2777
2789

۱۵ ام تولد همسرم بود

آخر هفته تا شنبه رفته بودیم شهر محل سکونت خانواده ها بهشون سر بزنیم

خانواده خودم و همسرم همشهری ان

با مامانم یواشکی هماهنگ کرده بودم پول رو من میدم و‌خرید تولد رو تو بکن به اسم خودتون برای امیر تولد بگیرین‌خونه تون خوشحال میشه اولین تولدشه

یه ساله عقد شدیم و شهر دیگه که محل تحصیل و‌کارمومه زندگی میکنیم

طبق روال هر موقعی که میریم شهر خانواده ها، طبقه ی بالای خونه مون که خالیه میریم و شام و ناهار طبق روال با خانواده ی خودم هستیم( طبق میل همسرم )مگر اینکه بریم سر به خانواده همسر بزنیم چند ساعت یا دعوتمون کنن

از ارایشگاه برگشتم ‌و همسرم مجبور بود تایم ارایشگاه من رو برای کنار خانواده ش باشه۴ ساعت

وقتی برگشت بمب بود که شام باید بریم خونه ما

گفتم وای نمیشه( چون پدرم برای شام ‌و‌تولد تدارک دیده بود ) گفت تو کار هات جهت دهی شده ست داری منو از خانواده م‌دور میکنی 

به هر حال ساعت۱۰ که از ارایشگاه برگشتیم شام رفتیم خونه مون توی ۱۰ دقیقه خوردیم و‌اینقدرررر که خانواده همسرم زنگ میزدن، سفره رو‌جمع نکرده رفتیم اونجا از طرفی پدرم که دید خانواده همسرم زنگ میزنن، گفت نکنه ما باعث دلخوری بشیم ‌وبه همسرم گفت برین اونجا عیب نداره ما جمع میکنیم

به همسرم گفتم بار ها گفتم وقتی دعوتمون میکنن از قبل خبر بده همسرم ظهر میدونست اذان مغرب میخواستیم بریم اونجا ولی نگفت 

خلاصه رفتیم خونه خانواده همسرم نشستیم ‌‌به تولدی که خانواده م میخواستن بگیرن نرسیدیم

مامانم کیک‌و فشفشه ها و‌ شمع رو داده کفت ببر اونجا بخورین اما من خییییلی ناراحت شدم 

اگر خانواده همسرم قصد تولد حتی با یک‌کیلو شیرینی برای من داشتن من رفتن به خونمون رو کنسل میکردم

جون همسرم توی تایم ارایشگاه من۴ ساعت اونجا کنار خانواده ش بود که بگیم به هر حال حق داشت

درسته گفت دست خودم نبود پیش اومد از خانواده م حضورا عذر خواهی کرد و از من

اما دلم گرفته خیلی 😔 اصلااا دلم نمیکشه بخوام ۱۵ ام براش تولد بگیرم خصوصا اینکه بهم میگه تولدت مبارک هم بهم بگی فرقی نمیکنه 

یا راجع به تولد گرفتن خانواده م گفت گرفتن و نگرفتن برام فرقی نداره

اشکال نداره عزیزم پیش میاد دیگه

انقد از این تولدا و مناسبتا هست که نگو

سالگرد عقدتون یا تولد بعدیش جبران میشه

رو احساساتش کار کن نزار اینجوری بمونه

جوری رفتار کن که این چیزا برات مهمه و ارزش قائلی

کم کم واسه اونم همینطور بشه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب دیگه از همین الان بفهمین لیاقت نداره و دیگه بیشتر از لیاقتش بهش احترام نذارین

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

شما عقد هستید، دلیلی نداره هردو برید یکجا! اینجور از خانواده‌ی خودتون توقع درست می‌کنید و اون‌هارو هم بی ارزش و احترام می‌کنید. پس فردا به پسرشون می‌گن خانواده‌ی زنت تو رو از ما بریدن؛ درصورتی که خانواده‌ی شما فقط داره به پسر اونا سرویس میده.

هرکس بره خونه‌ی خودشون سنگین ترید!

.

دیگه برا ش تولد نگیر

منم هر سال واسه شوهرم تولد و روز مرد و ولنتاین می گرفتم ؛ کلا دوست دارم جشن بگیریم بچه هام خوشحال شن و یاد بگیرن؛ ولی اون اصلا ...

منم چند سالیه دیگه هیچ کاری نمی کنم براش بره با قوم خودش تولد بگیره

بچگی کردمو از لای لجن گل چیدم
ارایشگاه بخاطر تولد نبود نوبت کراتین داشتم

نیاز نیست تولدها رو شلوغ پلوغ بگیری دوتا یی کیک کوچیک بگیر باهم بگو و بخند کنید 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
نیاز نیست تولدها رو شلوغ پلوغ بگیری دوتا یی کیک کوچیک بگیر باهم بگو و بخند کنید

شلوغ چیه خواهر 

من تولد دونفره مون تاریخ اصلی ش جداست

دیرتر مامان ‌بابام خواستن با یه کیک‌خوشحالش کنن

تک فرزندم