2777
2789
عنوان

زندگی با آدم ولخرج و بی عقل😐😐😐

192 بازدید | 19 پست

بچه ها بنظرتون پسری که خیییلییی خییلی ولخرجه و اصلا واسه پولش برنامه نداره..بدون برنامه خرج میکنه..غصه پول رو نمیخوره و تا قرون آخر حسابشو همیشه خالی میکنه بعد از ازدواج خود به خود درست میشه؟؟

نامزدم خییلی بی برنامه و ولخرجه اصلا غصه پولشو نمیخوره معتقده که پول درمیاره که عشق و حال کنیم و حسرت به دل نمونیم. ولی خب میترسم تو زندگی آیندمون هم بخواد همینطوری بمونه... از طرفی هم نمیخوام تو ذوقش بزنم که دیگه خرج نکنه واسم...

جدید نیستم دوستان😐💔💔💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مدیریت پولو شما ب عهده بگیردقیقا مثل شوهر منهخوبه دیگه همش در حال خرج کردنی هر چی میخای میخری

میگه دنیا دو روزه..تو خسیس بازی در میاری و این حرفا..

ولی بخدا من هم اصلا خسیس نیستم و تازه ولخرج هم محسوب میشم..  فقط میخوام یکم به فکر آیندمون هم باشیم...🤦🏽‍♀️😑

جدید نیستم دوستان😐💔💔💔

به هیچچچچچ عنوان درست نمیشه

کلا هر رفتاری رو قبل ازدواج می بینی بدون بعد ازدواج حتی صد برابر بدتر هم میشه

و اینکه شما بخوای مدیریت مالی رو دست بگیری، ببین با روحیت سازگاره یا نه، اگر سازگار نباشی نابود میشی چون واقعا یه کار مردانه ست و زن دوست داره از این لحاظ ها خیالش راحت باشه و به مردش تکیه کنه نه اینکه مرد رو عین یه بچه تر و خشک کنه و براش پس انداز کنه.. بیشتر شبیه مادر میشی تو اون رابطه تا همسر و این فاجعه ست 

به هیچچچچچ عنوان درست نمیشهکلا هر رفتاری رو قبل ازدواج می بینی بدون بعد ازدواج حتی صد برابر بدتر هم ...

حالا اینقدر نفوس بد نزن بدبخت نامزدشه 

شاید هم درست شه 

درست هم نشد مثل خودش خرج کن یکمم مدریت کن 

چرا به مشکل میخورید

بالاخره یوه دار میشیم..باید به فکر آیندشون باشیم..یه پس انداز داشته باشیم...نامزدم انگار اصلا نمیتونه ببینه پول داخل کارتش باقی مونده...هرچی که هست رو باید خرج کنه ختی خرج ویزای خییلی مزخرف و غیر ضروری. تا خیالش راحت بشه

جدید نیستم دوستان😐💔💔💔
حالا اینقدر نفوس بد نزن بدبخت نامزدشه شاید هم درست شه درست هم نشد مثل خودش خرج کن یکمم مدریت کن

بنظرم نفوس بد نیست،من حقیقتی رو گفتم که شاید اصلا بهش فکر نکنه اما بعدا از تک تک چیزایی که کفتم اذیت میشه چون خودم تجربشو داشتم

ادم از الان حقیقت رو بدونه و تصمیم درست بگیره خیلی بهتره وگرنه باید تا اخر عمر تحمل کنه چون درست شدنی نیست این اخلاق

اصلا درست نمیشه تنها راهش اینه پایپاش خرج‌کنی مث مانیشسد خوشایپ ترین و خوشپوش ترین و خوش چذران ترین ...

خوشتیپ ترین و جذاب ترین. اما بدون هیچ آینده و پس اندازی...🥴🤦🏽‍♀️😂😂

جدید نیستم دوستان😐💔💔💔

[QUOTE=362786649]خوشتیپ ترین و جذاب ترین. اما بدون هیچ آینده و پس اندازی...🥴🤦🏽‍♀️😂😂[/QUOTE

اللن مابی اینده ترینیم

ولی اینقد حسود داریم😂😂😂😂😂😂

هرچه دادم به اوحلالش باد
به هیچچچچچ عنوان درست نمیشهکلا هر رفتاری رو قبل ازدواج می بینی بدون بعد ازدواج حتی صد برابر بدتر هم ...

اخه حتی اجازه نمیده که من مدیریت کنم..درامد دقیقش رو هم من حتی نمیدونم...فقط میگه هرچی نیاز داشتی بهم بگو.. خسیس بازی در نیار نگران آینده هم نباش... خیلی خونسرد و خوش خیاله..

جدید نیستم دوستان😐💔💔💔