2777
2789
عنوان

مادرشوهرم هرچی داره میفروشه میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 2248 بازدید | 132 پست
شوعرم اتفاقا کار گری میکنه و ماهی ۱۲ براش میوفته مگه کور هستن نمیبینن؟؟ من خودم میزم توی رستوران ها ...

نشالله خدا رزق و روزیتون رو زیاد کنه

ولی شماهم زنگ بزنی بدتر میشه

چرا عاقل کند کاری،که باز آرد پشیمانی🫴🏻                              من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم🫂🥲

چه پر توقع 

من خودم به شخصه اعتقادند اینه بعد ازدواج دخترم باید خوب بگردم و بپوشم و از زندگی و داراییم لذت ببرم و بیشتر از یه خونه و ماشین قرار نیست ارثی بزارم 

باید از داشته هام خودم لذت ببرم چون براشون تلاش کردم و زحمت کشیدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به شما چه 

مال خودشه میخواد خرج کنه 

شما زندگی مشتدک خودتونو دارید اونا وظیفه ساپورت شما رو ندارن تو این سنو سال

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنون🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

این مقایسه درست نیست اصلا. مگه اون پدر و مادر برای شوهر ایشون هییییچ کاری نکردن؟ خرج تحصیلشو ندادن؟ ...

اتفاقا نه عروسی گرفتن برآی ما نه عقد گرفتن و ما خودمون عقد گرفتیم و هیچ هرینه ندادن فقط یه پول ناچیز برای ۵ گرم طلا 

چه پر توقع من خودم به شخصه اعتقادند اینه بعد ازدواج دخترم باید خوب بگردم و بپوشم و از زندگی و دارایی ...

من که تا آخرین لحظه از پولم استفاده میکنم بچه هامم جوری بار میارم که تلاشگر باشن نه اینکه چشمشون دنبال ارث باشه

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنون🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

کسی که بچه ای روی این دنیا میاره در قبال موظف مسئول هست وگرنه خب میتونه نیاره وقتی شوهر من نداره یعن ...

مادر پدر تا به سنی مسولیت دارن نه تا ابد ،اگه‌ اینجوری باشه که شما میگی هیج وقت یه پدر مادر مادر به آسایش نمیرسن چون چند تا بچه دارن که هیچ وقت چشم شون پر نمیشه تا روز آخر باید پول در بیارن بدن به اونا  

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

منم اتفاقا برای ایندم همچین برنامه ای دارم تا جوانیم کار کنیم زمین و ملک بخریم و البته خرجم بکنیم  وقتی سنمون رفت بالا بفروشیم و زندگی کنیم که محتاج بچه نباشم برای بچه ها هم اگر خودشون تلاش کردن کمک باشیم اگر نه که ههیچی

برو بیوفت سر پدر مادر خودت به جای اینکه طلبکار و چشم دوخته مال مردم باشی مادرشوهرت مادر تو که نیست ا ...

مادر من بزای ما خونه رهن کرد و پول داد حتی طلاهای که اونا باید بگیرن هم مادر من خرید و بهمون داد دیگه از سمت ما بابد چیکار کنن؟؟

عزیزم اونا شرایط کار پسرشون و درآمد پسرشون و قسط وام و اجاره پسرشون میدونن و خودشون توانایی مالی بال ...

خواهر  ادمهای دورت را بیخیال ...بیا مارو ببین که تا خرخره زیر قرض و بدهی هستیم تازه شوهرم و دوتا داداش ها موظفن خرج پدرومادر را بدن ....شوهرم ماهی ۵باید ب کارت مادرش بزنه وگرنه زنگ میزنن فوش میدن ک زنت نذاشته و گدایی و ...😑 

یاد بگیر خودت را با کسی مقایسه نکنی ، انشاالله خدا بدون منت به خودتون مال پر برکت بده ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
شوعرم اتفاقا کار گری میکنه و ماهی ۱۲ براش میوفته مگه کور هستن نمیبینن؟؟ من خودم میزم توی رستوران ها ...

خب عزیزم شما هم که کار میکنین و ماهی 12 میگیرین

یعنی دوتایی 24 تومن

حتی توی تهران هم باشین دیگه با 24 تومن نون شب باید داشته باشین.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
اتفاقا نه عروسی گرفتن برآی ما نه عقد گرفتن و ما خودمون عقد گرفتیم و هیچ هرینه ندادن فقط یه پول ناچیز ...

باز هم نمیتونی الان بگی بهم پول بدین. ضمن اینکه ما الان نمیدونیم اونا برای چه کاری یکی از داشته هاشونو فروختن و مصرف کردن! لابد نیازشون بوده که خرج کنن. ما فقط حرفهای شما رو داریم میشنویم که تا همینجا اشتباه بوده.

کج کلاه خان یارمه
منم اتفاقا برای ایندم همچین برنامه ای دارم تا جوانیم کار کنیم زمین و ملک بخریم و البته خرجم بکنیم و ...

اره دیگه تا کی باید کمک کنیم. فقط 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

عزیزم اونا شرایط کار پسرشون و درآمد پسرشون و قسط وام و اجاره پسرشون میدونن و خودشون توانایی مالی بال ...

عزیرم همسرت باید اعتراض کنه نه شما تو سایتم با کسی بحث نکن اینجا همیشه ادمو میکوبونن تا زمانی که پدرو مادر زنده ان وظیف دارن کمک بچشون باشن شوهر شما شاغله پدرو مادرشم وضع مالی خوبی دارن .مامان من همیشه به همه کمک میکرد اما الان فقط به بچه های خودش میرسه پدر شوهرمم گاهی کمک میکنه والا اگه کمک خانواده نباشه با این چندرغاز حقوق ادم به جایی نمیرسه .