2777
2789
عنوان

مادرشوهرم هرچی داره میفروشه میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 2151 بازدید | 132 پست
شوهدم ۱۲ میگیره من نظافت میرم برآب بعضی جاها که یه ۵ تومن برام میوفته

اونا هم شاید از اول جووونیشون مثل شما تلاش کردن  بچه هاشونم بزرگ کردن بدون کمک و الان هم دارن لذتشو میبرن یا با این چیزایی که گفتی لذت هم نمیبرن احتمالا 

وقتی چیزی رو میفروشن و میخورن یعنی ندارن که بخورم میفروشن 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهدم ۱۲ میگیره من نظافت میرم برآب بعضی جاها که یه ۵ تومن برام میوفته

به نظرم تو الان خیلی ناراحت و عصبانی هستی عزیزم

تو الات خونه رهن داری یعنی اجاره نمیدی

ماهی 17 تومن هم درامد دارین.

یک حساب کتاب کن که پولتون خرج چی میشه که دو نفر ادم دهم ماه نون شب ندارین.

خواهرانه میگم بهت.

ببین راه در روی زندگیتون کجاست

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
من اگه روزی صاحب بچه بشم یه سپرده براش تامین میکنم وقتی بزرگ شد دلش به اون گرم باشه البته دورادور هم ...

بله درسته منم اتفاقا پسر بزرگم ۱۱ سالشه از وقتی دنیا اومد براش حساب باز کردیم و پول توجیبیشم براش طلا میگیرم ولی اینکه بخواد وقتی زن گرفت بگه خرجمو بدید دیگه نه

اتفاقا نه عروسی گرفتن برآی ما نه عقد گرفتن و ما خودمون عقد گرفتیم و هیچ هرینه ندادن فقط یه پول ناچیز ...

شما همه این شرایطو دیدید و رفتید زیر یه سقف با همسرتون

حتی اگه اولش کل وعده وعید دروغ داده بودن، وقتی دیدید در عمل کاری نمی‌کنن باید به هم می‌زدید

مگر خیلی عاشق همسرتون بودید 

الان هم تنهای حرفی که می‌تونید بزنید اینه وعده وعیداشونو یادآوری کنید، البته قبلش ببینید گفتنش به صلاحه یا نه

ولی منطقتون اشتباهه که پدر و مادر باید تا آخر عمر هر مشکل بچه رو حل کنن

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 

اینجوری که بعضی ها دارن اینجا میگن یعنی پدر مادر فقط،فقط بابد بچه بیارن و تمام دیگه هیچ چیزی تامین نکنن و مسئول هیچی نباشن انگار نه انگار و حتی،اگه ثروتمند هم باشن فقط،فقط خودشون بخورن انگار بچه پسر دخترشون بچه ها همسایه بغلی هستن 

خدا شاهده ار ۱۲ میلیون حقوق شوهرم فقط،۱ میلیون میمونه همش برآب کرایه قسط میره منم به زور ۵ دربیارم ب ...

عزیزم خدای شماهم بزرگه خودت نمیتونی کار کنی ؟منم شوهرم اوایل ازدداج به شدت مخالف کار کردنم بود اما الان واقعا رو حقوق منم حساب باز کرده .دو نفره کار میکنی که محتاج کسی نباشیم

خونه رهن کرده بنام من و طلا بزای من و شوهرم گرفته بیش،از انداره مگه دیگه میتونه چیکار کنه بعنوان ماد ...

۴۰۰ داده خونه چندمتری و کجا رهن کرده؟ شما هم که دارین ۵ کرایه میدین. خب خونه سبک تر و جای پایین تر میگرفتین که توی این وضع مجبور نشین ۵ کرایه بدین

کج کلاه خان یارمه
زمان قدیم وقتی بچه ها بزرگ میشدن عصای دست پدر و مادرشون بودن من یادمه مامان بزرگ و پدربزرگم سنشون که ...

دقیقا 

از وقتی یادمه مامانم برا مامانبزرگم غذا میبرد کاراشو میکرد و کمک حالش بود 

حالا برعکس شده 

تو همین سایت دیدم طرف تایپک زده دو هفته خونمو تمیز نکردم آخرش زنگ زدم مادر شوهرم اومد تمیز کرد واسه 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

اینجوری که بعضی ها دارن اینجا میگن یعنی پدر مادر فقط،فقط بابد بچه بیارن و تمام دیگه هیچ چیزی تامین ن ...

ولشون کن من تو دنیای واقعی از این ادما خیلی کم دیدم منظورم روشن فکر بازیه .اینجا کی به کیه همینا معلوم نیست کی ازدواج کردن یا حتی با کمک خانواده صاحب ماشین و خونه شدن حالا اینجا دارن برا ما نطق میکنن.توقعت کاملا بجاست اما اعتراضت باعث میشه خودت خراب بشی شوهرت چی میگه؟

به نظرم تو الان خیلی ناراحت و عصبانی هستی عزیزمتو الات خونه رهن داری یعنی اجاره نمیدیماهی 17 تومن هم ...

خونه ۴۰۰ داد مادر خودم بنام خودم و گفت این پول دیگه نمیگیرم و نمیخوام اما ماهی ۴ وام ازدواج  ماهی ۳ کرایه چون رهن کامل قبول نکرد امسال صاحب خونمون ماهی ۲ قسط بابت ماشین ماهی ۹۰۰ بیمه ماشین ماهی ۲ خورد خوراک  تازه هیچی نمیخوریم و نمیپوشیم زیاد

ببخشید توروخدا سوال میپرسم چند ماه اقدام بودید بعد چند وقت آزمایش دادین

ن راحت باش 

من خدا خواسته شدم روحمم خبر نداشت باردارم

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من نمیتونم بد باشم،من کل بدنم قلبه
اینجوری که بعضی ها دارن اینجا میگن یعنی پدر مادر فقط،فقط بابد بچه بیارن و تمام دیگه هیچ چیزی تامین ن ...

تا یه سنی تامین کننده هستند.بعدش خیر.شما چرا خودتون تلاش نمیکنید.فرض کنید این بندگان خدا فردا فوت کنند اونوقت میخوای از کی پول بگیری

ولشون کن من تو دنیای واقعی از این ادما خیلی کم دیدم منظورم روشن فکر بازیه .اینجا کی به کیه همینا معل ...

جوری دارن میگن که انگار پدر مادرفقط،بابد بچه بیارن و تمام دیگه بگن برو بمیر و نگاه نکنن به بچه هاشون با اینکه میتونن و دارن و پول کافی،بیش از حد هم دارن واقعا آدم میمونه چرا بعضی ها اینجوری حرف میزنن یعنی خودشون پدر مادر نمیشن یا ندیدن والا مادر پدر من بزای خواهر بردارم همه کار کردن تا جایی که تونستن و داشتن