2777
2789
عنوان

مادرشوهرم هرچی داره میفروشه میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 2258 بازدید | 132 پست

همینک تامجردی خرجشو داده.. بسه دیگ.. بندگان خدا تا کی باید ازخودشون بزنن واس بچه؟؟؟؟؟؟  اونام انسان هستن.. گناه نکردن پدرمادر شدن

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که تا آخرین لحظه از پولم استفاده میکنم بچه هامم جوری بار میارم که تلاشگر باشن نه اینکه چشمشون دنب ...

دقیقا اینقدر زحمت میکشیم پول در بیاریم و اموال جمع کنیم که بمیریم و دیگران استفادش رو ببرن 

من که هرگز این اعتقاد رو ندارم ، آدم باید از چیزی که داره استفادش رو ببره و لذت زندگی رو بچشه ، بچه هم تا وقتی پیش مته ساپورتش میکنم اما وقتی مستقل شد دیگه خودش باید گلیمش رو از آب بکشه بیرون چون من قرار نیست همیشه پیشش باشم

مادر من بزای ما خونه رهن کرد و پول داد حتی طلاهای که اونا باید بگیرن هم مادر من خرید و بهمون داد دیگ ...

بگو نخورن نپوشن بدن به تو خودشون گشنه تشنه بمونن

همون توقعی که از مادر شوهرت داری 

بعدم خونه رهن کرده نخریده که انگار یه پول برای ضمانت داده، هر وقت خرید زد به نام داماد بعد میتونی بگی کاری کرده 

عزیزم اونا شرایط کار پسرشون و درآمد پسرشون و قسط وام و اجاره پسرشون میدونن و خودشون توانایی مالی بال ...

الان توی همین تاپیک خیلیها هستن که خانواده شوهر بهشون کمک نکردن و خودشون، بد یا خوب دارن زندگیشونو میچرخونن

کج کلاه خان یارمه
عزیرم همسرت باید اعتراض کنه نه شما تو سایتم با کسی بحث نکن اینجا همیشه ادمو میکوبونن تا زمانی که پدر ...

خدا شاهده ار ۱۲ میلیون حقوق شوهرم فقط،۱ میلیون میمونه همش برآب کرایه قسط میره منم به زور ۵ دربیارم برآی خورد خوراک و اینکه اونا دارن و عمدا میفروشن بیشتر میخورن چون حقوق میگیرن کرایه خونه بازم میفروشن که بگردن و تفریح بیشتز کنن اما بچه شون تو عذاب 

حضرات آیات: امام خمینی(ره)، آیت الله خامنه ای، آیت الله نوری همدانی و آیت الله فاضل لنکرانی:اشکال ند ...

چه خوب بود پدر و مادرهایی که از تمکن مالی خوبی برخوردار هستن به پسرشون کمک میگردن تا بتونه برای خودش زن بگیره.این کار ثواب داره و زکات هم حساب میشه.بی تفاوت نباشن بزارن بچه ها سر و سامان بگیرن

دقیقا اینقدر زحمت میکشیم پول در بیاریم و اموال جمع کنیم که بمیریم و دیگران استفادش رو ببرن من که هرگ ...

کلا این دوره بچه ها تنبل و وابسته دارن بار میان 

انقر پدر مادر محبت و توجه افراطی داره که نمیذارن بچه شخصیت مستقل داشته باشه 

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنون🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

منم اتفاقا برای ایندم همچین برنامه ای دارم تا جوانیم کار کنیم زمین و ملک بخریم و البته خرجم بکنیم و ...

من اگه روزی صاحب بچه بشم یه سپرده براش تامین میکنم وقتی بزرگ شد دلش به اون گرم باشه البته دورادور هم حواسم بهش هست بعد ملک و املاکمو میفروشم میرم عشق و حال .ما در قبال بچه هامون مسئوولیم

این مقایسه درست نیست اصلا. مگه اون پدر و مادر برای شوهر ایشون هییییچ کاری نکردن؟ خرج تحصیلشو ندادن؟ ...

عروس ما هم همینطوره میگه چون تک پسره باید هرکاری براش بکنید کارایی که کردین وظیفه بوده.انقدرم تکرار کرده برادرم واقعا توهم پیدا کرده موجود خاصیه میگه هرچی ارثم رو الان برین فردا من با دختراتون سروکله نزنم این قدر زن وشوهر لنکه هم و بیشعورن

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
اره دیگه تا کی باید کمک کنیم. فقط

زمان قدیم وقتی بچه ها بزرگ میشدن عصای دست پدر و مادرشون بودن من یادمه مامان بزرگ و پدربزرگم سنشون که رفت بالا بابام اورد خونه خودمون دوتا اتاق داشتیم یکیشو داد به اونا تا اخر عمر ازشون مواظبت کردیم و تو خونه ما از دنیا رفتن چند تا بچه دیگه هم بود ولی مامانم نگفت چرا اونا نمیبرن خونشون ولی الان بچه ها تا اخرعمر طلبکارن از پدر و مادر

خدا شاهده ار ۱۲ میلیون حقوق شوهرم فقط،۱ میلیون میمونه همش برآب کرایه قسط میره منم به زور ۵ دربیارم ب ...

خب برو ازشون خواهش کن که در حد توان کمکتون کنن. ولی طلبکار نباش!

کج کلاه خان یارمه
بگو نخورن نپوشن بدن به تو خودشون گشنه تشنه بموننهمون توقعی که از مادر شوهرت داری بعدم خونه رهن کرده ...

خونه رهن کرده بنام من و طلا بزای من و شوهرم گرفته بیش،از انداره مگه دیگه میتونه چیکار کنه بعنوان مادر؟ ۴۰۰ داده بزای رهن خونه من و بنام خود من دیگه میتونه چیکار کنه؟ بعدم من نگفتم اونا نخورن و نپوشن گفتم حداقل پسرشون هم ببینننن با چشم 

سلام عزیزم ببخشید سوال میپرسم ازتون شما ماهی که باردار شدین چه علائمی داشتین ؟؟

بی حالی و کسالت و عصر و شب ک‌میشد حالت بد اومدن از خونمون 

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من نمیتونم بد باشم،من کل بدنم قلبه
کلا این دوره بچه ها تنبل و وابسته دارن بار میان انقر پدر مادر محبت و توجه افراطی داره که نمیذارن بچه ...

به نظرت درسته پدر و مادری که خودشون بچه رو وابسته بار اوردن و رسم زندگی رو به بچه یاد ندادن حالا بگن خودت گلیمت رو از آب بکش