اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا مینویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
کاش هرکی هرجایی ک مناسبش بود میبود الان یکی دیگ برعکس شما بخاطر عشق معلمیش کنار میاد با این مشکلا ولی حیف ک بهش نتونسته برسه مگه اینکه شما بقیه رو قانعکنید بخاطر یسری مزایا و حقوق اینا نیاید تو اینراه واقعا اگعاشقید توانایی استعداد دارید بیاید
من عاشق معلمی بودم. داشتم معلم میشدم که ادامه تحصیل دادم و مسیر زندگی ام عوض شد وسر از-کارمندی درآوردم. الان وضع اقتصادی جامعه کلا خرابه. ولی تعطیلی معلما خیلی زیاده. تا ۱۳ تعطیل سه ماه تابستان تعطیل ۵شنبه ها تعطیل .کرونا تعطیل هوا سرد بشه تعطیل، من بدبخت از ۵فروردین سرکار تا۲۹ اسفند و.........، با بچه ها عشق کن. هر کاری سختی خودشو داره فک نکن کارهای دیگه راحته
خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم