثل شما بود از اول دبیرستان تا پیش دانشگاهی کلا چهار سال این هر سا ...

واقعا ؟

من هدفم اینه استاد دانشگاه بشم اعصاب معلمی رو ندارم 

انسانی بود رشته اش ؟

اونا جلوترنحداقل دلشون خوشه که خوشحالن شادن می‌خندن من همین زورم میاد فقط خودم رو عذاب میدم آخرم نمر ...

خوب دختر خوب شما الان از برنامه عقب نیستی چرا نگرانی با نگرانی چیزی حل نمیشه فقط وقتت تلف میشه 

آرامش خودت حفظ کن 

برنامه ریزی کن 

نه وقت کم میاری نه چیزی