2777
2789
عنوان

مادرشوهرم هرچی داره میفروشه میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 2122 بازدید | 132 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه بگی شاید تو رو هم بخوره. نگو

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
وقتی پسرش حتی نون شب هم نداره پس چرا بچه آورد توی دنیا

بچه تا یه سنی حضانتش با پدر و مادره نه تا هر سنی . حرف منطقی بزن تا جواب  منطقی بشنوی . شوهر شما باید فعالیت کنه .

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

مادرشوهر خودم هم حقوق بالا داشت ارث ما رو بالا کشید کلی هم تلاش می کرد از ما بکنه ، والا اگر پول دارن به بچه شون کمک نمی کنن به نظرم من ظالمن ،عجب دل سنگن مگه بچه پشت نمی خواد وظیفشون هم تا حدودی حمایت کنن، بچه رو نمی شه که بچه بیاری ولش کنی به امان خدا ،والا من به خاطر بچم خواب وخوراک ندارم ، فامیل مون هم همین طور هر چی دارن دادن بچه هاشون اصلا با بچه هاشون من و تویی ندارن ،اگه وضعشون خوبه به شو هرت بگو بهشون بگه گر چه فکر نمی کنم اثر کنه و الا که خودشون باید کمک کنن ، به شوهرت اعتراض کن بگو بهشون بگو کمی ما رو حمایت کنید 

مال خودشه به هر کی دلش بخواد نمیده به هر کی دلش بخواد میده منم باشم با رغبت به کسی که شاغله و برای ...

دقیقا منم همینجوریم پدرم ک فوت شد به دو سه نفر ک پر تلاششن ولی بازم لنگ نون شبشون میشن کمک میکنم ولی به اونایی ک ندارن و فقط خوابیدن نمیدم 

یکی بهم گفت اونی تو خونه است بده گفتم خدا بهش دست و پا داده بره تلاش کنه اگه خدا بهش نداد تو سر من میزنه ک وسیله شم بهش کمک کنم

عزیزم از این میسوزی که مادر شوهرت و پدر شوهرت پول دارن بهتون کمک نمیکنن یا از اینکه تو نمی تونی مثل اون ها زندگی کنی 

هر چی هست حتی اگه خودت هم بکشی هیچ پدر و مادری وظیفه نداره به بچش پول بده نداره و نداره و نداره حتی اگه بچش از گشنگی بمیره 

اون چیزی که باعث میشه یه پدر و مادر به بچشون کمک کنند 

حس دوست داشتنه خب اگه پدر و مادر شوهرت اون رو دوست ندارن تو باید گدایی شون رو بکنی 

ول کن برودنبال. یه کار پول ساز این کاری که تو میخوای بکنی عین گدایی حساب میشه ها از من به تو گفتن بود وقتی اون ها راضی نیستن کاری از دست برنمی‌آید فردا هم که اون ها به مشکل خوردن تو کمکشون نکن 

بچه تا یه سنی حضانتش با پدر و مادره نه تا هر سنی . حرف منطقی بزن تا جواب منطقی بشنوی . شوهر شما بای ...

الان یا بهره هوشی بالا لازمه برا درامد بالا یا دزدی اگه بهره هوشی بالا نداره بهترین راه دزدیه .بابا پدرو مادر طرف دارن به بچشون ندن به کی بدن .تا 10 سال پیش با تلاش میشد خونه و ماشین خرید الان فقط شعاره من سال 97 خونه خریدم متری 1و800 همون خونه با اینکه فرسوده تر شده اما متری 37تا40 باید بخریش .پراید اون موقع 36 بود سکه 7تومن بود بعد قیمتا ثابت بود مثلا طرف میگفت 20 تومن جمع کنم یه پراید مدل پایین بخرم الان ادمای زیادی دیدم وام میگیرن سپرده میکنن که بتونن باهاش وسیله بخرن اما  صبح که بیدار میشن میبینن دیگه باید بیخیال بشن جون دیگه خریرش برلشون ارزو میشه