2777
2789
عنوان

خواهش میکنم معلم ابتدایی نشید

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 78 پست

زندگی کارمندی تو همه جای دنیا همینه عزیزم. به هر حال مجبور هم نیستی این شرایط رو تحمل کنی می‌تونی بعد از تموم شدن تعهدت از این سیستم بیای بیرون. اما بنظرم مشکل تو اینه که تو زندگیت هدف نداری. جایی که تو هستی آرزوی خیلی‌هاست. مطمئناً خودت به وفور دیدی آدم‌هایی رو که چقدر تلاش می‌کنن تا تو این جایی که تو هستی باشن. راجع به ازدواج هم الآن ازدواج تقریبا برای همه سخت شده. اطرافم کلی دختر با شرایط‌های مختلف هست که مجردن پس ربطی به شرایطت نداره. این وسط شاید یه چند نفر شانس باهاشون یار باشه و همسر خوب گیرشون بیاد ولی بنظرم منطقی نیست که خودت رو با اونا مقایسه کنی. اصلا فکر کن هیچوقت قرار نیست ازدواج کنی، در این صورت برنامه‌ات برای آینده‌ات چیه؟

من عاشق معلمی بودم. داشتم معلم میشدم که ادامه تحصیل دادم و مسیر زندگی ام عوض شد‌ وسر از-کارمندی درآو ...

خوشبحالت 

بچه ها هم تا حدی خوبن 

منکه خستم نمیدونم چرا

دلم میخاد موقعیتم بهتر شه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما خودت پولدار باشی دلت نمیخواد با آدم پولدار ازدواج کنی؟

والا مادرم پولداره پدرم هیچی نداره(طلاق گرفتن)

دروغ نگم ملاک شوهرم این نبود که پولدار باشیم بعدا فهمید مادرم داره پول زیاد

بعد ازدواجمم چپ راست طلا پول مانتو بخره کادوی ترکیه سفر خارج بیاره

خب چرا تاثیر داره دارایی

زندگی کارمندی تو همه جای دنیا همینه عزیزم. به هر حال مجبور هم نیستی این شرایط رو تحمل کنی می‌تونی بع ...

اینکه از این رشته بیرون بیامو بمونم پشت کنکور

یا ازمون بانک وشرکت نفت قبول بشم

والا مادرم پولداره پدرم هیچی نداره(طلاق گرفتن)دروغ نگم ملاک شوهرم این نبود که پولدار باشیم بعدا فهمی ...

مادر منم پول نداشت شاید احترام نداشت

داماد راضی نبود از پولش کادو بخرم برای مادرم و...

خوشبحالت بچه ها هم تا حدی خوبن منکه خستم نمیدونم چرادلم میخاد موقعیتم بهتر شه

چی رو خوشبحالم؟ من از کارم استعفا دادم چون واقعا شرایط-کاریم به زندگی ام و بچه ام آسیب زد.

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
عزیزم خواستگار ربطی به معلمی ندارهالان همه دنبال دختر پولدارن خرجشون بدن

که اونم بیلاخ مرد باید حرج بده دم دخترایی که از مردا میکنن گرم 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

اسی ناراحت نشی ها.واقعا معلما خیلی پرو هستن‌.اعصاب نداری نمی رفتی.دم از حقوق نزن لطفا.کلی مزایا داری ...

مزایاش چیه مثلا دقیقا اندازه ای که میرن سرکار حقوق میگیرن شما حقوق سایر ارگانها رو نگاه کن روزی 1 ساعت هم کار مفید نمیکنن یا پشت سیستم و میزشون خوابن

قدر بدون چیزی ک ازش ناراضی هستی آرزوی منه 

من مربی پیش دبستانی ام باماهی 2 تومن حقوق

اذیت شدنش دوبرابره تامحیط ابتدایی 

دوساله دارم آزمون استخدامی میدم معلمی قبول بشم نمیشه 

تدریس و معلمی باید عشق و علاقه داشته باشی به پولش بخوای فکرکنی هیچ ارزشی نداره