2777
2789
عنوان

خانم های شاغل حقوقتون چقدر

130 بازدید | 24 پست

قصدم فضولی نیست ها اما خوب امروز یه خانم می‌گفت هزینه مهد خوب ماهی 15تومن 

خدایی خیلی زیاد هزینه دانشگاه آزاد رشته پزشکی هم اونقدر نیست 

چه خبر مگه چکار میکنند؟!!

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

عزیزم آزاد پزشکی ترمی ۹۰ ملیونه

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم آزاد پزشکی ترمی ۹۰ ملیونه

میشه همون ماهی ۱۵ دیگه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
خوب این در میشه حدودی ۱۸۰خییییلی همون در حد پزشکی دیگه

نه سه ماه نود ملیون 

سه ماه مهد کودک میشه ۴۵ میل نصفش میشه

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

ماهی ۱۵ که همه جا این نرخ نیست 

شاید مهدهای تهران

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 
عزیزم هزینه مهد خوب چ ربطی به خانم های شاغل داره اونو ک آقایون پرداخت میکنن

یعنی خانم شاغل بچه را بذار مهد هزینه را آقا بده؟!!خوب اونجوری میگه خانم شما بمون خونه بچه را نگه دار

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
میشه همون ماهی ۱۵ دیگه

سه تا ۱۵ میشه چهل پنج میل پزشکی ترمی یعنی سه ماه درس خواندن ۹۰ ملیون 

مگه سالی دو ترم نیست؟!!

بله ولی تابستون که پول نمیدن اگه بخوان بدن باید جدا بدن ترم تابستونه نود ملیون برا یه ترم تحصیلی سه ماهس هر چی اضافه تر خودشون برن باز باید پول جدا بدن