2777
2789
عنوان

با دوستای شوهرم رفتیم مسافرت دعوا شد

| مشاهده متن کامل بحث + 194408 بازدید | 477 پست
شوهر نفهم خرش نمیدونه نباید رستورانی بره که صرفا یک مدل غذا سرو میشه؟ شما نباید از زنه بپرسین نظرشو ...

دیگه ۷ نفر ادم نمیتونن با رای و نظر یه ادم بخورن و راه برن

شب قبلش رفتن کبابی من دوس نداشتم یعنی باید مثل بعضیا با خودخواهی میگفتم نه من چون کباب نمیخورم هیچکس نخوره همه باید بین ساندویجی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حرف غیر منطق چرا میزنید

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
وای آدم میره دو روز مسافرت آرامش داشته باشه،آدم اینجوری باید بشینه تو خونه که همه امکاناتی براش فراه ...

دقیقا..من اخلاق های بد مامانم یاد نگرفتم خداروشکر..چون میدونستم چقدر بابام اذیته و خودم خاهرام..خداروشکر نباید غر زد ب شوهر بدتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما مسافرت جمعی رفته بودیم یکی از زوجا قرار بودن برن بیرون دوتایی بچرخن از اونورم یه سری خرید برای صبحانه انجام بدن رفتن دو نفری کله پاچه خوردن واسه بقیه هم هیچی نگرفتن کارت هم دست خودشون بود

یه سریا شعور سفر جمعی ندارن

فکر میکنم با توجه به حرفای استارتر اینقد این زنه در طول مسافرت نق زده و جیگر شوهره رو خون کرده که شو ...

هر چقدر هم این خانوم تو سفر بد رفتار کرده باشه دوجا رفتار این آقا فاجعه بود که اصلا نمیشه حق رو به ایشون داد 

یکی اینکه بچه هاشو ول کرده نشسته به غذا خوردن اصلا زنت غرغرو هست برو بچه هاتو بیا. داخل رستوران براشون غذا تهیه کن به اونا غذاشونو بده بعد بشین غذای خودتو بخور اصلا زنت به جهنم 

مورد دوم همینکه گفته چقدر خرج اضافی برای غذای کمکی کردم و همش دنبال پوشک و ابجوش بودم ببخشید ایشون کوچکترین وظیفه شونو انجام دادن کار خاصی نکردن یک وظیفه ابتدایی که هر پدری باید انجام بدن یعنی اینکار نه کمک به خانوم بوده نه کار اضافی بوده ابتدایی ترین وظیفه هر پدری هست هزار بار هم این خانوم مقصر بوده باشه این آقا چرا کاری که کوچکترین وظیفه اش بوده رو به زبون آورده 

انگار کمک خاصی کرده یا کار شاقی انجام داده 

اره خباسی وسط تعریفات یاد الیافتادم که رفته بودن شمال

الی؟؟؟؟؟🤔🤔

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
دقیقن من خودم بودم اینکارو میکردمگفتم من شب قبلش رفتیم کبابی کباب دوست ندارم جداگونه یه کتف و بال سف ...

بله دیگه 

اونم حالا آدمه از چیزی ناراحت بوده شاید به هر حال اتفاقی که افتاده یه درسی شده براشون 

دعوا هم همیشه هست بین زنو شوهر 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

والا قدیما زنه ده تا بچع داشت کار صحرا مبکرد کار خونه میکرد هرچبم میزاشتن جلوش میخورد اینایی ک میگن حق با زنه فیسو درک نمبکنم اگ نمیتونی خب بشین خونت غلط میکنی میری بی ازضع میرینی تو عصاب بقیه

تا صفحه هشت خوندم زنه ادایی بوده واقعا

خب ماهی نخور کته خالی بخور با سالاد 

واسه بچه ها هم وسایل میبردی یا فرنی و حریره آماده میخرید

چون خودم تو این شرایط بود با بچه ی مریض و یه عالمه آدم و بچه که اضافه شدن تو سفر ولی سفر رو زهرمار کسی نکردم

من خودم خیلی سوسول هستم ولی وقتی میرم مسافرت فقط میگم هر چی جمع بگه با جمع میرم و با جمع برمیگردم هتل ،توی مسافرت قراره خوش بگذره با یه لقمه نون و پنیر هم میتونیم خودمونو سیر کنیم شهر خودمون که نیست رستوران و کافه دلخواهمون بریم 

حس میکنم خانم انقدر توی زندگی شخصیشون غز زده اقاهه هم خسته و بی توجه شده 

بهتر بود مثل یه فرد بالغ توی رستوران مینشست و خودشو با سوپی یا کته ماستی سیر میکرد نه اینکه قهر کنه و غذارو کوفت همه بکنه بعد اینکه همه غذاشونو خوردن از جای دیگه غذای دلخواه خودشو سفارش میداد 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

ای بابا چرا سر جیش؟😂😂😂

نه😂نمی‌دونم سر بچه و دخالت خانواده و دوستای اجتماعی زنه و سنگینی مرده و دلیل زیاد داشتن 

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌