جاااری_نی_نی_یار_پنج مدیر استارتر عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 1253 عنوان فکم جلوعه چیکار کنم 47 بازدید | 6 پست از رو به رو مشخص نیس ولی از نیم رخ که نگاه میکنم حس میکنم جلوعه یکم 😐نمیدونم چطوری بگمراهی داره؟میشه درستش کرد با جراحی چیزی 😐باید چیکار کنم دیروز | 23:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dn99 عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 6726 پایین یا بالا؟ چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبیسوزد، شبی دیگر نمیسوزد.بزنی...نتونه بزنه، میزنه...!
dn99 عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 6726 انگار هردو😐😂 نمبشه که فک بالا ب مقدار جلوتره در حالت عادی چیزی حدود ۲تا ۴ میلاول برو متخصص ارتو ببین با روشای حدبد قابل درمانه اگر نه ک باید ارتو و جراحی کنی ک جراحبش خیلی سخته و سنگینخ چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبیسوزد، شبی دیگر نمیسوزد.بزنی...نتونه بزنه، میزنه...!
جاااری_نی_نی_یار_پنج مدیر استارتر عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 1253 نمبشه که فک بالا ب مقدار جلوتره در حالت عادی چیزی حدود ۲تا ۴ میلاول برو متخصص ارتو ببین با روشای حدب ... متخصص ارتو چیه نشنیده بودمباشه مرسی🥲