2777
2789
عنوان

فضولی فامیلای شوهرم

148 بازدید | 9 پست

بچه ها من مشکل اصلیم با همسرم سر فامیلاشه میخان همه جیک و... زندگیمونو بدونن خونواده همسرمم همه چیو بهشون میگن بنظرتون چیکارکنم خیلی حرص میخورم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ مشکلی مگ خونوادش چجورین

مغازه شوهرم روبرو خونه مادرشه بعد هر روز اونجان یعنی خبر دارن کجا رفتیم اومدیم چی خوردیم.... بعد اونا دوماد و عروس رو جزو خانواده نزدیک نمیدونن مثلا در حد درجه سه بعد شوهرم انتظاررداره من همه اش در خدمت اونا باشم

مغازه شوهرم روبرو خونه مادرشه بعد هر روز اونجان یعنی خبر دارن کجا رفتیم اومدیم چی خوردیم.... بعد اون ...

همسرتون نباید درمورد زندگیتون چیزی بگه بهشون.من شهر دوریم از خونواده دوتامونم دوریم ولی میخایم برگردیم شهر خودمون ک همه هستن نمیدونم چجوری باید تحملشون کنم خیلی پررو هسن 

همسرتون نباید درمورد زندگیتون چیزی بگه بهشون.من شهر دوریم از خونواده دوتامونم دوریم ولی میخایم برگرد ...

بله نباید بگه خودش برا خونواده من حساس که نفهمن چیکار میکنیم کجا میریم و.... ولی برا خونواده خودش ایرادی نداره

گفتم ولی همچنان ادامه داره

بنطرتون من باید چیکارکنم اصلا دوس ندارم با فامیلاش رفت امد داشته باشم ولی خونواده همسرم میگن ن حتما باید باهمه ارتباط داشته باشین